تبریز- ایرنا- همسر شهید علی تجلائی از فرماندهان دوران دفاع مقدس و لشکر 31 عاشورا گفت: شهدا با روحیه بسیجی وارد جنگ شده و بسیجی وار شهید شدند و هیچ گونه چشمداشتی نسبت به مقامات و پست های امروزی دنیوی نداشتند.
به گزارش ایرنا، انسیه عبدلعلی زاده روز یکشنبه در چهارمین جشنواره اسوه های صبر و مقاومت که با حضور مادران، همسران و فرزندان شهدای دوران دفاع مقدس در تالار اجتماعات مصلای اعظم امام خمینی (ره) تبریز برگزار شد، با بیان خاطراتی از سه سال و نیم زندگی مشترک با شهید تجلائی، افزود: او به معنی واقعی بسیجی مخلص بود که در طول دوران حضورش در جبهه، هیچ گاه خود را به عنوان فرمانده قلمداد نمی کرد و با همه رزمندگان و مردم عادی رفتاری عادی و بسیار معمولی داشت.
وی اظهار کرد: ما شهدا را بعد از شهادتشان شناختیم و به جرات می توانم ادعا کنم که پیش از شهادت کسی آنها را نشناخت و نداشت که چه می کردند.
عبدالعلی زاده، تواضع را بزرگترین و بهترین خصلت شهدا بیان کرد و افزود: آنها در طول حیات خود کوچکترین تکبری نداشتند و هر آنچه که داشتند در طبق اخلاص گذاشته و جان شیرین خود را برای دفاع از مهین اسلامی و سربلندی ملت فدا کردند.
وی با اشاره به سپری شدن 32 سال از شهادت همسرش، گفت: هر چند به ظاهر این سال ها طولانی است ، اما شهدا هرگز برای ما کهنه نشده اند و هنوز ما با آنها زندگی می کنیم و چه خوب است همه مردم به پاس قدردانی از زحمات آنها چنین کنند و شهدا را همواره در کنار خود مشاهده کنند.
عبدالعلی زاده به مقامات و مسئولان کشور توصیه کرد، مواظب صندلی های خود باشند، زیراکه هنوز هم مردم ما و مادران و همسران این ملت طعم تلخ شهدای مدافع حرم را می چشند.
وی یادآور شد: آنها می روند و از جان شیرین خود می گذرند تا ما آسوده و بی خیال زندگی کنیم.
همسر شهید تجلائی، عشق به رهبری و نفرت از دشمنان نظام و انقلاب اسلامی را از توصیه های بسیار مهم این شهید والامقام بیان کرد و افزود: علی همیشه این توصیه ها را می کرد و انتظار داشت پس از شهادتش این وصیت ها صورت عملی به خود بگیرد.
خانم عبدالعلی، دوری از فرهنگ و منش بسیجی را عامل مهم مصیبت های کنونی جامعه اسلامی دانست و ادامه داد: اینکه با دادن دو قطعه عکس و فتوکپی شناسنامه کسی بسیجی شود، به هیچ عنوان با آرمان های شهدا سازگاری ندارد، چون بسیجی بودن به دل و درون انسان ها مربوط است نه مدرک و سند و مقامات دنیوی.
عبدالعلی زاده گفت: علی هر موقع بسیجی می دید رنگ از رخسارش می پرید، چون تصور خاصی از بسیجیان داشت.
به گزارش ایرنا، سردار شهید 'علی تجلائی' در تبریز دیده به جهان گشود و 25 اسفند 1363 در عملیات خیبر و منطقه شرق دجله به شهادت رسید و پیکر مطهرش هرگز پیدا نشد.
قائم مقام قرارگاه ظفر و فرمانده طرح و عملیات قرارگاه خاتم الانبیاء ( ستاد کل نیروهای مسلح ) و فرماندهی گردان های شهید قاضی و شهید مدنی از مسئولیت های شهید علی تجلائی بود.
تجلائی در عملیات آزادسازی سوسنگرد به همراه سایر رزمندگان آذربایجانی لشکر 31 عاشورا نقشی بی بدیل و ممتازی ایفا کرد.
شهید تجلایی در سال 1360 با خانم انسیه عبدالعلی زاده ازدواج کرد، اما این تحول در زندگی هم نتوانست او را از حضور در جبهه دور سازد.
حاصل این ازدواج دو فرزند دختر است.
خبرنگار: سیدیحیی مرتضائی **انتشاردهنده: محمد عزیزی راد
3038/518
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.