به گزارش انعکاس ورزقان محمد حاجی آقازاده در گفتگو با خبرنگار سایت مس آذربایجان ، با اشاره به تعدادی از اقدامات مجتمع مس سونگون در خصوص پايبندی، انجام و اجرای مسئوليت های اجتماعي خود در شهرستان ورزقان خاطر نشان کردند که شرکت ملی صنایع مس ایران تلاش می نماید تا در تمامی زمینه های ممکن نسبت به ارایه خدمات به منطقه و اهالی محترم آن پیشقدم باشد.
که بخشی از اقدامات انجام گرفته در شهرستان ورزقان به شرح زیر می باشد:
1-4- حضور همه جانبه ،کامل و شبانه روزی مس سونگون با ايجاد آني پايگاه کمک رساني در واقعه ی تأسف بار زلزله ی منطقه ارسباران در مردادماه سال 1391 با بسيج فوری و شبانه روزی کارکنان برای حضور و اعزام به مناطق نيازمند به کمک ، در اختيار قراردادن تجهيزات سبک و سنگين، آماده سازی و تهيه غذا ، خوراک ، لباس و بيش از 30 نوع اقلام و ملزومات اوليه و مورد نياز آسيب ديدگان در هر ساعات از روزها و ادامه ی اين تکليف و مسئوليت پذيری فاخر تا پايان ساماندهي واقعه ی مورد نظر .
2-4- پرداخت کمک هزينه و مبالغ قابل توجه به شهرداری شهرستان ورزقان برای ترميم ، بازسازی و آسفالت خيابانها و راه های شهر.
3-4- حمايت همه جانبه، برگزاری و شرکت در مراسم های مذهبي ، اعياد و سوگواری در شهرستان و ساير محل ها.
4-4- پشتيباني مالي و حمايت از ساخت جاده ی خواجه _ ورزقان با مشارکت سه پيمانکار عامل با هماهنگي و در راستای برنامه ها و سياست های اداره ی راه و شهرسازی استان، که انشاءالله با روند پيشرفت کار در انتظار است امسال بخشي از آن افتتاح و مورد استفاده ی عموم قرار گيرد.
5-4- پرداخت مبلغ قابل توجه ، بعنوان کمک مالي برای بيمارستان شهرستان ورزقان با هدف تجهيز و تکميل آن در راستای استفاده ی عموم مردم.
6-4- پرداخت مبلغ 500 ميليون تومان برای کمک هزينه ی خريد زمين مسجد جامع شهرستان ورزقان با مشارکت شهرداری تهران که به حول و قوه ی الهي اکنون با داشتن آن مسجد زيبنده، عموم افراد جامعه در شهرستان از آن بهره مند هستند.
7-4- انجام دادن اقدامات شايسته و قابل توجه در روستاهای شهرستان برای ساخت و ترميم پل ها و راه ها.
8-4- با ايجاد و آماده بکار بودن شبانه روزی راهدارخانه ی مجتمع مس سونگون با دارا بودن دو دستگاه بولدوزر ، تجهيزات ، ماشين آلات مناسب و نيروی انساني هميشه آماده بکار ، در تمامي فصول، بويژه فصل زمستان راه های ارتباطي شرکت و بيش از 20 روستاهای تابعه همواره قابل تردد و استفاده هست.
و علاوه بر آن درفصل زمستان نيز در صورت بسته شدن راه های روستاها و بروز هر نوع مشکلات، مس سونگون نقش به سزا و ارزنده ی خود را ايفاء مي نمايد.
9-4- همکاری و هماهنگي با فرمانداری ، شهرداری و بخشداری شهرستان هر ساله از اول خردادماه تا پايان فصل تابستان با در اختيار قرار دادن ماشين آلات سبک و سنگين در روستاها نقش خود را به منظور راه سازی بين مزارع ايفاء مينمايد.
10-4- کمک به آموزش و پرورش شهرستان از حيث تهيه و تامين تغذيه و تجهيز مدارس شبانه روزی که در مناطق صعب العبور منطقه قرار دارند.
11-4- تقبل هزينه ی خريد زمين و ساخت ساختمان هنرستان فنی و تجهيز تخصصي آزمايشگاه و در اختيار قراردادن آن به دانشگاه صنعتي سهند با هدف تربيت نيروی فني لايق. در خصوص کيفيت اين هنرستان به جرأت مي توان ادعا کرد بار علمي آن توسط اساتيدی از دانشگاه تبريز بوده و با داشتن آزمايشگاه های بي نظير و قابل قياس با دانشگاه تبريز عملاً با تلفيق علم و تجربه در تربيت نيروی انساني باارزش و توانمند جايگاه ويژه ای در سطح کشور به خود اختصاص داده است.
12-4- هماهنگي با کميته ی امداد امام خميني شهرستان ورزقان برای ساخت و تحويل 35 دستگاه واحد مسکوني به مددجويان اين کميته که با موفقيت و افتخار انجام و اجرا گرديد.
13-4- مشارکت چشم گير همه ساله در جشن گلريزان شهرستان و استان برای تقبل و پرداخت هزينه های آزادسازی زندانيان حائز شرايط آزادی.
14-4- انجام کمک های متفرقه و غيرسازماني به افراد ناتوان ، حائز شرايط و تائيد شده از قبيل رفع بدهي شخصي آنها ، کمک هزينه ی بيماری و . . .
15-4- مشارکت چشم گير و تقبل هزينه برای اعزام افراد بي بضاعت منطقه و حائز شرايط به عتبات عاليه ، همکاری با بهزيستي ، مشارکت مقامات ، نيروی انساني لازم و تجهيزات مورد نياز برای برگزاری مراسم مختلف در قالب اعياد و سوگواری در مناسبت ها و رويدادهای اجتماعي شهرستان..
16-4- پرداخت مبلغي بالغ بر 120 ميليون تومان برای حمايت از مدافعان حرم صورت پذيرفته است.
17-4- امسال نيز به حول و قوه ی الهي مقرر است با هماهنگي مقامات شهرستاني مقداری از منابع برای بهسازی روستاها هزينه شود و از اوايل ارديبهشت ماه سال جاری با هماهنگي فرمانداری ، بخشداری، دهيارها و ناظرين مربوطه در چارچوب برنامه های تدوين شده جدول کشي و سروسامان دادن خيابانها و راه در روستاها در حال انجام هست و انشاالله تا فصل زمستان و نامساعد شدن هوا کارها خاتمه خواهد يافت.
18-4- اقدام و تقبل هزينه ديوار کشي يکي از مراکز آموزش و پرورش در شهرستان ورزقان.
19-4- اقدام شايسته برای ساماندهي مزار شهدا در روستاها و شهر ورزقان از طريق بنياد شهيد شهرستان صورت پذيرفته است.
20-4- مشارکت پرسنل در فريضه ی نماز جمعه ی شهرستان با تامين وسيله ی اياب و ذهاب و تجهيز دفتر امام جمعه ی شهرستان به شکل منسجم و در خور شأن انجام گرديده و خواهد شد.
21-4- فعال کردن باشگاه فرهنگي و ورزشي مجتمع مس سونگون در شهرستان ورزقان با چندين سالن چند منظوره و دو زمين چمن مصنوعي فوتبال با اجرای چند رشته ی ورزشي مورد علاقه افراد.
بعد از ظهر روز چهارشنبه یکم شهریور ماه 1396 مراسم تحلیف شورای اسلامی دوره پنجم شهر خاروانا، با حضور علیزاده نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی، یحیوی فرماندار و موسوی معاون فرماندار شهرستان و انبارته بخشدار خاروانا برگزار گردید. در این مراسم که در محل بخشداری خاروانا برگزار شد، اعضای شورا ابتدا سوگندنامه شورا را قرائت نموده و سپس نسبت به تعیین هیئت رئیسه اقدام نمودند.
بعد از انجام فرآیند رای گیری، آقای مقصود تنهایی به عنوان رئیس شورا، رضا ولیان به عنوان نائب رئیس، میرعباس حجازی منشی شورا و یوسف مداحی به عنوان خزانه دار و مسئول مالی شورا انتخاب گردیدند. همچنین جناب آقای حسن رشتبر لنبران به عنوان نماینده شورای شهر در شورای شهرستان انتخاب شد. گفتنی است آقای ولیان منتخب علی البدل اول شورا بود که با انتصاب آقای امیرعلی رشتبر به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان و عدم امکان حضور ایشان به عنوان شورا به لحاظ قانونی، به عنوان عضو شورای پنجم شروع به فعالیت نمود.
ضمن تبریک به همه بزرگواران، برای تک تک اعضا آروزی توفیق و سربلندی داریم.
منبع تصاویر: کانال تلگرامی انعکاس اخبار خاروانا
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم
نتایج رای اعتماد نمایندگان مجلس به وزرای پیشنهادی دولت روحانی
بررسی برنامه کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم از روز سه شنبه 24 مرداد ماه در مجلس شورای اسلامی آغاز شد و نمایندگان طی هشت جلسه علنی به بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، اطلاعات، امور اقتصاد و دارایی، امور خارجه، بهداشت و درمان، تعاون کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، دادگستری، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، راه و شهرسازی، صنعت معدن و تجارت، فرهنگ و ارشاد اسلامی، کشور، نفت، نیرو و ورزش و جوانان پرداختند.
مجلس پس از پنج روز بررسی وزیران پیشنهادی حسن روحانی، به 16 وزیر کابینه اعتماد کرد.
بیطرف وزیر پیشنهادی نیرو نتوانست رای اعتماد نمایندگان را کسب کند.
مجموع آرای ماخوذه وزیران پیشنهادی به شرح زیر است:
سیدمحمد بطحائی با 238 رای موافق، 35 رای مخالف و 13 رای ممتنع از مجموع 288 رای به عنوان وزیر آموزش و پرورش دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
محمد جواد آذری جهرمی با 152 رای موافق، 120رای مخالف و 7 رای ممتنع و 9 رای باطله از مجموع 288 رای به عنوان وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی ارتباطات
سید محمود علوی با 252 رای موافق، 22 رای مخالف و 13 رای ممتنع و یک رای باطله از مجموع 288 رای به عنوان وزیر اطلاعات دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی اطلاعات
مسعود کرباسیان با 240 رای موافق، 31 رای مخالف و 15 رای ممتنع و 2 رای باطله از مجموع 288 رای به عنوان وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد
محمدجواد ظریف با 236 رای موافق، 26 رای مخالف و 26 رای ممتنع از مجموع 288 رای به عنوان وزیر امور خارجه دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی امور خارجه
سید حسن قاضی زاده هاشمی با 253 رای موافق، 18 رای مخالف و 14 رای ممتنع و 3 رای باطله از مجموع 288 رای به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی بهداشت
علی ربیعی با 191 رای موافق، 79 رای مخالف و 15 رای ممتنع و 3 رای باطله از مجموع 288 رای به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی کار
محمود حجتی با 164 رای موافق، 94 رای مخالف و 23 رای ممتنع و 7 رای از مجموع 288 رای به عنوان وزیر جهاد کشاورزی دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی کشاورزی
سیدعلیرضا آوایی با 244 رای موافق، 18 رای مخالف و 23 رای ممتنع و 3 رای باطله از مجموع 288 رای به عنوان وزیر دادگستری دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی دادگستری
امیر حاتمی با 261 رای موافق، 10 رای مخالف و 13 رای ممتنع و 4 رای باطله از مجموع 288 رای به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی دفاع
عباس آخوندی با 188 رای موافق، 75 رای مخالف و 14 رای ممتنع و یک رای باطله از مجموع 288 رای به عنوان وزیر راه و شهرسازی دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی
محمد شریعتمداری با 241 رای موافق، 25 رای مخالف و 20رای ممتنع و 2 رای باطله از مجموع 288 رای به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی صنعت
سیدعباس صالحی با 242 رای موافق، 25 رای مخالف و 21 رای ممتنع از مجموع 288 رای به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی فرهنگ
عبدالرضا رحمانی فضلی با 250 رای موافق، 25 رای مخالف و 13 رای ممتنع از مجموع 288 رای به عنوان وزیر کشور دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی کشور
بیژن نامدار زنگنه با 230 رای موافق، 35 رای مخالف و 23 رای ممتنع از مجموع 288 رای به عنوان وزیر نفت دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی نفت
حبیب الله بیطرف با 133 رای موافق، 132 رای مخالف و 17 رای ممتنع و 6 رای باطله از مجموع 288 رای نتوانست رای اعتماد مجلس را کسب کند.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی نیرو
مسعود سلطانی فر با 225 رای موافق، 39رای مخالف و 20رای ممتنع و 4 رای باطله از مجموع 288 رای به عنوان وزیر ورزش و جوانان دولت دوازدهم انتخاب شد.
نتیجه رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی ورزش
در سالهای اخیر و در پی قدرت گرفتن محمد بن سلمان در خاندان سعودی خصوصا ماجراجویی های وی در یمن، سوریه و بحرین خیلیها بر این باورند این ولیعهد و وزیر دفاع بیتجربه بهدنبال تشدید تنش با ایران است.البته چنین نگرشی با توجه به مواضع و دیدگاههای محمد بن سلمان درست است؛ چراکه وی اخیرا و در اظهاراتی گستاخانه اعلام کرد باید جنگ را به داخل مرزهای ایران کشاند. هر چند ممکن است سلمان کوچک بلندپروازیهای زیادی در سر داشته باشد، اما به نظر میرسد نکتهای که برای این ولیعهد 32 ساله متولد آگوست 1985 بسیار کلیدی است، مطالعه تاریخ تحولات منطقه در چهار دهه گذشته است. محمد بن سلمان زمانی که شش ماهش بود رزمندگان ایران اسلامی با عملیات والفجر 8 و عبور از اروند رود، فاو را فتح کردند؛ بنابراین مرور گذشته برای سلمان کوچک به منظور پرهیز از اشتباه محاسبه در قبال ایران اسلامی ضرورت دارد. اما آنچه ولیعهد جوان سعودی به احتمال زیاد از آنها بی خبر است و باید بداند، چیست؟
1ـ برخی تحلیلگران به محمد بن سلمان لقب صدام ثانی دادهاند. با این اوصاف او باید با تورق تاریخ بداند صدام در زمان حمله به ایران دارای بهترین نیروی زمینی در جهان عرب بود و نیروی هوایی مجهزی داشت و علاوه براین از حمایت مستقیم نظامی شورای همکاری خلیجفارس، مصر و اردن برخوردار بود و حتی از حضور سربازان سودانی در جنگ با ایران بهره میبرد؛ با وجود این در برابر عزم و اراده رزمندگان ایران پوزهاش به خاک مالیده شد.
این در حالی است که عربستان نهتنها در برابر انصارالله یمن درمانده شده که اساسا ارتش اجارهای سعودی چنان به فلاکت افتاده که فرماندهی نیروی نظامی خود را به ژنرالی پاکستانی واگذار کرده است.
2ـ ایران در مصاف با ارتش صدام با توجه به پیروزی انقلاب اسلامی و خروج مستشاران نظامی از آمادگی نظامی برخوردار نبود و به تعبیری کشورهای خارجی حتی از فروش سیم خاردار به ایران طفره میرفتند؛ اما بهرغم همه این مشکلات نیروهای ایرانی بر صدام و حامیانش غلبه یافتند. این در حالی است که امروزه ایران علاوه بر توانمندی نظامی در عرصههای مختلف، از قدرتهای موشکی جهان به شمار میرود که نمونه عینی آن را جهانیان در حمله موشکی سپاه به دیرالزور شاهد بودند.
3ـ در معادلات بینالمللی در زمان ماجراجویی صدام همه پنج عضو شورای امنیت کم و بیش حامی صدام بودند، علاوه براین کشورهایی نظیر برزیل و یوگسلاوی سابق از تامینکنندگان اصلی سلاح برای عراق بودند، اما اکنون روسیه و چین با ایران همراهی دارند ضمن اینکه تهران دوستان منطقهای و بینالمللی زیادی دارد.
4ـ در زمان حمله صدام نطفه شورای همکاری خلیجفارس بسته شد و حکام وقت سعودی میلیاردها دلار در اختیار صدام گذاشتند، اما اکنون همین شورا دوپاره شده است. تنش بین قطر و عربستان و صفبندی بین قطر، عمان و کویت از یکسو با عربستان، امارات و بحرین از سوی دیگر نشان میدهد ایران در موقعیتی بسیار بهتر قراردارد، در حالی که آلسعود حتی از آنچه صدام از آنها برخوردار بود، محروم است.
5ـ ایران امروز در سایه تلاش و از جان گذشتگی فرزندان رشید خود و رهنمودهای مقتدرانه و شجاعانه رهبر انقلاب به چنان جایگاه رفیعی در معادلات منطقهای وجهانی دست یافته است که قدرتهای جهانی ترجیح دادند رودررو با نمایندگان ایران اسلامی در ارتباط با موضوع هستهای مذاکره کنند؛ چراکه بویژه آمریکا، انگلیس و فرانسه بخوبی میدانستند زورآزمایی نظامی با تهران هزینهای زیاد به همراه دارد. آنها از حافظه تاریخیشان مدد گرفتند و به یاد آوردند در زمان جنگ هشت ساله صدام علیه ایران نه هواپیماهای میراژ ، سوپراتاندارد و موشکهای اگزوسه فرانسوی ، نه آواکسهای آمریکا، نه موشکهای اسکاد و میگ 25 روسی و نه حتی سلاحهای شیمیا یی اهدایی آنها به صدام هیچیک نتوانست مقاومت ایرانیان را بشکند. با این تجربه تاریخی و نظر به توانمندی امروز نیروهای مسلح ایران، تکلیف آلسعود درمانده و گرفتار در یمن مشخص است.
6ـ عربستان با ماجراجوییهای چند سال اخیر دچار کسری بودجه شده، میزان ذخایر ارزی آن به کمتر از 500 میلیارد دلار یعنی یک سوم رسیده و این درحالی است که با وجود کودککشی در یمن و بمبارانهای کور پس از گذشت دو سال هیچ دستاوردی نداشته است. طبیعی است قرارداد 110 میلیارد دلاری خرید سلاح از آمریکا نیز ره به جایی نخواهد برد؛ زیرا نیروی انسانی ماهر برای بهکارگیری این سلاحها را ندارد.
7ـ سلمان کوچک، با مروری بر تاریخ درخواهد یافت خرید سلاح به تنهایی قدرت نمیآورد، چراکه آنچه قدرت میآورد توانایی درساخت سلاح است. همچنین مهمتر از سلاح و دلارهای نفتی، عقبه مردمی نظام سیاسی مهمترین مولفه قدرت به شمار میرود که تولید قدرت میکند، عنصر مهمی که آلسعود به علت ساختار قبیلهای از آن محروم است. این در حالی است که ایران امروز علاوه بر توانایی ساخت سلاحهای پیشرفته از ناوشکن جماران تا موشکهای با سوخت جامد و نقطهزن، هواپیماهای بدون سرنشین، پرتاب ماهواره به فضا و صدها موفقیت علمی دفاعی دیگر، بهطور میانگین هر سال انتخاباتی پرشور برگزار کرده که مردم در آن مشارکت حداکثری داشتهاند که همگی این شاخصها رمز اقتدار ایران بهشمار میروند.
8ـ نکته آخر این که حکام جوان سعودی علاوه بر مرور تاریخ بهتر است به جای پناه بردن به جاهلیت مدرن و جاهلیت قبیلهای به واقعنگری پناه ببرند؛ چراکه با واقعنگری بهتر میتوان معادلات قدرت را تحلیل کرد و به شناخت دقیق دست یافت.
به عبارتی بهتر آنها با چنین رویکردی در مییابند که عربستان بهرغم برخورداری از دلارهای نفتی و وابستگی شدید به آمریکا و اسرائیل، اساسا از مولفههای قدرت بومی بیبهره است؛ بنابراین بهتراست دچار اشتباه محاسبه نشود.
دکتر مراد عنادی - مدیرمسئول
نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی گفت: دشمنان که ایران را به استفاده از گزینههای نظامی به نحوی تهدید میکنند فقط هارت و هورت است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجتالاسلام سیّد محمّدعلی آلهاشم در دیدار با اقشار مختلف مردم، مسئولان شهرستان اهر و خانوادههای شهدا شهرستان اهر را یکی از شهرستانهای مهم آذربایجان شرقی دانست، اظهار داشت: شهرستان اهر با داشتن علمای گرانقدر و مردم فهیم شاهد فعالیتهای فرهنگی مؤثری هستیم و بایستی امروز در زمان کنونی همه مردم و مسئولان دغدغه فرهنگی داشته باشند.
نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه دستگاههای دولتی و نهادهای انقلابی میبایست برای گسترش فعالیتهای فرهنگی همکاری تنگاتنگی داشته باشند، افزود: زمانی جنگ تحمیلی و خاکریزی وجود داشت که میفهمیدیم دشمن در مقابل ماست ولی جنگ نرم که در حال حاضر با دشمنان در مقابله هستیم بسیار خطرناکتر و پیچیدهتر از دوران دفاع مقدس بوده، بهطوری که یکی از خصوصیات جنگ نرم آرام و بدون سر و صدا است.
وی ادامه داد: اکنون جنگ نرم به داخل خانوادهها و منازل کشیده شده و درواقع نفوذ انجامشده بهطوری که اگر توجه کنیم همین ماهوارههایی که در منازل مردم وجود دارد همان نفوذ دشمن است و متأسفانه برخی از بانوان که بهاصطلاح پوشش مناسب دارند تنها هدفی را که از نحوه پوشش خود دنبال میکنند این است که مد و مدگرایی را در جامعه ترویج دهند و خوشبختانه مقام معظم رهبری بیش از بیست سال در این رابطه فریاد میزنند.
آلهاشم اضافه کرد: در حال حاضر دشمنان که ایران را به استفاده از گزینههای نظامی به نحوی تهدید میکنند فقط هارت و هورت است و در نهایت تقابل نظامی با جمهوری اسلامی ایران را بسیار پرهزینه میدانند به همین خاطر از طریق جنگ نرم و با هدفگذاری برای جوانان به میدان جنگ نرم آمدهاند و سعی دارند جوانان را به آینده کشور و مسئولین نظام بدبین کنند.
امام جمعه تبریز ترویج فحشا و رواج بیبند و باری و فساد را از دیگر گزینههای جنگ نرم دشمنان علیه ملت ایران ذکر کرد، گفت: ترویج مواد مخدر از جمله مسائلی است که دشمنان برای تضعیف روحیه و اراده جوانان ایرانی به کار گرفته و اکنون به بلایی خانمانسوز در جامعه ما تبدیلشده است و این اقدام آنها نهتنها صرف خرید و فروش نیست بلکه پشتوانه سیاسی برای گمراه کردن جوانان و اراده آنها دارد.
وی با ابراز تأسف از اینکه فعالیت فرهنگی در مقابل جنگ نرم دشمنان بسیار بوده ولی توأم با موازی کاری است، افزود: امیدواریم در شورای فرهنگ عمومی با ساماندهی مسائل فرهنگی آذربایجان شرقی بتوانیم از موازی کاری جلوگیری کنیم، یکی از کارهای فرهنگی سرعت بخشیدن به فعالیتهای قرآنی در استان است و باید درود به روح پرفتوح امام راحل فرستاد که مسائل قرآنی را در کشور گسترش دادند و قبلاً شاید قرآن تنها روز آخر هفته در مزار اموات قرائت میشد.
نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی ادامه داد: کدام مسئولی در جامعه ما نزدیک به پنج ساعت در محل انس با قرآن وقت صرف میکند غیر از مقام معظم رهبری، ایشان قصد دارند تا اهمیت و امور قرآنی را در جامعه به فرهنگی تبدیل کنند.
آلهاشم بابیان اینکه روشهای سنتی در فعالیتهای فرهنگی دیگر جوابگو نیست، گفت: بایستی از امروز فعالیتهای فرهنگی بهروز باشد تا بتوانیم در مقابل هجمه عظیم فرهنگی دشمنان ایستادگی و مقاومت کنیم و این امر با تقویت جایگاه حوزه علمیه، نماز جمعه، توجه ویژه به مساجد و اقدامات فرهنگی تحقق مییابد و لازم است تا همه در مسائل فرهنگی همکاری مستمری داشته باشیم.
امام جمعه تبریز در ادامه با تأکید بر اینکه همه اقشار مردم، مسئولین و طلاب باید برای حفظ و تداوم انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش کنند، یادآور شد: کسانی زحمات بسیاری کشیده و در این راه پر فراز و نشیب خون دادهاند قدردانی کرد و همینجا باید یادی از شهید بهشتی و 72 تن از یاران با وفای انقلاب و امام(ره) کنیم و به این توجه داشته باشیم که گناه شهید بهشتی در جامعه چه بود در حالی که ایشان برای ترویج فرهنگ اسلامی تلاش مضاعفی کردند که باید اکنون برای ترویج این فرهنگ ما نیز تلاش کنیم.
سرلشکر رحیم صفوی بهعنوان سخنران ویژه راهپیمایی روز جهانی قدس در تبریز حضور یافته و از اقتدار ایران در دنیا و آرمانهای امام راحل سخن خواهد گفت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سرلشکر رحیم صفوی بهعنوان سخنران ویژه راهپیمایی روز جهانی قدس در تبریز حضور یافته و از اقتدار ایران در دنیا و آرمانهای امام راحل سخن خواهد گفت.
بر اساس این گزارش، مردم تبریز همزمان با سراسر کشور و آذربایجان شرقی در روز جمعه دوم تیرماه ساعت 10:30 صبح از مساجد و محلات بهسمت میعادگاه نماز جمعه تبریز حرکت خواهند کرد.
در انتهای راهپیمایی نیز پس از حضور مردم در مصلی، سردار سرلشکر صفوی، مشاور عالی و دستیار نظامی مقام معظم رهبری به سخنرانی میپردازد.
تبریز - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و وامام جمعه تبریز بر ضرورت خودداری از موازی کاری در فعالیت های سازمانهای فرهنگی تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمدعلی آل هاشم عصر چهارشنبه در دیدار با جمعی از روحانیون تبریزی با بیان اینکه در فعالیت سازمانهای فرهنگی موازی کاری زیادی رخ میدهد گفت:هرکدام از این سازمانها توقعی دارند تا بخشی از کار را انجام داده و خود را عرضه کنند ولی باید ساماندهی شده و کاری بر زمین نماند.
وی ادامه داد: با توجه به تبلیغات سنگین علیه ایران و اسلام تبلیغات روتین و سنتی جوابگوی نیازهای جوانان و نوجوانان نیست.
وی با تاکید بر اینکه باید تبلیغات ما به روز بوده تا بتوانیم نیازها و خواستههای جوانان را جواب دهیم، افزود: روحانیون باید به سلاح روز فناوری مجهز شده و در پاسخ به شبهات نیز آماده باشند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در ادامه با بیان اینکه در فعالیت سازمانهای فرهنگی موازی زیادی رخ میدهد گفت: هرکدام از این سازمانها توقعی دارند تا بخشی از کار را انجام داده و خود را عرضه کنند ولی باید ساماندهی شده و کاری بر زمین نماند.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان بخشی از موازیکاری را مانع خواهیم شد، خاطرنشان کرد: باید فعالیتهای فرهنگی ساماندهی شود تا این موازی کاریها باعث کوتاهی در برخی امور نشود.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت تبلیغی چهره به چهره ایثار میخواهد تصریح کرد: این ایثار مد نظر امام زمان(عج) قرار خواهد گرفت و اجر اخروی خاصی خواهد داشت.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: مردم تبریز بی صبرانه مشتاق سفر رهبر معظم انقلاب به تبریز هستند.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجانشرقی، اسماعیل جبارزاده، در نشست شورای اداری استان با بیان اینکه استان ما در دفاع از ارزش های دینی و انقلاب اسلامی شهره ی همگان است، گفت: ما هرگز یاد و خاطره ی سفر رهبر معظم انقلاب به تبریز، در روز پنجم مرداد ماه را فراموش نکرده ایم و مردم آذربایجان شرقی عاشقانه دوست دارند تا بار دیگر رهبر معظم انقلاب را از نزدیک ببینند و چه خوش است که این سفر مقارن با نصب امام جمعه ی جدید در این شهر باشد.
وی افزود: هدف از برگزاری این جلسه قدردانی از زحمات آیت الله مجتهد شبستری و آرزوی سلامتی برای ایشان است که 22 سال توفیق خدمت در تبریز را داشتند و همچنین معارفه ی آیت الله آل هاشم، فرزندی از سلاله ی حضرت زهرا (س) است که رنگ و بوی لشکریان خدا را دارد.
وی با ابراز خوشحالی از مقارن شدن معارفه ی امام جمعه ی جدید تبریز با اولین جمعه ی ماه مبارک رمضان گفت: بسیار خوشحال هستیم که در چنین ایام مبارکی میزبان مهمانان بزرگ و گرانقدری از تهران و استان هستیم.
جبارزاده عنوان کرد: وحدت، هماهنگی و همدلی در بین مردم و مسئولان استان ما حاکم است و استان ما استانی برتر از نظر امنیت محسوب می شود که این امنیت را مدیوت نیروهای مسلح، نیروی انتظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اطلاعات و مردم هستیم که همواره یار و یاور ما در تامین این امنیت هستند.
وی عنوان کرد: مردم آذربایجان شرقی مشتاقانه تابع فرمایشات رهبر و ولایت هستند که حضور و هجوم آنان در پای صندوق های رای در انتخابات، خود مزید بر علت است. ما در این انتخابات به معنای واقعی کلمه شرمنده ی مردم شدیم.
وی گفت: همه ی مسئولان با تمهید امکانات بیشتر سعی دارند تا حضور بیش از 70 درصدی در انتخابات بعدی را به مرحله ی تحقق درآورند.
وی گفت: بر اساس همت مسئولان 1584 واحد تولیدی در این استان تامین مالی شد که 562واحد آن از طریق سیستم بانکی تامین شد. همچنین مشکل مالی 59 واحد تولیدی نیز حل شده و 332 کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شده است.
وی تاکید کرد: تحقق و عملیاتی شدن اهداف در سطح ملی و برش استانی در سال گذشته از دیگر دستاوردهای استان ما بود که گزارش تام آن در سند توسعه ی استان ارائه شده است.
استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: آسیب های اجتماعی یکی از مهم ترین دغدغه های رهبری است و در استانی که ده ها هزار نفر مبتلا به مشکلاتی همچون اعتیاد بودند، این مشکل تا حد زیادی حل شده و آذربایجان شرقی اکنون استانی بدون معتاد متجاهر و بدون گدا محسوب می شود.
وی با اشاره به معضل بیکاری در استان گفت: با همت بخش خصوصی 40 هزار شغل در سال گذشته در استان ایجاد شد و امید است در سال جاری عملکرد بهتری داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی آذربایجان شرقی از بین 31 واحد کشوری مقام نخست را کسب کرده و پایگاه شکاری شهید فکوری تبریز به عنوان یگان برتر انتخاب شده است.
استاندار آذربایجان شرقی، بیان کرد: دستگاه قضایی نیز در حمایت از واحدهای تولیدی همراه دولت بوده و 28 واحد تولیدی که دچار مشکل بودند، با همت روسای دادگستری در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی اقدام و مشکلات تا حد زیادی مهار شد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه به وضعیت امنیتی، صنعتی، اقتصادی و ... استان اشراف کامل دارم، تاکید کرد: با رعایت اولویتها، تمام تلاش خود را برای حل مشکلات به کار میبندم.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، آیت الله محمد علی آل هاشم در جلسه ی معارفه امام جمعه تبریز و در جلسه شورای اداری استان اظهار کرد: سعی خواهم کرد تا با تکیه بر سوابق و تجارب کاری خود و با رعایت اولویت های کاری، در راستای حل مشکلاتی که در حیطه ی وظایف من است، تا حد توان تلاش کنم.
وی افزود: تقویت ارزشهای انقلاب به ویژه در میان جوانان انقلابی نیز یکی از محورهای اصلی برنامه های اینجانب است و در این میان از خدمات ارزنده ی آیت الله مجتهد شبستری نیز قدردانی می کنم.
وی با ارائه ی برخی آمار از استان گفت: استان ما حدود 235 کیلومتر مرز مشترک با جمهوری آذربایجان دارد که دروازه ی ارتباطی کشور با کشورهای حوزه ی قفقاز محسوب می شود.
آیت الله آل هاشم عنوان کرد: فرودگاه بین المللی تبریز به صورت روزانه و مستمر در تعامل با چندین کشور است و این استان 44 بخش، 62شهر، 142 دهستان، 3076 آبادی و 21شهرستان دارد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تبریز دارای یک میلیون و 223 هزار خانوار است که 42 درصد جمعیت استان را تشکیل می دهند.
وی گفت: می توانیم از فرصت های موجود در ارمنستان و ترکیه به خوبی بهره مند شویم و گام های مثبتی در راستای پیشرفت استان برداریم.
با انتصاب از سوی رهبری؛
آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز شد
در پی درخواست کنارهگیری جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای مجتهد شبستری از امامت جمعه تبریز پس از سالها خدمات مجاهدتآمیز، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی، حجتالاسلام سیّد محمّدعلی آلهاشم را بهعنوان نماینده ولیفقیه در استان آذربایجان شرقی و امامجمعه تبریز منصوب کردند.
به گزارش ایسنا، متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجتالاسلام آقای حاج سیّد محمّدعلی آلهاشم دامتافاضاته
اکنون که جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای مجتهد شبستری پس از سالها خدمات مجاهدتآمیز در جایگاه با عظمت امامت جمعه در شهر قهرمان تبریز، از ادامهی این تلاش مکرّم معذور گشته و درخواست کنارهگیری کردهاند، جنابعالی را که خود فرزند آن شهر عزیز و دارای سابقهی خدمت موفق در مسئولیتهای دیگر بوده و از شایستگی لازم برخوردار میباشید به نمایندگی خود در آن استان و امامت جمعهی تبریز منصوب میکنم. از جنابعالی انتظار میرود که با سلوک صمیمانه و تلاش خردمندانه با آن مردم مؤمن و پر انگیزه و شجاع که گامهای بلندشان در مجاهدتهای بزرگ در همهی دورانها، کمنظیر است بویژه با قشر جوان انقلابی و پر شور، جایگاه معتبر امامت جمعه را بیش از پیش در خدمت پیشرفتهای فکری و عملی انقلاب قرار دهید. تأکید بر وحدت کلمهی عموم مردم، ارتباط مستحکم با روحانیت معظم و علمای اعلام، رابطهی صمیمی با دانشگاهیان و فرزانگان، گسترش خدمات فرهنگی با کمک جوانان و مجموعههای مؤمن و انقلابی، و همدلی با ایثارگران و همدردی با ضعیفان، نیز همواره باید مدّنظر باشد. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۰/ خرداد ماه/1396
چرخدندههای صنعت ورزقان نمیچرخد
شهرستان ورزقان با داشتن منابع عظیم مختلف از جمله مواد معدنی فراوان، طبیت بکر و زیبا، ظرفیت بالا در حوزههای گردشگری، کشاورزی، دامداری . به عنوان سرزمین گنجهای پنهان ایران معروف است.
به گزارش انعکاس ورزقان به نقل از یولپرس، شهرســتان ورزقــان بــا وســعتی معــادل ۲۳۶ هزار و ۸۱۳ کیلومترمربــع که در حدود ۵,۲۹ درصــد از کل مسـاحت اسـتان آذربایجانشرقی را بـه خـود اختصـاص داده و در واقع این شهرستان با داشتن منابع عظیم مختلف از جمله موادمعدنی فراوان، طبیعت بکر و زیبا، ظرفیت بالا در حوزههای گردشگری، کشاورزی، دامداری و … به عنوان سرزمین گنجهای پنهان ایران مطرح است.
ولی با این اوصاف به نظر میآید در سالهای اخیر برخی نامهربانیها، سوء مدیریتها، بلایای طبیعی باعث شده، شهرستان ورزقان از داشتن حداقل امکانات و زیرساختهای لازم محروم باشد و همچنان چشم انتظار همت مسؤولان و مدیران است که توجه ویژهای به توسعه همهجانبه این شهرستان با توجه به ظرفیتهای بالقوه این منطقه داشته باشد.
با این حال، نتایــج طــرح پایــش بخــش صنعــت و معدن اســتان نشان میدهد که در شهرستان ورزقان حدود ۴۰ “کانسـار” وجود دارد که از این تعداد ۲۹ “کانسـار” دارای مـاده معدنـی مـس، هفت “کانسـار” دارای مـاده معدنـی طـلا، سه “کانسـار” نیز دارای مـاده معدنـی سـرب و روی و یک “کانسـار” دارای مـاده معدنـی طـلا و مـس است..
ورزقان؛ کلکسـیونی از مـواد معدنـی جهان
در حقیقت بررسـیهای زمینشناسـی در این شهرستان نشان میدهد که وجود۲۹ “اندیس” و ۴۰ “کانسار” شناخته شده در شهرستان ورزقـان حاکـی از وجـود کلکسـیونی از مـواد معدنـی در این منطقـه است.
نباید فراموش کرد این شهرستان هم اکنون به خاطر قرار گرفتن در یک منطقه معدن خیز و کشف انواع عناصر قیمتی و با ارزش در این معادن، شهرستان ورزقان را از نظر سوقالجیشی و اقتصادی به مهمترین و غنیترین منطقه در جهان تبدیل کرده است.
از معادن فعال شهرسـتان ورزقان میتوان به معدن مس سـونگون، معادن طلای اندریان و اسـترگان و مزرعه شـادی اشاره کرد که این معادن در نوع خود بینظیر هستند و از اهمیت ویژه ملی، منطقهای و جهانی برخوردار هسـتند.
از سویی ناگفته نماند، “کانسار” مس سونگون که در شمال شهرستان ورزقان قرار گرفته است، بزرگترین “اندیس” مس در شمالغرب ایران و یکی از بزرگترین “کانسارهای” مس دنیا بوده و قابل مقایسه با معادن بزرگ دنیا مانند “بینگهام” در آمریکا و “چوکیکوماتا” در شیلی است.
ورزقان؛ سرزمین گنجهای پنهان
از این رو وجـود این همه معادن غنی و از جمله آن معـدن عظیم مس سـونگون، به عنـوان یکـی از بزرگترین معادن مـس ایجاب میکنـد کـه مـردم این منطقـه از این نعمـت خـدادادی در کنـار زیانهای زیسـت محیطی ناشـی از آن بهرهمنـد شـده و ایـن صنعت در ایجـاد اشـتغال، درآمدزایی و توسـعه پایدار شهرسـتان نقـش مهمی را ایفـا کند.
بر این اساس، از دید برخی کارشناسان و متخصصان این بخش برای اجتناب از خامفروشـی محصـولات معدنی و تبدیـل آن بـه محصـولات متنـوع و با ارزش افـزوده بالا، ایجاد شـهرک صنعتی تخصصی مـس در شهرسـتان ورزقـان را لازم و ضـروری بیان میکنند و معتقد هستند که بـا تدوین برنامههای راهبردی برای توسعه صنعت این شهرستان و به ویزه با جـذب سـرمایهگذاران بخـش خصوصـی میتوان در این راستا کارهای بزرگی انجام داد.
سرزمین طلای سرخ ایران همچنان چشم انتظار توسعه و پیشرفت
به هر حال بعضی کارشناسان در این ارتباط توصیه میکنند برای بهرهمندی و استفاده از این همه ظرفیتهای بالای این شهرستان و به ویژه برای رفع کاستیها و عقبماندگیهای شهرستان ورزقان، داشتن یک مجموعه توانمند و متخصص و آشنا به مشکلات و کاستیهای منطقه لازم و ضروری است.
در نهایت اینکه شهرسـتان ورزقـان با وجود برخـورداری از مزیتهـای شـایان توجـه در حوزههـای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و از جمله در صنایع معدن، این خطه همچنان از جمله شهرسـتانهای محروم اسـتان است.
واقعیت این است که بخــش معـدن این شهرستان به واسـطه قـرار گرفتـن در “زون” جهانـی مـس همچنیـن ذخایر قابل توجـه طـلا، اصلیتریـن مزیـت ایـن شهرسـتان بوده ولی با این وجود در حال حاضر مهمتریـن تأثیـر این معادن تخریـب محیط زیسـت ارزشـمند منطقـه بـدون تأثیـر عمـده در اشـتغال رفـاه و توسـعه منطقـه بـوده اسـت.
جالبتر آنکه همجـواری این شهرستان بـا منطقـه آزاد ارس نیـز موهبتـی برای شهروندان این منطقه نداشـته اسـت.
چرخدندههای صنعت ورزقان نمیچرخد
براساس آمار و اطلاعات موجود، عـدم بهرهگیـری از مزیتهـا، شهرسـتان ورزقـان را بـه یکـی از شهرسـتانهای مهاجـرفرسـت اسـتان تبدیـل کـرده اسـت، به طـوریکـه جمعیـت ایـن شهرسـتان در فاصلـه سـالهای ۱۳۸۵تـا ۱۳۹۰کاهـش یافتـه اسـت.
آنچه مشخص است اینکه از آنجایی که وجـود شـهرک صنعتـی ورزقان و شـهرک صنعتی تخصصی در دسـتاقدام مس، نزدیکـی بـه مررزهـای بینالمللـی و دو کشـور آذربایجـان، ارمنسـتان و منطقـه آزاد صنعتی- تجــاری ارس، وجود ذخایر فلــزی متعــدد (معــادن عظیــم مــس ســونگون، طــلای اندریــان، اســترگان و مزرعــه شــادی) و ذخایــر معدنــی متنــوع (ســنگهای تزئینــی، ســنگ آهن، کائولــن و …) و به خصوص برخـورداری از منابع طبیعی زیبا و بینظیر در کنـار جاذبههای توریسـتی قابـل ملاحظه، حاکی از ظرفیتهای قابل توجه این شهرسـتان به عنوان مقصـدی بـرای گردشـگران داخلـی و خارجـی جهـت گام گذاشـتن در مسـیر توسـعه است و در صورت برنامهریـزی صحیـح در این حوزهها میتوانـد شهرسـتان ورزقـان را بـه شهرسـتانی توسـعه یافته متناسـب با شـأن و جایـگاه تاریخی، فرهنگـی، جغرافیایی و اقتصـادی آن، با تأکید بـر ارتقـاء موقعیـت صنعتـی بهویـژه در صنایع معدنـی تبدیل کند.
محرومیت؛ وصله ناجور ورزقان
در کنار موارد بیان شده، آنچه در این راستا اهمیت دارد، هرچند در این شهرستان درسالهای اخیر و به ویژه بعد از زلزله ۱۳۹۱، اقدامات و تلاشها زیادی برای رشد و توسعه آن صورت گرفته، ولی به نظر میآید با توجه به این همه ظرفیت عظیم خدادادی باز هم مردمان این دیار در سرزمین طلای سرخ ایران، با کمترین امکانات زیر ساختی، رفاهی و خدماتی، با فقر و محرومیت روزگار سپری میکنند و اهالی این منطقه در همین راستا همچنان به دنبال توسعه همه جانبه و تکمیل پروژههای نیمهتمام و به خصوص اتمام زیرساختهای شهری و روستایی خویش هستند.
واقعیت این است که برای رسیدن به این حقیقت که چه قدر زیرساختها، مسائل و مشکلات شهروندان این شهرستان در حوزههای مختلف عمرانی، رفاهی، خدماتی، بهداشتی، اشتغال و … حل شده، فقط کافی است مسؤولان و متولیان امر سری به این مناطق بزنند و با مردم و اهالی این منطقه درددلی داشته باشند.
توزیع روزانه ۴۰ هزار دعوتنامه ضیافت افطار حرم مطهر امام رضا (ع) توسط خدام در مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر مشهد
توزیع کارت دعوت ضیافت افطار متبرک حضرت رضا(ع) توزیع کارت دعوت ضیافت افطار متبرک حضرت رضا(ع) توزیع کارت دعوت ضیافت افطار متبرک حضرت رضا(ع)
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: امروز اگر کاندیدا مورد نظر اصول گرایان رای آورده بود همه آرا حلال می شد ، سابق بر این هم این گروه مردم را به خودی و غیر خودی تقسیم می کرند و امروز رایشان را به حلال و حرامی که مبنای آن مشخص نیست.
حجت الاسلام فاضل میبدی عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در گفت و گو با خبرگزاری برنا، با بیان اینکه اصولگرایان چند دوره از انتخابات است که یکی پس از دیگری شکست می خورند گفت: به همین دلیل است که امروز برخی از آنان می گویند رای روحانی 21 میلیون و رییسی 18 میلیون است و امروز که انتخابات تمام و نتایج آن هم اعلام شده است، برخی متوسل به چیز هایی می شوند که واقعیت ندارد.
او ادامه داد: اخیرا گفته اند که رای آقای روحانی 21 میلیون و رییسی 18 میلیون است حالا اینکه بر چه اساسی و کدام پیش گویی این حرف ها را گفته اند مشخص نیست، درواقع اصولگرایان با این کار نظام، انتخابات، شورای نگهبان و مهمتر از همه رای مردم را زیر سوال می برند.
به گفته میبدی اگر اصولگرایان خود را باز سازی کنند و رویکردی درست به مردم ارائه دهند، ممکن است در دوره های بعدی موفق شوند اما با شگردهایی که امروز برای نجات خودشان دنبال می کنند بعید است بتوانند اعتبار از دست رفته شان را بازگردانند و اثری در افکار عمومی جامعه بگذارند.
او ادامه داد: در مناظرات انتخاباتی مشخص شد که اصولگرایان دیگر حرفی برای گفتن در مسئله سیاست، مدیریت و اقتصاد ندارند در غیر این صورت قطعا مردم به آنان رای می دادند. متاسفانه اصولگرایان با حمایت هایی که از دولت نهم و دهم آزمایششان را به مردم پس دادند، مردم به خوبی می دانند که آن ها هیچ حرفی جز فریب برای مردم ندارد.
این عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه اصوگریان می خواستند بار دیگر نسخه تکراری دولت های نهم و دهم را برای مردم بپیچند گفت: مشخص است که مردم این بار هم فریب این رفتار ها را نمی خوردند و وعده های عوام فریبانه را قبول نمی کردند، این بار هم با بهانه سند 2030 یا پس و پیش شدن 3 میلیون رای قصد دارند تا اعتبار از دست رفته شان را به دست بیاورند.
فاضل میبدی افزود: من به عنوان یک فرد کوچک در جامعه توصیه می کنم تا این سخنان سخیف در جامعه مطرح نشود، در هر صورت ملت رای داده اند و اگر هم دقت کنیم در شب انتخابات سه تا چهار میلیون رای به صندوق ریخته نشده است و دوازده شب گویی امر الهی است ، دوازده و یک دقیقه گفتند صبح شنبه است و درست نیست رای گیری ادامه پیدا کند. اگر مردم می توانستند رای خود را به صندوق بریزند و سه تا چهار میلیون رای به آرا روحانی اضافه می شد.
او تصریح کرد: اگر اصولگرایان رویکرد کنونی خود را ادامه دهند در دوره های بعد هیچ کسی را نخواهند داشت و همین تعداد اندک از نیروهای اصیل و خدوم اردوگاه اصولگرایی هم از آن ها جدا خواهند شد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه تقسیم کردن آرا به حلال و حرام بازی زشت و بدعتی شرعی است ادامه داد: امروز اگر کاندیدای مورد نظر اصولگرایان رای آورده بود همه آرا حلال می شد ، سابق بر این هم این گروه مردم را به خودی و غیر خودی تقسیم می کرند و امروز رایشان را به حلال و حرامی که مبنای آن مشخص نیست.
او در پایان گفت: نماز جمعه تریبون مقدسی است که باید مشکلات مملکت و جامعه اسلام از طریق آن مطرح شود اما متاسفانه در برخی از تریبون های نماز جمعه تنها مشکلات گروه خاصی مطرح شده و به گروه دیگری حمله می شود، بعضی از ائمه جمعه در خطبه هایشان به سند 2030 حمله کردند و عده ای در سخنرانیشان توده مردم را چیز خطرناکی خواندند در حالی که هیچ آیه ای در قرآنی چینی مطلبی را مطرح نمی کند. در هر صورت به نظر می رسد اصولگرایان پس از انتخابات برای نجات خودشان به هرچیزی متوسل شده اند در حالی راه نجاتشان تنها در مطرح کردن گفتمانی نو و سخنی جدید برای مردم است.
.: Weblog Themes By Pichak :.