محمد علی موحدی کرمانی دبیر کل جامعه روحانیت مبارز و رئیس موقت مجمع تشخیص مصلحت نظام مدعی احتمال تخلفات میلیونی در انتخابات ریاست جمهوری به نفع حسن روحانی شده است.
موحدی کرمانی روز پنج شنبه در گردهمایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب (جمنا) با اشاره به اینکه تخلفات در حدی نیست که در نتیجه کل انتخابات اثر گذار باشد گفت: «ولی ممکن است با بازبینی و بررسی مجدد گزارشات و تخلفات رأی آقای رئیسی از 16 میلیون به 19 میلیون افزایش و رأی روحانی نیز از حدود 23 میلیون به 21 میلیون کاهش پیدا کند اما در هر صورت معتقدیم که آقای روحانی رئیس جمهور است ولی شورای نگهبان وظیفه دارد که تخلفات را بررسی و نتیجه آن را به مردم اعلام کند.»
موحدیکرمانی:هرچنداعلام تخلفات انتخاباتی درنتیجه انتخابات موثرنیست امامیتواندرأی رئیسی رااز ١٦به١٩میلیون ورأی روحانی رااز٢٣به٢١میلیون برساتد pic.twitter.com/TyExuIZCpo
— خبرگزاری تسنیم (@Tasnimnews_Fa) May 25, 2017
دیر کل جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اینکه آقای رئیسی پشتوانه خوبی در انتخابات کسب کردند و نقطه ضعفی در اقدامات جبهه مردمی وجود نداشت گفت: «ما اصلا احساس شکست نمی کنیم بلکه آمادگی خود را جهت حضور در عرصه های مختلف در آینده اعلام می کنیم.»
همچنین در خبر دیگری عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به اظهارات حسن روحانی، در کانال تلگرامی اش خطاب به روحانی نوشت: «به شما گزارش غلط داده اند.»
کدخدایی: آقای #روحانی چرا بسیاری از حوزهها با تاخیر زیاد شروع به کار کردند؟/ فکر میکنم به شما اطلاعات غلط دادند pic.twitter.com/DxREfkqxQv
— خبرگزاری فارس (@FarsNews_Agency) May 25, 2017
حسن روحانی اخیرا گفته بود: «ایکاش میشد این شورای عزیز نگهبان ما که در ساعت ده و نیم شب پیشنهاد هیئت اجرایی را قبول کرد، همان زمانی که هیئت اجرایی در صبح پیشنهاد کرد که برای تسریع در کار فقط کد ملی افراد نوشته شود موافقت میکرد و دیگر از ده و نیم صبح تا ده و نیم شب طول نمیکشید.»
سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به این سخنان نوشته است: «اولین تماس وزیر محترم کشور در این خصوص هنگام غروب بود که موضوع با توجه به صراحت آییننامه نیازمند تأمل بود. با توجه به پیگیری ایشان موضوع با اعضای محترم هیئت مرکزی مشورت شد و پس از موافقت این اعضا موافقت نیز اعلام شد، اما فاصله حدود دو ساعت بود و نه بیشتر. فکر میکنم به جناب روحانی گزارش غلط دادهاند یا اینکه؟!»
کدخدایی همچنین گفته است: «اما دوستان اجرایی بهتر بود بهجای این گزارش، به جناب آقای روحانی توضیح میدادند چرا بسیاری از حوزهها با تأخیر زیاد شروع به کار کردند. و یا چرا دستگاهها مرتب دچار نقص فنی میشدند؟ و تأثیر آن در اخذ آرا تا چهمیزان بوده است؟!»
واقعا استاد اخلاق؟
وقت نیوز - حجت الاسلام آل هاشم نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز ساعاتی پس از رسانه شدن انتصاب خود گفته است : به عنوان سرباز ولایت گوش به فرمان ایشان هستم و معظم له در هر سنگری که امر بفرمایند آماده خدمت می باشم .
به گزارش وقت نیوز ، به نقل از خبرگزاری حوزه ، وی در تحلیل از خدمات آیت الله محتهد شبستری گفت : ایشان با دو دهه حضور موثر دراستان منشاء خدمات بسیار برای آذربایجان و کشور بودند.
حجت الاسلام آل هاشم افزود : آیت الله محتهد شبستری با سابقه روشن مبارزات انقلابی از یاران نزدیک حضرت امام خمینی (ره) بو همراهان رهبر معظم انقلاب اسلامی هستند.
به گزارش وقت نیوز ، حجت الاسلام محمدعلی آل هاشم که با حکم رهبر معظم انقلاب به سمت نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز منصوب شده پیش از این نمایندگی ولی فقیه و ریاست عقیدتی و سیاسی ارتش را عهده دار بوده است .
خبر انتصاب وی به سمت امام جمعه و نماینده ولی فقیه موجی از شور و شعف را در استان به وجود آورده است .
وی ششمین امام جمعه تبریز بعد از انقلاب است و قبل از وی به ترتیب مرحومان آیت الله قاضی طباطبایی ، آیت الله اسد الله مدنی ، آیت الله مشکینی ، آیت الله مسلم ملکوتی و نیز ایت الله محسن مجتهد شبستری که در قید حیات هستند این مسوولیت را بر عهده داشتند.
آیین معارفه وی قرار است هفته آینده و در نخستین جمعه ماه مبارک رمضان با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی، رییس دفتر مقام معظم رهبری در مصلی اعظم امام خمینی(ره) تبریز برگزار می شود.
تبریز- ایرنا- مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه آذربایجان شرقی جزئیات مراسم های مربوط به تودیع آیت الله محسن مجتهدشبستری از امامت جمعه تبریز و معارفه حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم به این سمت را اعلام کرد.
حجت الاسلام حسین تقی زاده روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه آئین تودیع نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز فردا پس از اقامه نماز جمعه برگزار می شود، از عموم مردم مومن و ولایت مدار و خانواده های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران، جوانان و اقشار مختلف مردم دعوت کرد تا در این مراسم معنوی به پاس قدردانی از خدمات ارزشمند و بی بدیل 22 ساله آیت الله مجتهدشبستری در این سمت، حضور یابند.
وی اظهار کرد: آیت الله مجتهدشبستری یکی از برجسته ترین امامان جمعه ایران اسلامی است که به لحاظ سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و علمی از جایگاه بسیار رفیع و ممتازی در کشور برخوردار است که حضور گسترده و پرشور مردم ولائی تبریز در نماز جمعه این شهر می تواند به نوعی سپاسگذاری از این شخصیت والامقام باشد.
حجت الاسلام تقی زاده با اشاره به وضعیت جسمانی امام جمعه تبریز و درخواست چندین باره ایشان از ولی امر مسلمین برای استراحت، گفت: آیت الله مجتهدشبستری 22 سال قبل به صورت مشروط برای شش ماه به عنوان امام جمعه تبریز از سوی مقام عظمای ولایت منصوب شدند، اما هر سال این دستور تمدید می شد تا اینکه در طی ماه های اخیر به دلیل بیماری درخواست مزبور موردئ موافقت قرار گرفت.
وی، درد شدید کمر و ناراحتی دستگاه گوارش را از جمله دلایل درخواست استراحت از سوی آیت الله مجتهدشبستری بیان کرد و گفت: بر همین اساس به اطلاع مردم آذربایجان شرقی می رسد که فردا آخرین نماز جمعه تبریز به امامت آیت الله شبستری اقامه می شود.
تقی زاده ادامه داد: حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم به عنوان امام جمعه جدید تبریز منصوب شده اند که آییئن معارفه وی نیز در اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان با حضور حجت الاسلام محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مصلای اعظم امام خمینی (ره) تبریز برگزار می شود.
مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه آذربایجان شرقی همچنی از برگزاری راهپیمائی نمازگزاران تبریز در حمایت از مردم بحرین و شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان این کشور در نماز جمعه فردا خبر داد.
خبرنگار: سیدیحیی مرتضائی **انتشاردهنده: محمد عزیزی راد
تبریز – نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی فردا بعد از نماز جمعه تبریز تودیع می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، با حتمی شدن خداحافظی آیت الله محسن مجتهد شبستری نماینده فعلی ولی فقیه در آذربایجان شرقی، نماز جمعه فردا در تبریز به عنوان مراسم تودیع عمار آذربایجان اعلام شده است.
این تغییر بدلیل وضع جسمانی آیت الله شبستری و تعدد وظایف وی صورت می گیرد و بنا بر اعلام مسئول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه آذربایجان شرقی، مراسم تودیع این مجاهد و عالم انقلابی استان بعد از برگزاری نماز جمعه تبریز برگزار خواهد شد.
به گفته حجت الاسلام حسین تقی زاده، حجتالاسلام محمدعلی آل هاشم، رئیس عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان جایگزین آیت الله مجتهد شبستری و نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی انتخاب شده و ششمین امام جمعه تبریز پس از پیروزی انقلاب اسلامی خواهد بود
نشست علنی مجلس شورای اسلامی از دقایقی پیش، به دلیل خارج شدن مکرر نمایندگان از صحن، از رسمیت افتاده است.
به گزارش خبرنگار مهر، جلسه علنی صبح امروز در حالی هم اکنون ادامه دارد که از دقایقی پیش، بلندگوی روابط عمومی مجلس در محل لابی، سه بار از نمایندگانی که بیرون صحن حضور دارند خواسته است تا به داخل صحن مراجعه کنند و اعلام کرده است که «مجلس اکثریت ندارد»!
شمارش چشمی تعداد نمایندگان توسط خبرنگاران هم نشان می دهد که تا ساعت حدود ۱۰.۳۰ حداکثر ۱۴۰ نفر از نمایندگان در صحن مجلس حضور دارند؛ این در حالی است که عدد لازم برای حد نصاب و رسمیت یافتن جلسات ۱۹۴ نفر است.
در حالی مجلس از رسمیت افتاده و بلندگوی روابط عمومی مدام از نمایندگان برای حضور در صحن درخواست می کند که نه نایب رئیس اول مجلس که اداره جلسه را بر عهده دارد، تاکنون تذکری داده و نه دو مانیتور بزرگ نصب شده در صحن، عدد نمایندگان حاضر در صحن را نشان می دهد!
بی نظمی نمایندگان و عدم مشارکت آنها در رای گیری نیز تاکنون چندین بار باعث تذکرات رئیس و نواب رئیس مجلس شده است؛ از جمله صبح امروز نیز در جریان بررسی لایحه برداشت ۱.۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای اشتغال پایدار روستایی و عشایری نیز رئیس مجلس یادآور شد که نمایندگان هنگام رای گیری برای ماده یک این لایحه مشارکت کافی نداشتند؛ به طوری که این لایحه پس از یک ساعت و ربع بحث و بررسی بی نتیجه، به کمیسیون تخصصی ارجاع شد.
کوفی عنان در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتد پرس گفت بهتر است دونالد ترامپ با ایران وارد مذاکره شود.
به گزارش ایران صحبت کند؛ کشوری که با امضای توافق هستهای با 6 قدرت جهانی و انتخاب مجدد حسن روحانی میکوشد دست دوستی به سوی جهان دراز کند. ، دبیر کل اسبق سازمان ملل متحد در مصاحبهای با خبرگزاری آسوشیتد پرس گفت دونالد ترامپ – رئیسجمهور آمریکا – باید با
عنان که ریاست گروهی موسوم به ریشسفیدان و رهبران پیشین را بر عهده دارد – گروهی که نلسون ماندلا آن را تأسیس کرد – گفت اگر فرصتی در اختیار داشته باشد، به ترامپ متذکر خواهد شد سیاست خصمانهاش در قبال ایران، از جمله دشمن و اشاعهدهنده تروریسم نامیدن این کشور، به آوردن صلح به خاورمیانه کمکی نخواهد کرد.
وی روز سهشنبه در گفتگویی تلفنی با آسوشیتد پرس اظهار داشت: «ایران بخشی از راه حل بحرانهای خاورمیانه – از جمله در عراق و سوریه -- است و ما نمیتوانیم از این حقیقت فرار کنیم.»
درود بر شما،ای ملت شریف ایران سرزمین شیران است،اینبار نیز شما ثابت کردید چنان به بلوغ سیاسی و اجتماعی رسیده اید که نه تیغ تیز عوام فریبی به سیر آگاهی تان نفوذ کرد و نه افتر و تهمت بر باورتان،جا دارد در مقابل شعور و حماسه آفرینی شما مردم بزرگوار سر تعظیم فرود آورد و تشکر بی دریغمان را نثارتان کنیم.
رای معنا دار این دوره و رشد ۴۰ درصدی آرای دکتر حسن روحانی رئیس جمهور منتخب نسبت به دور گذشته سند افتخار آمیز دیگری در مسیر اعتلای کشورمان است.این پیروزی غرور آفرین را به سهم خود تبریک عرض می نمایم .
به همه هواداران دکتر حسن روحانی نیز می گوئیم امروز ایشان رئیس جمهور منتخب صددرصد مردم ایران است.چه آنهایی که روحانی را برگزیدند،چه آنهایی که به رقبا رای داده و چه آنهایی که رای نداده اند.
امیدوارم از امروز رقابت را به رفاقت برای توسعه و آبادانی و اعتلای کل کشورمان تبدیل کنیم.
در کنار انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز در بخش خاروانا برگزار گردید و حضور پرشور مردم منطقه در پای صندوق های رای در کنار انتخاب مسیر اعتدال و توسعه، منجر به انتخاب اعضای
شوراهای اسلامی دوره پنجم در شهر و روستاهای خاروانا گردید. بنده ضمن تبریک به آقایان حسن رشتبر، میرعباس حجازی، امیرعلی رشتبر، حاج مقصود تنهایی و یوسف مداحی وبرای تک تک عزیزان آرزوی توفیق و سربلندی دارم. امیدوارم
منتخبین بتوانند شهر خاروانا را بیش از پیش در مسیر توسعه و پیشرفت قرار داده و مطالبات و خواسته های اساسی ملت را جامه عمل بپوشانند.
ضمن شکر گزاری بر درگاه خداوند متعال
نخست احترام می گذارم به آرای شفاف،قاطع و شادی آفرین مردم بزرگوار کشورمان که یک بار دیگر در برابر همه حرکات عوام فریبانه،تخریبات و هجمه ها،بد اخلاقیهای دور از شئون ملت و... مقاومت نموده و روحانی را بار دیگر به ریاست جمهوری اسلامی کشور بزرگ ایران انتخاب کردند در مورد این مردم قدرشناس و صبور اوصاف مختلفی نسبت به حضورشان در انتخابات نقل گردید که جملگی شایسته آنان می باشد بلی پیروز این انتخابات نظام،مردم شریف و رئیس جمهور به نمایندگی از این ملت است بر ملت بزرگوار و شریف این پیروزی مبارکتان باد
نکاتی در رابطه با مطالبات همین مردم فهیم با زبان ساده تقدیم می گردد چه بسا همه این مطالب قبلا"ذکر شده ولی از دور دست هم شنیدن بی اثر نخواهد بود :
1- همه مطالبات قانونی مردم مخصوصا" جوانان و بویژه تحصیل کرده های عزیز که وسیله خود مردم و وسیله رئیس جمهور و دیگر نامزدان در این دوره نیز مطرح گردید مد نظر دقیق و کامل قرار گیرد این مطالبات الآن فرصت هستند و مبادا روزی به تهدید مبدل شوند پیشنهاد دارم که از همه متخصصین امور مختلف برای سازمان دادن این مطالبات استفاده شود حل معضلات کشور چه بهتر که با فراخوانی همه متفکرین جناحها و احزاب سر و سامان یابد و همه در حل معضلات کشور خودش را سهیم بدانند رئیس جمهور در جریان باشد که هر گونه چشم پوشی از این مطالبات به هر دلیل و عنوان در آینده قابل اغماض نخواهد بود مردم برای سربلندی خودش و کشورش و انقلابش پای صندوقهای رای آمده اند پس صدای مردم را بموقع بشنویم
2- در چهار سال آینده حتما" موضوع تولید و اشتغال و بویژه اشتغال دانش بنیان و فعالتر نمودن واحدهای کوچک و ... مد نظر دولت خواهد بود ضرورت اصلاح اوضاع اقتصادی کشور خواست همه اقشار کشور است برای نوسازی و بازسازی اقتصاد کشور چه ایرادی دارد که از همه پتانسیلهای صاحبان فکر ،اندیشه،روش ، الگو و... استفاده کنیم و اتاق فکری از داخل و حتی خارج داشته باشیم تا فقر و نداری را بتدریج ریشه کن سازیم تا دیگر بار هیچ شخصی به فکر تطمیع این قشر آبرومند نیفتد در شان مردم شریف ما نیست که از فقر و نداری این همه بحث داشته باشیم استفاده صحیح و منطقی و عادلانه از منابع کشور یقینا" کارساز خواهد بود
3- اصلاح امور بانکی کشور و تقریب نرخ سود بانکی با تورم جاری کشور یک ضرورت قطعی و جدی است لغو دیرکردها و جرایم بانکی در زمان بحران اقتصادی یقینا" امور تولید و اشتغال را سرعت خواهد بخشید گسیل کردن نقدینگی کشور بر امر فوق بجای سفته بازی و ... نشان از پویائی اقتصاد است
4- تداوم سیاستهای خارجی با حفظ عزت ملت ایران و داشتن حضوری فعال و ایفای نقش مناسب و سازنده در سطح بین المللی و ادامه تبدیل ایران هراسی به ایران دوستی از جمله برنامه خوب دولت باید بوده باشد در حالی که جهان پرآشوب است و خاورمیانه در راس این سیاست جهانی واقع شده است دولت برای تغییر مواضع کشورهای همسایه بویژه کشورهای اسلامی باید تمامی توانش را بکار بگیرد
5- با اینکه روش دولت یازدهم در انتقاد پذیری زیاد بحث بر انگیز نبود ولی اعتقاد دارم که اجازه دهند بموقع نقادی منصفانه از طرف هر موافق و مخالف صورت پذیرد مبادا همه این انتقادات باز به پایان دوره موکول گردد رئیس جمهور قوه ای را رهبری می کند که تنها قابل آن قوه نقد است و پاسخگوست چه بهتر که این پاسخگوئی با بموقع و با شفافیت بیشتر و در زمانهای منظم عملی شود این روش بقیه را هم قانع می کند که فرمان نرانند و دیگر قوا هم بجای توصیه،پاسخگو به سئوالهای پرسشگران باشند پاسخگوئی روزی در این کشور جا خواهد افتاد پس چه بهتر که این دولت پیشقدمتر باشد غیر از امور کاملا" محرمانه شفافیت دولت ،اعتماد عمومی را در کشور بالاتر خواهد برد و امید به آینده را افزایش خواهد داد
6- حرمت رسانه های منتقد منصف را بیشتر از قبل داشته باشیم و بجای برخوردهای خشن اسبق با آنها مدارا شود چون رسانه ها و منتقدین در واقع ریه های حکومتند اگر اشتباهات دستگاه اجرائی نقد نشود اصلاح هم نخواهد شد خودمان عیوب را کمتر لمس می کنیم ولی دیگران شاید بهتر از ما مشاهده می کنند اجازه بیشتر دهیم تا ملت در جریان امور کشور قرار بگیرند سعی شود کمتر اشتباه داشته باشیم
7- موضوع رعایت حقوق اقوام که گاها" به یک تراژدی تبدیل میشود و در مواقع مشخص به تهدید مبدل شده و عده ای هم از آن سوء استفاده می کنند جدی گرفته شود چه عیبی دارد که حقوق ذکر شده اقوام در قانون اساسی به مورد اجراء گذاشته شود مثلا" تدریس زبان تورکی در دانشگاهها که در دولت شما عملی شد چه تهدیدی را رقم زد؟ حقوق اقلیتها هم با کمی تفاوت همین سرنوشت را دارد تقویت همه فرهنگهای اقوام مختلف میتواند در حفظ امنیت ملی موثر بوده باشد نباید به فکر هضم دیگر فرهنگها باشیم
8- توزیع اعتبارات سالانه کشور نباید با سر و صدای این و آن انجام گیرد آمایش سرزمین به همین خاطر است که نسبت به نیازهای مناطق کل کشور تصمیم گیری عادلانه صورت گیرد در این راستا سازمان مدیریت و برنامه ریزی نقش اساسی و علمی باید داشته باشد و قبل از بودجه ریزی ارسال به مجلس چه بهتر که همه استانداران و نمایندگان با حضور و مدیریت همه اصحاب اقتصادی مربوطه روند بودجه ریزی را در ریل عادلانه قرار دهند و گلایه ها را به حداقل برسانند دولت با و یا بدون توجه به هر امری مسئول عمران و آبادی تمامی مناطق کشور است
9- رئیس جمهور باید شفاف سازی را رایج و نهادینه کند اجازه ندهیم هیچ موردی چه فساد و چه کار نیک از مردم پنهان باشد اگر مسئولی از دولتمردان در رده های مختلف دچار انحرافی گردد شجاعت معرفیش را داشته باشیم و عذرش را قانونی بخواهیم بگذارید در مقابل شعار دهندگان کار عملی صورت بگیرد چرا باید بیش از 23 میلیون نفر رای دهنده شما در آینده خدای ناکرده شرمندگی تخلف یک مسئول را تحمل نمایند سیستمی طراحی شود که همه امور اقتصادی،فرهنگی،سیاسی و ... که احتمال بروز رانت و فساد می رود از آن طریق انجام شود
10-بوروکراسی را به حداقل برسانید اجازه ندهید مردم بی مورد در صفهای طولانی برای انجام کارهایشان زمان صرف کنند و مدیون کارمند شریفی باشند که تعاملش شایعه ساز خواهد بود جایگزینی ماشین در مراکز شک آفرین یکی از راهکارهاست فرهنگ سازی برای اینگونه کارها در این کشور با نصیحت و خواهش و توصیه فعلا" و زیاد مقدور نیست
11- خصوصی سازی واقعی جدی گرفته شود و بدنه دولت را واقعا" کوچک سازیم و از ورود پیمانکاران دولتی و شبه دولتی در امور خصوصی ممانعت کنیم تا پیمانکاران خصوصی در زمینه های مختلف توانمندتر گردند و در سطوح بین المللی توان اجرای پروژه های متوسط و بزرگ را داشته باشند صدور دانش فنی و خدمات ارز آوری قابل توجهی در دنیا دارد
12-برای گریز از بودجه ریزی نفتی به درآمدهای گردش گری،تولیدات با کیفیت،هموار ساختن مسیر صادرات محصولات با کیفیت برنامه ریزی علمی در دستور کار دولت قرار گیرد چه بهتر که همه روشهای پیشنهادی موافقین و مخالفین بررسی و استفاده عملیاتی گردد
13-از فرار مالیاتی واقعا" با ماشینی کردن سیستم مالیاتی کشور جلوگیری شود همه سازمانها و نهادها و بنیادها با مساعدت و قانون گذاری مجلس مکلف به پرداخت مالیات گردند در این رابطه الگوهای مختلف موفقی در دیگر کشورها رایج است
14-امر آموزش و پرورش و کاربردی کردن دروس و علوم مدارس و دانشگاه از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است برای توسعه پایدار کشور در آینده ما مجبور به استفاده از این محصولات علمی هستیم رعایت حقوق فرهنگیان و دانشگاهیان و ایجاد ارتباط سالم با جهان علمی خارج از اهم برنامه های دولت باید باشد نباید دانش آموخته منتظر استخدام در ادارات دولتی بماند اگر حرفه ای بلد باشد و امور بانکی هم حمایت کند فارغ التحصیل می تواند خود کارآفرین باشد نه تهدید.
15-فرهنگ سازی جامع برای تبعیت همه مردم و مسئولین از قوانین کشور و رعایت نظم و انضباط عمومی و پیاده شدن حقوق شهروندی در سطوح مختلف از طرق متخلف
16-دولت مکلف گردد تا ضمن محرومیت زدائی از مناطق کشور ،نسبت به ارائه الگوئی پیشتاز و جامع از اوضاع عمومی کشور،جذابیتهای لازم را برای همه اقشار کشور در داخل ایجاد کند و از فرار مغزها با ارائه امکانات و فضاهای مناسب و ضروری ممانعت نماید
17-در همه امور اولویت به داخل و مردم کشور داده شود تا نیازهای اولیه مردم بر طرف گردد تنها یارانه دادن و یا افزایش آن،راه کار مناسبی در دراز مدت نیست باید مردم را توانمند سازیم و از منابع کشور برای افزایش برنامه های آموزشی،رفاه عمومی ،طرح سلامت و... درست ستفاده کنیم
18-ضمن باز کردن درهای تعامل و همکاری با کشورهای دوست بنیه های دفاعی کشور هم قطعا" تقویت اساسی خواهد یافت که نیازی به طرح کلی آن نیست.
19-مطالبات مردم شریف زمانی و با کابینه ائی جامه عمل خواهد پوشید که متدین و متقی،کاردان،توانمند،جامع نگر،بروز،هماهنگ با رئیس دولت،تابع قانون،چابک،آینده نگر،برنامه محور،پاسخگو،دلسوز،شفاف کار،درون گرا،قادر به استفاده از منابع مادی و معنوی خارجی برای کشور،هماهنگ با دیگر قوا و ... بوده باشد
پایگاه مردانقم
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، حجتالاسلام حسن روحانی به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم دوشنبه 25 اردیبهشت ماه به تبریز سفر کرده و با مردم و طرفدارانش در آذربایجان شرقی دیدار خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، ساعت دقیق این دیدار هنوز اعلام نشده اما مکان اولیه آن سالن شهید پورشریفی اعلام شده است.
به گزارش تسنیم، روحانی و میرسلیم در یک روز وارد تبریز می شوند و با مردم دیدار خواهند کرد.
روحانی سه هفته پیش در 30 فروردینماه نیز به آذربایجان شرقی سفر کرد و ضمن بازدید از مناطق سیل زده بازدید کرده و علاوه بر شرکت در شورای اداری و مدیریت بحران استان با نخبگان استان نیز دیدار انتخاباتی داشته است.
آنچه قاليباف در اين انتخابات در پيش گرفته، صرفاً يك نمايش است و فكر ميكنم پس از اين سه مناظره، اين نكته را بسياري از مردم متوجه شدهاند. اما شايد عدهاي بگويند مردم تهران از مديريت قاليباف ناراضياند ولي آن روستايي ناراضي از وضع اقتصادي، فقيرنوازي قاليباف را ممكن است باور كند. اما من فكر نميكنم آن روستاييها بيش از ٥ تا ٧ ميليون راي داشته باشند. آن ١٧ ميليون سال ٨٤ را، اقشار محروم شهري براي احمدينژاد رقم زدند. تهراني كه ٦ ميليون رايدهنده دارد و بسياري از مردمش دچار احساس فقر هستند، بسيار بعيد است كه حمايت قاليباف از فقرا را باور كنند؛ چونكه فقراي تهران عملكرد قاليباف در مقام شهردار تهران را در دوازده سال گذشته ديدهاند.
آقاي قاليباف در اين انتخابات، حداكثر ٦ ميليون راي داشت ولي الان كه مناظره كانديداها تمام شده، به نظر ميرسد راي او كمتر هم شده باشد چراكه روند و نتيجه مناظره سوم اصلاً به سود قاليباف رقم نخورد. در شرايط فعلي، اگر از بين رييسي و قاليباف، يكي به نفع ديگري كنار برود، شايد شانس اصولگرايان براي اينكه انتخابات را به دور دوم بكشانند، بيشتر شود اما همه اينها بستگي به يك پارامتر مهم دارد؛ و آن پارامتر مهم اين است . كه اصلاحطلبان بتوانند حداقل ٣٠ درصد آن ١٥ تا ٢٠ ميليوني را كه انگيزهاي براي شركت در انتخابات ندارند، فعال كنند. اگر اين طور شود، راي آقاي روحاني ميرود بالاي ٢٠ ميليون. در اين صورت، ديگر فرقي ندارد كه رقيب روحاني قاليباف باشد يا رييسي. حتي اگر يكي از اين دو نفر به سود آن ديگري كنار برود، كه در شرايط فعلي منطقيتر به نظر ميرسد قاليباف به سود رييسي كنار برود، اگر آن ٣٠ درصد فعال شوند، باز روحاني در دور اول رييسجمهور خواهد شد. اما اگر اصلاحطلبان نتوانند آن ٣٠ درصد را بكشانند پاي صندوقهاي راي، احتمال دارد انتخابات به دور دوم كشيده شود. اما با فضايي كه پس از مناظره سوم ايجاد شده است، به نظر ميرسد بخشي از آن افراد فاقد انگيزه راي دادن، در انتخابات شركت خواهند كرد و اين كار روحاني را براي پيروزي در دور اول انتخابات آسانتر خواهد كرد. به هر حال اگر رييسي و قاليباف تا آخر بمانند، روحاني قطعاً در همان دور اول كار را تمام ميكند و رييسجمهور ميشود؛ حتي اگر آن ٣٠ درصد هم فعال نشوند.
به گزارش ایسنا، متن نامه حسین فریدون به رییس سازمان صداوسیما بدین شرح است:
بسمه تعالی
جناب آقای علی عسکری؛
ریاست محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
با تقدیم سلام؛ از آنجا که در برنامه گفتگوی ویژه خبری ساعت ٢٢:٤٥روز شنبه مورخ ٩٦/٢/٢٣ سیمای جمهوری اسلامی ایران، آقای قالیباف موضوع کاملاً نادرستی در خصوص تعیین مدیران بانکها را به اینجانب نسبت دادهاند، تقاضا دارم بر اساس موازین شرعی و قانونی، وقتی را در شبکه دو سیما در اختیار اینجانب قرار دهید تا برای آگاه ساختن مردم بزرگوار ایران نسبت به تهمتی که به اینجانب زده شده است، پاسخ دهم.
با تشکر ـ حسین فریدون.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه در انتخابات با برگزیدن فرد شایسته سیستم به سوی کارآمدی و مقبولیت بیشتر پیش میرود، گفت: انتخابات موجب ثبات امنیت و اقتدار کشور است.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در همایش سیاسی فرماندهان ستاد هوانیروز با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نقش مردم در تصمیمگیریهای کلان، شکلگیری نهادها و تعیین مسئولان نظام خط بطلانی بر برداشتهای نادرست از اسلام بود که یک گفتمان مردمسالاری و دموکراسی را در کشور ارائه کرد.
وی با یادآوری دیدار اخیر فرماندهان ارتش با فرمانده کل قوا، افزود: در این دیدار عنوان شد که این گفتمان جمهوری اسلامی نشان داد که اسلام و معنویت در مقابل مردم سالاری نیستند بلکه میتوان مردم سالاری را در چارچوب معیارهای اسلامی اعمال کرد که نظام جمهوری اسلامی ایران در طول سالیان گذشته با برگزاری ۳۴ انتخابات این مهم را محقق کرد.
نماینده ولی فقیه در ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه انتخابات در نظام مردم سالاری دینی دارای ویژگیهایی است که این ویژگیها در نظامهای دموکراتیک غربی وجود ندارد، ادامه داد: نخستین ویژگی انتخابات ایران، رأی دادن به عنوان یک تکلیف شرعی مطرح است.
وی یادآور شد: در نظام مردم سالاری دینی رأی دادن صرفاً یک اقدام سیاسی نیست بلکه یک اقدام ریشهای، عقیدتی و الهی است و رأی دادن هم حق مردم بوده و هم یک تکلیف شرعی است. بر اساس این تکلیف مردم نسبت به سرنوشت خودشان و سرنوشت جامعه اسلامی احساس مسئولیت میکنند.
آل هاشم یادآور شد: دومین ویژگی انتخابات در نظام اسلامی حق الناس بودن رأی مردم است، این امر باعث میشود که نه تنها به شکل ظاهری بلکه به شکل عینی و ذهنی امکان تخلف و فساد در انتخابات به کمترین میزان ممکن برسد در حالی که در نظامهای دموکراتیک غرب چنین دیدگاه الهی و شرعی نسبت به حق الناس بودن رأی مردم وجود ندارد.
وی سومین ویژگی منحصر به فرد انتخابات در نظام اسلامی را انتخاب فرد اصلح از سوی مردم عنوان و اضافه کرد: این ویژگی نیز در جوامع غربی وجود ندارد.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ویژگیهای لازم برای یک رئیس جمهور منتخب در ایران را تدین، امانتداری، حرکت در مسیر انقلاب، صداقت، اخلاص، شجاعت، توانمندی، حلم، استقامت و ایستادگی در برابر دشمن برشمرد.
وی به نقش انتخابات در امنیت ملی کشور اشاره و تأکید کرد: امنیت یکی از مهمترین فاکتورها برای هر کشور است و انتخابات برای ثبات و امنیت کشور بسیار اهمیت دارد. انتخابات موجب ثبات سیاسی در کشور نیز خواهد شد، و انتخابات سالم سطح رضایتمندی را در کشور افزایش میدهد و این مسئله موجب ایجاد تعادل و ثبات و ایجاد امنیت پایدار و موثر در کشور خواهد شد.
آل هاشم ادامه داد: از سوی دیگر در انتخابات با برگزیدن فرد شایسته سیستم به سوی کارآمدی و مقبولیت بیشتر پیش میرود و اینگونه امنیت کشور ارتقا خواهد یافت.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش اضافه کرد: همچنین انتخابات موجب تطبیق بیشتر دیدگاهها مسئولان با مردم خواهد شد و دولتی با خواستهها و دیدگاه های نزدیک به مردم روی کار میآید که این مسئله هم موجب نزدیکی ارزشها و نیازهای جامعه خواهد شد که این تطبیق موجب اقتدار و امنیت نظام است.
مبلغ با انتقاد از سبک موضعگیریهای ابراهیم رئیسی و محمدباقر قالیباف و مصطفی میرسلیم علیه دستاوردهای دولت تدبیر و امید ادامه میدهد: «اصولگرایان با روشهاي سوخته و بسيار مخرب چون دادن وعدههاي توخالي و عوامفريبانه به صحنه آمدهاند». او معتقد است که يك بار در اين كشور تجربه شد كه تزريق پول چه فاجعهاي به وجود ميآورد؛ حالا اين آقايان دوباره با همان روشها و وعده و وعيدهاي تزريق پول وارد عرصه شدند كه بسيار براي كشور فاجعهبار است. مشروح گفتوگوي ما با معاون سیاسی وزیر کشور در دولت اصلاحات به شرح زیر است:
به گزارشت نامه نیوز، قریب به ١٠ روز تا برگزاری انتخابات ریاستجمهوری باقی مانده است. این روزها بیش از آنکه به برنامههای کاندیداها پرداخته شود، فرصت صرف بیان شعارها میشود.
عملکرد دولت یازدهم نیز مخصوصا در مناظرهها خیلی کم به مردم معرفی شده است. به نظر شما، کدامیک از عملکردهای دولت را میتوان عاملی مهم برای اعتماد مجدد ملت به او نشان داد؟
كشور در سال ٩٢ كه دولت تحويل حسن روحاني شد با حجم زیادی از خرابيها، مشكلات و بحرانها در عرصه اقتصادي، اجتماعی و بهخصوص سياست خارجي روبهرو بود. البته درباره اثر عملكردهاي غلط مديران قبل آنقدر گفته شده كه لازم نيست دوباره آن را تكرار كنم. فقط این را بگویم که شرايط با استقرار دولت یازدهم به گونهاي تغییر یافت که توانست قطار اجرائي كشور را كه از ريل خود خارج شده بود به ريل بازگرداند که متأسفانه این اقدامات ناديده گرفته ميشود.
مشکل نادیده گرفتهشدن این اقدامات را ناشی از چه میدانید؟
واقعیت این است که مخالفان حسن روحانی كه بهشدت كار سياهنمايي و تخريب را انجام ميدهند، همواره دنبال اين بودند تا مطالباتي را مطرح كنند كه خود مسبب ايجاد مانع در برابر آن بودند و با اين كار سعي كردند اقدامات روحاني را تحتالشعاع قرار دهند. من فكر ميكنم كه روحاني همين كه توانست كشور را به حالت آرامش و ثبات برساند و هم اينكه فضاي اميد را ايجاد كند نمره ٢٠ ميگيرد. یادمان هست که کابینه یازدهم چگونه انتخاب شد. در شرایطی که مجلس نهم روی کار بود و اجازه نمیداد هر مدیری که مورد قبول روحانی است روی کار بیاید، دولت توانست بخش اعظمی از مشکلات کشور را حلوفصل کند و کار بزرگی را انجام دهد. درست است كه امروز ركودي نسبي بر كشور حاكم است اما در سال ٩٢ آن چيزي كه كل جامعه و اقشار ضعيف را بهشدت رنج ميداد تورم افسارگسيختهاي بود كه در نتيجه دولت ناكارآمد، هر روز به شكل فزايندهاي تداوم پيدا ميكرد. نرخ تورم تكرقمي در تاريخ جمهوري اسلامي بيسابقه است. این كار بزرگي بود كه دولت در چهار سال توانست آن را انجام دهد.
شاید از همه این اقدامات مهمتر برجام باشد که آن هم به سرنوشت بقیه اقدامات دچار شد...
واقعیت این است که مخالفان برجام به نحوي آن را مطرح كردند كه انگار بايد با برجام معجزه قرن رخ دهد. آنها سعي كردند نتيجه برجام را با ايجاد توقعات زياد تحتالشعاع قرار دهند.
اما چه کسی است که فراموش کند که تحريمها چگونه اقتصاد كشور را فلج كرده بود، مسكن چگونه با سرعت به سراشيبي رفته بود و بسیاری دیگر از این مسائل كه اگر تا امروز ادامه مييافت، معلوم نبود که بر سر کشور ما میآورد. قبل از برجام، هيچ نوع مبادله بينالمللي انجام نميشد و تمام تبادلات اقتصادي با مشكلات جدي روبهرو و مصيبتهاي بزرگي در اين زمينه براي كشور ايجاد شده بود. در نتيجه اين امر تمام دشمنان ما حق ايران را براي رسيدن به انرژي هستهاي به رسميت شناختند. تمام قطعنامههاي سازمان ملل يكجا برداشته شد و ایران از فصل ٧ منشور ملل متحد خارج شد. این مورد در تاريخ سازمان ملل بيسابقه بود. تاکنون كشوري نبوده كه با يك قيام و قعود در شورای امنیت از بند قطعنامههای ملل متحد خارج شود.
تاکنون دو دور از مناظرات تلویزیونی برگزار شده است ارزیابی شما از سبک موضعگیری و نقد رقبای اصولگرای روحانی چیست؟
به نظر من در اين مناظرهها دو نكته اساسي وجود داشت. يكي اينكه متأسفانه رقباي اصولگرا با يك روشهاي تجربهشده، سوخته و بسيار مخرب براي كشور و نظام وارد عرصه شدهاند و آن وعدهها توخالي، پوپوليستي و عوامفريبانه است. يك بار در اين كشور تجربه شد كه تزريق پول چه فاجعهاي به وجود ميآورد و چه مصيبتهايي بهخصوص براي همان اشخاص ضعيف كه مخاطبان اصلي اين کاندیداها هستند ايجاد ميكند. اين آقايان دوباره با همان روشها و وعده و وعيدهاي تزريق پول وارد عرصه شدهاند؛ كه بسيار براي كشور فاجعهبار است. وعدههاي عجيب و غريب و توخالي بدون اينكه نشان دهند كه چقدر عملياتي است. ايجاد پنج ميليون شغل در كشور یک حرف بدون پشتوانه است. با هر نوع مديريتي كه فكر كنيد انجام آن غيرممكن است. يكي از آقايان ميگويد ما با يك ميليون تُن توليدات پتروشيمي ٢٠٠ هزار شغل مستقيم و ٤٠٠ هزار شغل غيرمستقيم ایجاد میکنیم.
به نظر من همين يك مورد کافی است كه اين فرد بيكفايتي و بياطلاعي خود از واقعيتها را اثبات كند. اين حرفهاي عجيبوغريب و غيرواقعي چيزي جز عوامفريبي نيست. اگر كسي دلش براي دردمندان و نظام بسوزد به خودش اجازه نميدهد كه اينگونه آنها را فریب دهد. يكي ديگر از آقايان هم که همه اطرافيانش همان مديران ارشد آن هشت سال كذايي هستند كه مسببان اصلي آسيب به كشور بهشمار میآیند. حال اگر اینها بخواهند بازتوليد همان جريان باشند رویکارآمدنشان ميتواند تكرار فجيعتر آن دوران باشد.
انتقاد شما به این مناظره چه بود؟
همه کاندیداها كليگويي ميكنند. بعد از گذشت ٤٠ سال از پیروزی انقلاب انتظار ميرود كه همه نامزدها برنامههاي دقيق و عالمانه و كارشناسانه خود را مطرح و ساير كانديداها هم آن را نقد كنند، اما متأسفانه اين اتفاق نميافتد و راهبرد سياهنمايي و تخريب كه چند سال پيش از سوی جرياني اصولگرا دنبال میشد، در اين مناظرهها هم بهشدت خود را نشان ميدهد و بهطورطبيعي جریان مناظره به جريان مچگيري كه يكي از آفتهاي مناظرات است تبدیل شده.
به نظر شما روحانی در مناظره روز جمعه که آخرین دور مناظرات تلویزیونی است باید چگونه حضور یابد؟
به نظر من چند نكته کلیدی را نباید فراموش کرد؛ يكي اينكه خیلی از مسائل بايد براي مردم روشن شود. باید فجایع شعارهاي توخالي و غيرواقعگرايانه و از همه مهمتر پولدادن به مردم برای همه بازگو شود. هرچند مردم ايران آگاه هستند و يكبار این شعارها را تجربه كردهاند، ولي باز هم بايد بهخوبي به آنان توضیح داده شود. نکته دیگر که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که جريان رقيب بهگونه ظريفي جاي پاسخگو و سؤالكننده را عوض کرده است، درحالیکه جريان اصولگرا بايد تا دو دهه پاسخگوي عملكرد هشت سال گذشته خودشان و خرابيهايي كه بر كشور وارد شد باشند.
واقعیت این است که تمام انتقاداتي را كه به دولت وارد ميكنند مربوط به عملكرد خودشان است. روحاني و جهانگيري بايد در جوابشان به رقبا بگويند كه این شما بوديد كه باعث مشكل شديد و ما در طول اين چهار سال سعي كردهايم آواربرداري كنيم.
سومین نکته هم که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که روحانی و جهانگیری ولو در فضاي نامناسبي كه اصولگرايان در مناظرهها ايجاد ميكنند باید برنامههاي دولت آینده را هم اعلام کنند. بهخصوص اين مورد باید به مردم گفته شود كه اگر در این دولت بهواسطه مجلس نهم نتوانست نیروهای توانمندی را تعیین کند با حضور مجلس دهم، کابینه قدرتمندی تشکیل خواهد داد تا بتوانند برنامههای دولت را بهخوبی پیش ببرند.
پیشبینی شما از آراي حسن روحانی در انتخابات پیشرو چیست؟
جامعه همه روشهاي تبليغاتي را در انتخابات گذشته تجربه كرده است. ما امروز چيز جديدي در عرصه انتخابات نميبينيم. درواقع پديده جديدي نداريم كه كسي بيايد و حرفهاي نو و جديدي بزند تا جامعه بخواهد نسبت به آن اقبال نشان دهد. رقباي اصولگرا همان روشهاي گذشته را پيش كشيدهاند، آنهم به شكل كپيبرداري. دولت هم كه ساري و جاري است. بنابراين چون جامعه همه اينها را تجربه كرده و فهميده كه چه كساني دلسوزانه برايشان كار ميكنند، از وعدهووعيدهاي كاذب پرهيز ميكنند، كشور را به سمت آرامش و اعتدال پيش ميبرند و به دنبال گشايشهاي بيشتر در كشور هستند، اقبال خوبي به روحاني خواهند داشت و بهطورقاطع روحانی برنده انتخابات خواهد بود.
عباس آخوندی که اخیراً تصویر یکی از ویلاهایش در فضای مجازی حواشی زیادی برای وی و کابینه ثروتمند روحانی به دنبال داشته، خواستار معاوضه اموال خود با اموال قالیباف کاندیدای دوازدهمین دوره ریاستجمهوری شد.
به گزارش شریان نیوز،به نقل از تسنیم، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی با انتشار ویدئویی از زنگنه وزیر نفت خواستار معاوضه اموال و داراییهای خود با اموال قالیباف کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری شد.
در این ویدئو زنگنه در پاسخ به سئوال فردی مبنی بر اینکه "آقای قالیباف اخیرا گفته وزرای روحانی سادهزیست نیستند و کاسب هستند، شما کاسبید؟، گفت: «من نزدیک 24، 25 سال است که وزیرم و حدود 12 سال هم هست که وزیر نفتم. یعنی در وزارتخانهای کار میکنم که پُردرآمدترین وزارتخانه کشور است و بیشترین گردش مالی را دارد.
اگر قرار باشد من کاسب باشم باید بیشترین درآمد و اموال را داشته باشم. پیشنهادم به آقای قالیباف این است که بیاییم و اموالمان را با هم تاخت بزنیم. یعنی هر چه من و خانوادهام دارند به اسم آقای قالیباف میکنم و هر چه هم ایشان و خانوادهاش دارند به اسم من بکنند. این خیلی چیز سادهای است؛ اگر آمادهاند فردا صبح میتوانیم برویم محضر این کار را انجام دهیم. من آماده هستم. بالاخره سادهزیستی را این جوری نشان بدهیم... .»
وزیر راه و شهرسازی نیز که وزارتخانه تحت مدیریتش چند هفتهای است روی تخریب یکی از کاندیدای منتقد دولت یازدهم تمرکز کردهاند با انتشار ویدئو وزیر نفت خواستار معاوضه اموالش با قالیباف شد.
چندی پیش انتشار تصاویر یکی از ویلاهای عباس آخوندی در فضای مجازی، حواشی و جنجال زیادی را علیه وی و کابینه ثروتمند حسن روحانی ایجاد کرده بود.
ساعت 11 و 30 دقيقه صبح يکشنبه دوم شهريورماه، رهگذراني که از پله هاي متروي خيابان خيام بيرون مي آمدند با صحنه دردناکي مواجه شدند. باورشان نمي شد که چنين اتفاقي جلوي چشم شان در حال وقوع است و هيچ کاري هم از دست کسي بر نمي آيد.شش مرد قوي هيکل در حال کتک زدن مردي سالخورده بودند.پنج نفر از اين مردان لباس فرم شهرداري به تن داشتند و ديگري استوار پليس بود.حمله خشن اين شش مرد به سرهنگ بازنشسته ناجا، آنقدر تلخ و دردناک بود که وحشت به جان همه عابران انداخت و هيچ کس جرات اعتراض پيدا نکرد.
شروع حادثه
پيرمرد شهرستاني که براي خريد به بازار تهران رفته بود، بعد از يک روز سخت و خسته از گرماي شهريورماه پايتخت، بعد از بالاآمدن از پله هاي مترو و زماني که پاهايش ديگر توان حرکت نداشت، پلاستيک هايي که خريد هايش را درون آن قرار داده بود، روي زمين گذاشت و روي سکوي کنار ورودي مترو نشست تا چند دقيقه اي استراحت کند و بعد از آن به سمت ترمينال جنوب حرکت کند.
چند ثانيه بعد بود که ماموران اداره آسيب هاي اجتماعي شهرداري به سمت وي آمدند و قصد سوار کردن پيرمرد مسافر به ميني بوس سفيد رنگي را داشتند که مخصوص جمع آوري معتادان و کارتن خواب ها بود.
پيرمرد نحيف اصرار بر اين داشت که نه معتاد است و نه کارتن خواب و فقط براي چند لحظه، قصد استراحت دارد. اما گوش ماموران پيمانکار شهرداري بدهکار اين التماس ها نبود.
مامور قوي هيکل تر با کف پا به سينه پيرمرد لاغر اندام کوبيد و مرد شهرستاني نقش زمين شد.
همين موقع بود که يک سرهنگ بازنشسته پليس از پله هاي مترو بالارفت و وقتي با اين صحنه مواجه شد، به سمت پيرمرد تنها دويد و اورا از روي زمين بلند کرد. اما يکي از ماموران، پيرمرد را از دستان او بيرون کشيد و سپس با صدا کردن همکارانش به اين سرهنگ بازنشسته حمله کردند.سرهنگ «احمد جليل نژاد» افسر بازنشسته پليس در حالي که تازه به هوش آمده بود و با گردن و کمر بشدت آسيب ديده روي تخت اورژانس بيمارستان سينا از درد مي ناليد، ماجراي درگيري ماموران اداره آسيب هاي اجتماعي شهرداري به خود را شرح داد.
وي گفت: وقتي از مترو بيرون آمدم، با صحنه اي مواجه شدم که باورش برايم سخت بود. يک مامور بلند قد و چهارشانه يقه پيرمردي را گرفته و از زمين جدا کرده بود. بعد از چند ثانيه او را رها و دوباره همان کار را تکرارکرد و اين بار، او را بشدت روي زمين انداخت. طاقت نياوردم و خودم را بالاي سر پيرمرد رساندم و با فرياد اعتراض کردم.
همين فرياد ها کافي بود تا ماموري که نزديک ما بود، بقيه همکارانش که چهار نفرشان لباس فرم سفيد رنگ شهرداري و يکي از آن ها لباس فرم پليس به تن داشتند را صدا کند و با هم به من حمله کردند.آنقدر کتکم زدند که نفهميدم چه بلايي سرم آمده است، چشمانم سياهي مي رفت و هيچ کجا را نمي ديدم.
در همين هنگام يکي از آن ها که نسبت به بقيه جثه بزرگتري هم داشت، پشت يقه ام را گرفت و داخل ميني بوس انداخت اما اين پايان ماجرا نبود و آن ها به داخل ميني بوس آمدند و دوباره به جانم افتادند و...وقتي به هوش آمدم، درد زيادي در همه جاي بدنم احساس مي کردم، به سختي نگاهي به ساعتم انداختم و فهميدم حدود دو ساعت بيهوش بوده ام.
ميني بوس هنوز در حال حرکت بود و آن ها مشغول حرف زدن با هم بودند.همان موقع، آن مامور پليس بالاي سرم آمد و گفت يا تعهد بده تا آزادت کنيم يا اينکه تو را تحويل کلانتري مي دهيم.
من هم که از تهديدهاي اوتعجب کرده بود گفتم خودم سرهنگ پليس و بازنشسته ام و خواستم هرچه سريعتر به کلانتري برويم و ماجرا را با پليس در ميان بگذاريم.آن ها که متوجه به سنگ خوردن تير تهديدهايشان شدند، در خياباني خلوت توقف کردند و با پرتاب کردن من به بيرون از ميني بوس، بلافاصله فرار کردند.
با وجود درد زيادي که درکمر و گردنم احساس مي کردم و گيجي سرم که ناشي از بيهوشي ام بود، سرم را از روي زمين بلند کردم و توانستم شماره پلاک ميني بوس را بردارم؛ يک ميني بوس سفيد رنگ با پلاک عمومي... 6ع41 که آرم سبزرنگ شهرداري روي آن نقش بسته بود.
توان بلند شدن از جايم را نداشتم، خيابان به نظرم آشنا مي رسيد؛ يکي از کوچه هاي فرعي خيابان شهيد سخايي بود. درست جلوي در غربي ساختمان مرکزي يک بانک روي آسفالت افتاده بودم که نگهبان مهربان اين بانک به کمکم آمد و با اورژانس تماس گرفت.
بعد از رسيدن به بيمارستان سينا و معاينات پزشکان بود که متوجه شکستگي گردن و صدمه جدي به چند مهره کمرم شدم، نمي دانم بعد از اين حادثه توان حرکت دادن پاهايم را دارم يا خير.
تحقيقات پليسي
ماموران پليس نيز دقايقي بعد از اطلاع يافتن از اين حادثه توسط حراست بيمارستان سينا، به اورژانس اعزام شدند و پيگيري هاي لازم براي دستگيري عاملان اين درگيري آغاز شد.از سوي ديگر آزمايش هاي «ام آر آي» و «سي تي اسکن» نيز حکايت از يک اتفاق جبران ناپذير داشتند.علاوه بر آسيب هاي فراوان وارد آمده بر بدن سرهنگ بازنشسته پليس، يکي از مهره هاي گردن او به طور کامل له شده است.بنا بر اين گزارش، تحقيقات پليسي نشان داده دوربين هاي مداربسته موجود در محل حادثه صحنه هاي اين اقدام ماموران پيمانکار شهرداري را ثبت کرده اند و با دستور قضايي اين تصاوير در اختيار تيم تحقيق پليس قرار خواهد گرفت.
.: Weblog Themes By Pichak :.