شیخ عبدالعزیز آل الشیخ، مفتی اعظم عربستان که در ابتدای پیدایش داعش از این جریان تکفیری حمایت میکرد، زنده سوزاندن خلبان اردنی توسط داعش را محکوم کرد.
شیخ عبدالعزیز آل الشیخ از خطبای جمعه این کشور خواست در خطبههای نماز جمعه جنایتکار بودن این گروه گمراه را اعلام کنند. به نظر میرسد میان این موضعگیری مفتی عربستان با خبر مربوط به تصمیم داعش برای تخریب کعبه و بازنویسی قرآن کریم رابطه مستقیمی وجود دارد
در باره این خاک مقدس کتب تاریخی متعددی نوشته اند.از آنجائیکه این سرزمین از دوران باستان تا امروز گرفتار کشمکشهای گوناگون و حمله اقوام تورانی و تازی و تیموری بوده و پیوسته علیرغم اینکه نوک تیز پیکان حمله به دشمنان بوده در مواقع مقتضی سپر دفاعی جنگاوران میهن نیز بوده است و در واقع میدان کارزار قدرتها بوده حکومت ها کمتر توانسته است به عمران و آبادانیهای آن برسد . و در پی این کشمکشها اکثر اسناد و مدارک این سرزمین از بین رفته از جمله شجره نامه های خاندانهای محلی ، فرمانها ، تقسیم نامه ها، دفتر ها و نوشته هائی نظیر اینها بوده است .
سرگذشت سنگها ی قبور و سنگهای مساجد و نیز بناهای تاریخی که تاریخ بنای آنها به صدها بلکه هزاران سال قبل میرسید نیز همانند سرگذشت اسنادی است که تکه پاره های آن زینت بخش بیابانها و صحرا گردید .
جوشین که یک روز فرزندان پیامبر از شر دشمنان بدانجا پناه برد ، جوشینی ها که همواره ناجی این سرزمین بوده است و ادبیات حماسی قره داغ با نام این سرزمین و دلاوری شیر مردانش شناخته میشود و سالیان دراز استقلال محلی داشت و حاکم آن سکه بنام خود می زدند.
قلعه جوشین در ۶ کیلومتری روستای جوشین در مرکز ناحیه تاریخی دیزمار ارسبارن و مابین روستای گال و جوشین به مرکزیت شهر باستانی خارواناواقع شده، منطقه باستانی است كه بیش از هزاران سال قدمت دارد و گنجینه باستان شناسان به شمار می رود و آنچه از دل خاك آن بیرون آمده، ثابت كرده كه زندگی در این منطقه با دوران آغاز شهرنشینی در فلات مركزی ایران و بین النهرین همزمان است.
در زمان حمله اعراب در زمان خلیفه دوم، قلعه جوشین مرکز مقاومت مردم قره داغ بوده است و اعراب بارها شکست خورده در نهایت با خدعه توانستند این قلعه را تسخیر کنند. در این قلعه اتاقهایی با سنگ و ملات آهک و گچ جهت زندگی افراد در بالای کوه شده و حوضچههایی جهت ذخیره آب در دامنه کوه ایجاد شده و آثار آن باقیست. سفالهایی که در دامنه قلعه جوشین پیدا شده است از دوران هخامنشیان تا سده ششم بعد از اسلام مربوط است.
با این اوصاف جناب محمدی آیا شایسته بود شما مطالبی در مورد جوشین بیان کنید که در شأن شما نیست !
منبع:صدای ورزقان
"اللهوردی دهقانی" نماینده مردم ورزقان در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، از افتتاح کارخانه تولید کنستانتره این شهرستان خبر داد.
وی افزود: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و آقای محمدرضا نعمتزاده وزیر صنعت معدن و تجارت در مراسم افتتاحیه حضور خواهند داشت.
همزمان با دهه مبارک فجر بعد از 14 سال بازار امیرالمومنین ورزقان امروز به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از ورزقان، شهردار ورزقان بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح بازار امیرالمومنین ورزقان گفت: از 14 سال پیش شهرداری این شهر برای احداث بازار در این شهر اقدام کرده بود اما بعد از پیشرفت 60 درصد کار با هزینهکرد پنج میلیارد ریال بلاتکلیف ماند.
کامران رحمتی با بیان اینکه متاسفانه در زلزله سال 91 ورزقان آسیب جدی به مغازههای این بازار وارد شد، ادامه داد: نبود بازار مردم شهر و روستاهای شهرستان ورزقان را در امر خرید و فروش با مشکل مواجه کرده بود و مردم این شهر مجبور بودند برای تهیه و خرید وسایل به شهرستانهای همجوار رفت و آمد کنند.
وی تصریح کرد: شهرداری امسال با تلاش مضاعف و با هزینه 2 میلیارد ریال ساماندهی و تکمیل کارهای نیمهتمام بازار را انجام داد و تحویل صاحبان مغازهها داد.
شهردار ورزقان خاطرنشان کرد: این بازار در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع و دارای 75 باب مغازه است که در اشتغال و رونق کسب و کار در این شهر نقش بسزایی دارد.
گفتنی است، همزمان با افتتاح این بازار سه پروژه دیگر شهرداری ورزقان شامل جدولگذاری به طول 12,5 کیلومتر، آسفالت خیابان اصلی و فرعی و تکمیل بلوار ورودی شهر با اعتبار 22 میلیارد ریال مورد بهرهبرداری قرار گرفت
به گزارش آوای ورزقان یک باب مسکن روستایی بهسازی شده در روستای کاسین از توابع بخش مرکزی ورزقان با حضور امام جمعه شهرستان،بخشدار بخش مرکزی و رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ورزقان افتتاح شد.
حماملو یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان اوزومدیل بخش مرکزی شهرستان ورزقان واقع شدهاست.
نوشته و اثری که قدمت زمانی حماملو را دقیقاً معلوم کند در دست نیست؛ ولی آثار تاریخی موجود نشاندهندی این است که قدمت روستا به هزاره اول یا پیش از آن برمیگردد. آثار تاریخی که در حماملو وجود دارد مربوط به دورههای مختلف است که این آثار نشان دهندهی قدمت تاریخی این روستا است.
مردم حماملو بهسبب کوهستانی بودن منطقه و دور بودن محل آنها از مراکز پرجمعیت و راههای ارتباطی، قرنها در انزوا زیسته و در نتیجه بسیاری از آداب و رسوم قومی و سنتی و از جمله برخی لغات اصیل ترکی آذربایجانی و لهجهٔ خود را حفظ کردهاند. لباسهای سنتی آنها، هنوز هم میان آنها رواج دارد.
نام حماملو
در مورد نام روستا بحثهای فراوانی وجود دارد که در مورد هیچکدام قطعیتی وجود ندارد. برخی بر این نظر هستند که حماملو متشکل از دو واژۀ حمّام و لو است. که واژه حمّام در زبان عربی به معنای کبوتر است و واژه لو در زبان ترکی به معنای 'متعلق به' یا 'با' است. در نتیجه حماملو یعنی آنجایی که متعلق به کبوتران است. و عدهای نیز نام حماملو را برگرفته از حمامهای موجود در قلعهها میدانند.
زندگی مردم حماملو با کشاورزی، باغداری و دامداری میگذرد که با روشهای سنتی اداره میشود. بیشتر زنان در امور اقتصادی با مردان همکاری دارند. گندم و جو از محصولات روستا است.
گلیم یکی از صنایع دستی روستا میباشد البته در سالهای گذشته قالیبافی نیز در حماملو رونق خوبی داشته ولی متاسفانه این روزها قالیبافی در حماملو رو به کاهش است.
ناحیهای کوهستانی و معتدل است. دارای ۱۳۵ تن سکنه میباشد. راههای روستا خوب است.
حماملو دارای چندین چشمه است که برای آبیاری مزارع و باغات مورد استفاده قرار میگیرد.
در ناحیهای از روستای حماملو بنام آغ داشلیق گورستانی است که سنگ قبرهایی با اشکال و خطوط مختلفی کنده و نگاشته شده و به دورههای اسلامی و قبل از آن متعلق بوده متجاوز از ۱۰۰ قطعه بوده که به زبان محلی قوچ داشی نامیده میشود که در طی سالهای ۱۳۶۴ به بعد در اثر بیتوجهی مردم و سازمانهای ذیربط آثار تاریخی مورد چپاول و غارت قرار گرفته و به کلی ویران و با خاک یکسان گشتهاست
مناظر طبیعی و دیدنی
تپه قلعه حماملو
تپه و گورکان حماملو (گؤورچين گيران)
صخره پيشيک-داشې، به شکل گربه
دڲيرمان بوْغازې
کاسابۇلاق، چشمهای به شکل دو کاسه تو در تو
منبع:صدای ورزقان
امروزدر وبلاگ ورزقان نیوز1 مطلبی دیدم در ذهنم جرقه زده شد .خواستم در این باره مطلبی را یادآوری کرده باشم .یا به قول حضرت امام خمینی(ره)که این ایام به یاد او می باشد عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنیم.واقعا اگر خدا را ببینیم وضع جامعه باید این باشد!
شناخت و معرفت خداوند و لزوم آن
بهتر است قبل از اینکه مطلبی در رابطه با خداشناسی مطرح شود معنی لغوی و اصطلاحی «معرفت» ذکر شود. معنی لغوی معرفت در فرهنگ فارسی معین «شناسایی و آشنایی» و معنی اصطلاحی آن، اینگونه ذکر شده است «شناخت کسی که در آشنا شدن به ویژگی او از طریق مطالعه، تحقیق، یا تجربه» میباشد. وقتی از ذوالنون درباره شناخت و معرفت خداوند منان سؤال شد و وی اینگونه جواب داد که معرفت دارای سه وجه میباشد:
وجه اول: معرفت به وحدانیت از راه خیر به زبان محبت بر طریق کتاب است. یعنی انسان از این طریق به یگانگی و یکتایی خدا پی میبرد.
وجه دوم: معرفت فردانیت از راه عقل بر زبان موحدان به دلیل یگانگی. پی بردن به یگانگی خداوند متعال از طریق عقل که انسان با اندیشه و عقل خود به یگانگی و فردانیت خداوند میرسد.
وجه سوم: معرفت به قدرت از راه اجتهاد بر راه صفا در ترازوی احسان و نعمتها. در این وجه انسان از طریق جستجو و جهد کردن به یگانگی خداوند متعال میرسد.
البته ذوالنون مراحلی برای معرفت نیز به شرح ذیل ذکر نموده است:
مرحله اول: معرفت توحیدی که برای عموم مؤمنان است.
مرحله دوم: معرفت حجت و بیان که مختص حکما و علما است
مرحله سوم: معرفت صفات وحدانیت که مختص اهل ولایت الله است.
از ذوالنون مصری پرسیدند که پروردگار خود را به چه چیز شناختی؟ گفت: بدان شناختم که هر گاه قصد داشتم معصیت کنم جلال و عظمت خدا را یاد میکردم و صفت حیا در وجودم پیدا میشد و از وی شرمم میآمد و از آن گناه صرفنظر میکردم. ذوالنون تأثیر صفت جلال و عظمت الهی را بهوجود آورنده حیا در نفس انسان میداند و این حیا را دلیل قرب و معرف الهی میشمرد واین نتیجه داشتن معرفت به خداوند متعال میباشد. دراینباره ذوالنون مصری به یکی از برادرانش اینگونه نامه مینویسد که ای برادر! تو را به پرهیزکاری خدای بزرگ و مراقبه او سفارش میکنم به نحوی که تو را جز خدا، احدی نبیند و مواظب باش در این راه غفلت نکنی. ... و در صورتی که از یاد خدا غافل نباشید برای من و تو در نزد خداوند منّان مقامی است.
وقتی از ذوالنون در رابطه با ابزار معرفت سؤال میشود اینگونه پاسخ میدهد: خدای را به خدا شناختم، و خلق را به رسول (ص) یعنی الله و نورالله. خدای خالق است، خالق را به خالق توان شناخت و نور خدا خلق است و اصل خلق نور محمد (ص) و پس خلق را به محمد(ص) توان شناخت
هدف کسب معرفت از دیدگاه ذوالنون اینگونه میباشد که میگوید هر گاه مؤمن به خدا ایمان بیاورد و ایمانش محکم گردد، از خدا میترسد و هر گاه از خدا بترسد هیبت حق در او ظاهر میشود. چون در مرتبه هیبت قرار میگیرد و اطاعت او از خداوند منّان پیوسته میشود و از این اطاعت رجاء و امیدواری حاصل میگردد. از این امیدواری محبت زاید. سپس هر گاه معانی محبت در دلش محکم گردد در مرتبه شوق قرار میگیرد چون این اشتیاق بهوجود میآید دوستی و انس با خدا حاصل میگردد. این دوستی سبب اطمینان به خدا میشود و چون این طمأنینه را پیدا کند، شب و روز و باطن و ظاهرش در نعیم و نعمت میشود
ذوالنون میگوید که پیامبر اسلام خبر داد که حق تعالی میفرماید: چون من بندهای را دوست داشته باشم گوش او میشوم تا بشنود، چشم او میشوم تا او ببیند، زبان او باشم تا به من بگوید، دست او باشم تا او مرا بگیرد. این منقولات نشان میدهد که آنچه صوفیان «معرفت» میخوانند چیزی مشابه با گنوس در آئین هلنیستی است. آن عبارت است از تجربه سریعی که عقل در آن هیچ دخالتی ندارد و شهود حق است در قلبی که به روشنی خداوند منور گردیده است. معرفت علاوه بر اینها متضمن فناء انّیت بنده است و زدوده شدن صفات بشری او و بقاه به صفات الهی. همه اینها از فضل خداوند است.
پایگاه اطلاع رسانی خاروانابه نقل از ورزقـان نیوز1: دنیای اینترنت یکی از کار آمدترین عرصه هایی است که امروزه از آن جهت تبادل افکار واطلاعات درسطح دنیا ، کشور ، استانها و شهرستانهای مختلف از این پتانسیل به نحو احسن استفاده می شود استفاده از نام مستعار در وبلاگ های شهرستان ورزقان بیش از بیش محسوس است به طوری که در استانها و شهرستان های دیگری استفاده از نام مستعار دیده نمی شود
وبلاگ های بی هویت باعث خدشه دار شدن اذهان عمومی شده و موجب ناراحتی مردم و مسئولین می شوند چراکه منتقد باید برای همگان شناخته شود وقتی مسئولی مورد نقد و انتقاد قرار می گیرد و نمی داند که از کدامین ناحیه نقد می شود مورد آزارو اذیت قرار می گیرد چه بسا که برخی دوستان با ایجاد چندین وبلاگ موجب ناراحتی و خدشه دار شدن اذهان و افکار عمومی در شهرستان ورزقان می شوند
در گذشته نیز استفاده از نام مستعار به ندرت وجود داشته است اما طی 3 الی 4سال گذشته چندین وبلاگ با پسوند یا پیش وند ورزقان نیوز ایجاد شده اند که برای دیگران ناشناخته اند وبا ارائه نظرات به جانبداری از برخی مسئولین می پردازند یا اینکه به حق یا ناحق به انتقاد از برخی مسئولین می پردازند
ارائه مطالب و تحلیلها ونظرات در سایت ها و وبلاگ ها وقتی حائز اهمیت است که نویسنده و مدیران وبلاگ ها برای همگان شناخته شده باشند گرچه درشهرستان ورزقان مردم به صورت مستقیم یا غیر مستقیم به ماهیت این نویسندگان آشنائی کامل دارند
نتیجه این که بی هویتی مدیران این وبلاگ ها باعث خدشه دارشدن اذهان عمومی در ورزقان و خاروانا شده و امری ناپسند محسوب می شود
البته این مطلب مورد تائید پایگاه اطلاع رسانی خاروانا بوده و باید بر این معضل یاد شده چاره ای اساسی اندیشیده شود.تعدادی از این وبلاگ ها هر چیزی که به ذهن شان خطور می کند متاسفانه در وبلاگ خود قرار می دهند غافل از این که این گونه مطالب ونظرها با فرهنگ اصیل شهرستان ورزقان وخارانا واز همه مهم تر با دین عزیز اسلام مغایر می باشد .بایستی بنده که صاحب وبلاگ هستم باید از راه اندازی وبلاگ نظر خدمت به خالق و مخلوق باشد ونه این که خدایی نکرده باعث آزار واذیت مردم عزیز شهرمان باشیم .از طرفی این گونه مطلب جزء حق الناس می شود وباید یک روزی جوابگو باشیم وتوصیه می کنم وقتی قلم می زنیم خودمان را در محضر خداوند جل وجلاله ببینیم
به گزارش آوای ورزقان مسجد روستای تازه کند،بکرآباد از توابع بخش مرکزی شهرستان ورزقان در دومین روز از دهه مبارک فجر با حضور مسئولین ارشد شهرستانی افتتاح شد.
این مسجد با اعتباری بالغ بر ۲۳۰میلیون تومان ودر زیر بنایی به مساحت ۲۴۷ متر مربع احداث شده است.
پیرو انتشار عملکرد نه ماهه سال 1393 شهرداری خاروانا جهت مزید استحضار شهروندان و علاقمندان عزیز لازم دانستیم مواردی به شرح ذیل اعلام گردد.
الف) بودجه مصوب شهرداری خاروانا برای سال 1393 مبلغ 8400 میلیون ریال بوده است که در نه ماهه اول سال میزان 8870 میلیون ریال محقق گردیده است.
ب) طرحها و پروژه های عمرانی که اکثراً در فصل کاری انجام گرفته عبارتند از:
1- خیابان ارس شامل خاکبرداری، تسطیح ، مخلوط ریزی ، اجرای جدول بلوار، جدول دوبل و کانیوو به طول 220 متر.
2- خیابان کامتال شامل تملک، تسطیح، مخلوط ریزی، دیوار چینی و جدول گذاری دوبل به طول 80 متر.
3- کوچه 2 امام( ره) شامل تملک، تسطیح، مخلوط ریزی، دیوار چینی و جدول گذاری دوبل به طول 200 متر.
4- کوچه 5 شهید رحمانی شامل تملک، تسطیح، مخلوط ریزی، دیوار چینی و جدول گذاری دوبل به طول 250 متر.
5- خیابان مسکن مهر شامل تسطیح، مخلوط ریزی و جدول گذاری دوبل به طول 120 متر.
6- خیابان کشاورز شامل جدول گذاری دوبل و اجرای ریفوژ به طول 70 متر.
7- اجرای جدول در کوچه ها و خیابان معلم به صورت دوبل به طول 210 متر.
8- ترمیم جداول سطح شهر در خیابان های جمهوری، CNG، شهید رحمانی و متی کندی و ... به طول 240 متر.
9- اجرای جدول گذاری دوبل در کوچه 10 شهید رحمانی به طول 75 متر.
10- پیاده رو سازی در معابر شهید رحمانی، خیابان جمهوری، شهرداری، ورزش و ارس به طول تقریبی 2000 متر.
11- سایر کارهای عمرانی روزمره نظیر شن ریزی، لکه گیری و نظایر آن.
12- جمعاً در نه ماهه اول سال حدود 2000 متر جدول گذاری در سطح شهر انجام شده است.
ج) خدمات شهری :
1- رفت و روب و تنظیف، حمل ، دفن و سوزاندن زباله: روزانه حدود 3/5 تن زباله .
2- فضای سبز و درختکاری: در سال جاری تعداد 1500 اصله نهال کاشته شده و نسبت به آبیاری مستمر فضای سبز و درختان اقدام شده است.
3- هماهنگی های لازم با منطقه آزاد تجاری ارس انجام شده است و براساس قول مساعد ایشان مقرر گردیده طرح اجرای فضای سبز در دره کوتول با همکاری ایشان و جهاد کشاورزی و شهرداری انجام گیرد.
4- نهال کاری در گورستان های شهر به همراه روشنایی انجام گرفته است.
د) پروژه هایی که در آینده نزدیک از محل اعتبارات سال 1393 با عنایت خداوند متعال، اجرا خواهد شد:
آسفالت معابر کوی ارس، خیابان معلم، ورزش و سایر نقاط سطح شهر با هماهنگی و نظر شورای اسلامی شهر.
با توجه به اینکه اعتبار مناسبی پیش بینی و تخصیص یافته و قرارداد آن با پیمانکار مربوطه منعقد گردیده است، با شروع فصل کاری نسبت به اجرای این پروژه هااقدام خواهد شد.
ﻫ) قرارداد انجام ممیزی املاک، کد پستی و مطالعه طرح هادی شهر با پیمانکاران منعقد شده وودردست اجراست.
و) جهت مکانیزه کردن دفع پسماندشهری از سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ماشین مورد نظر درخواست گردیده است که با تحویل آن کلیه سطل های زباله تعویض و جمع آوری به صورت مکانیزه انجام خواهد گرفت.
ز) خودروی کمپرسی نیمه سنگین درخواست شده است که با تحویل آن با دو دستگاه کمپرسی نیمه ستگین، مشکلی در خاکبرداری بافت های فرسوده نخواهیم داشت.
ح) با توجه به اینکه تابحال شهرداری توان عمرانی خود را صرف بازگشایی ها، احداث معابر و جدول گذای نموده است و انصافاً معابر زیادی احداث شده است ،فلذا در بودجه سال 1394 پروژه های عمرانی متعدد و مناسب برای زیباسازی و بهبود عبور و مرور پیشنهاد گردیده است که با تصویب شورای اسلامی شهر و تخصیص منابع مالی مورد نیاز، وبا عنایت خداوند عزوجل شاهد تغییر در چهره شهر خواهیم بود.
ط) هزینه های جاری شهرداری براساس نیاز و طبق قانون و مقررات جاری انجام گرفته است و البته جهت اطلاع علاقمندان ؛چارت سازمانی شهرداری خاروانا 11 نفر می باشد که این شهرداری فعلاً با سه نفر نیروی اداری اداره میشود.
ی) مدیریت شهرداری و همکاران و اعضای محترم شورای اسلامی شهر به نمایندگی از مردم فهیم و ولایت مدار شهر خاروانا با هر گونه اصراف در هزینه کرد منابع محدود خود، مخالف بوده و در کسب منابع مالی خود از هیچ کوششی دریغ ننموده اند. باشد که عملکرد این شهرداری و شورای اسلامی شهر مورد توجه شهروندان قرار گیرد.
منتظر خبرهای خوش از این وبلاگ باشید. انشاءالله
چشم به راه نظرات و انتقادات و پیشنهادات سازنده و راهکارهای پیشنهادی شما بصورت حضوری، کتبی، وبلاگی و پیام کوتاه و ... هستیم.
با تقدیر وتشکر از کلیه عزیزانی( مسئولین محترم استانداری، فرمانداری ورزقان، نماینده شهرستان، بخشداری خاروانا، اعضای شورای اسلامی شهر، کلیه ادارات و نهادهای شهر خاروانا، پرسنل خدوم و زحمتکش شهرداری و اهالی محترم شهر خاروانا) که شهرداری را در انجام وظایف محوله خود یاری می رسانند.
پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به تمام زحمتکشان بخصوص به شهردار گرامی جناب مهندس نقدیزاده از درگاه خداوند جل وجلاله سلامتی با عزت مسئلت می نماید
تعرفه عوارض محلی سال 1394 شهرداری خاروانا و دستورالعملها و آئين نامههاي اجرايي آن در اجراي تبصره 1 ماده 50 قانون ماليات بر ارزش افزوده، ماده 71 به ويژه بندهای 9،16،26 و ساير بندهاي آن و ماده 77 قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب 1375 و اصلاحات بعدی آن و بند 26 ماده 55 و ماده 74 قانون شهرداري و ماده 30 آيين نامه مالي شهرداريها در 47 ماده و 119 تبصره طبق پيشنهاد شماره 1821 مورخ 1393/10/21 شهرداری خاروانا در جلسه 106 مورخ 93/10/22 شورای اسلامی شهر خاروانا تصويب و طی نامه شماره 1153/1/11968 مورخ 93/11/09 به تایید فرمانداری شهرستان ورزقان رسید .
علاقمندان جهت دریافت فایل تعرفه عوارض محلی سال 94 اینجا کلیک نمایند و یا به شهرداری خاروانا مراجعه نمایند.
روابط عمومی شهرداری خاروانا
به گزارش مشرق، روز12 بهمن 57 بود. مردم ایران با شور و شعف فراوان مشتاق دیدار امام بودند. حضور قریب به سه میلیون ایرانی ، بی سابقه ترين و با شکوه ترین استقبال تاريخی دوران معاصر را رقم زد. استقبال از مردی که با مرجعیت و رهبری بی نظیرش نمونه ای بی بدیل از حکومت اسلامی را در نظام جهانی بنيان گذاشت.
روزی که حضرت امام خمینی (ره) با قلبی آرام پس از ۱۵ سال هجرت و تبعید به میهن اسلامی بازگشتند هر کدام از شخصیت هایی که در طول ۳۶ سال اخیر بر کرسی ریاست قوه مجریه نشستند در زمان ورود امام خمینی (ره) خاطره ای از خود دارند.
ابوالحسن بنی صدر
او از همان ابتدای حرکت امام خمینی (ره) از پاریس به تهران در هواپیما همراه ایشان بود.
محمد علی رجایی
او چند ماه قبل از انقلاب ۵۷ از زندان آزاد شد. هنگام آمدن امام خمینی(ره) به ایران در کمیته استقبال مردمی از وی شرکت داشت.
حضرت آیت الله خامنه ای:
یكى از خاطرات خيلى جالب من، آن شب اوّلى است كه امام وارد تهران شدند؛ يعنى روز دوازدهم بهمن شب سيزدهم شايد اطّلاع داشته باشيد و لابد شنيدهايد كه امام، وقتى آمدند به بهشت زهرا رفتند و سخنرانى كردند بعد با هلىكوپتر بلند شدند و رفتند.
تا چند ساعت كسى خبر نداشت كه امام كجا هستند! علّت هم اين بود كه هلىكوپتر، امام را در جايى كه خلوت باشد برده بود؛ چون اگر مىخواست جايى بنشيند كه جمعيت باشد، مردم مىريختند و اصلاً اجازه نمىدادند كه امام، يك جا بروند و استراحت كنند. مىخواستند دور امام را بگيرند.
هلىكوپتر در نقطهاى در غرب تهران رفت و نشست، بعد اتومبيلى امام را سوار كرد. همين آقاى ناطق نورى اتومبيلى داشتند، امام را سوار مىكنند مرحوم حاج احمد آقا هم بود. امام مىگويند: مرا به خيابان ولىعصر ببريد؛ آنجا منزل يكى از خويشاوندان است. درست هم بلد نبودند؛ مىروند و سراغ به سراغ، آدرس مىگيرند، بالاخره پيدا مىكنند منزل يكى از خويشاوندان امام بىخبر، امام وارد منزل آنها مىشوند!
امام هنوز نماز هم نخوانده بودند عصر بود از صبح كه ايشان آمدند ساعت حدود نه و خردهاى و به بهشت زهرا رفتند تا عصر، نه ناهار خورده بودند، نه نماز خوانده بودند، نه اندكى استراحت كرده بودند! آنجا مىروند كه نمازى بخوانند و استراحتى بكنند. ديگر تماس با كسى نمىگيرند؛ يعنى آنجا كه مىروند، با كسى تماس نمىگيرند. حالا كسانى كه در اين ستادهاى عملياتى نشسته بودند ماها بوديم كه نشسته بوديم چقدر نگران مىشوند! اين ديگر بماند. چند ساعت، هيچ كس از امام خبر نداشت؛ تا بعد بالاخره خبر دادند كه بله، امام در منزل فلانى هستند و خودشان مىآيند، كسى دنبالشان نرود!
من در مدرسه رفاه بودم كه مركز عمليات مربوط به استقبال از امام بود همين دبستان دخترانه رفاه كه در خيابان ايران است كه شايد شما آشنا باشيد و بدانيد آنجا در يك قسمت، كارهايى را كه من عهدهدار بودم، انجام مىگرفت؛ دو، سه تا اتاق بود. ما يك روزنامه روزانه منتشر مىكرديم. در همان روزهاى انتظار امام، سه، چهار شماره روزنامه منتشر كرديم. عدّهاى آنجا بوديم كه كارهاى مربوط به خودمان را انجام مىداديم.
آخر شب حدود ساعت نه و نيم، يا ده بود همه خسته و كوفته، روز سختى را گذرانده بودند و متفّرق شدند. من در اتاقى كه كار مىكردم، نشسته بودم و مشغول كارى بودم؛ ناگهان ديدم مثل اينكه صدايى از داخل حياط مىآيد جلو ساختمان مدرسه رفاه، يك حياط كوچك دارد كه محلِّ رفت و آمد نيست؛ البته آن هم به كوچه در دارد، ليكن محلِّ رفت و آمد نيست ديدم از آن حياط، صداى گفتگويى مىآيد؛ مثل اينكه كسى آمد، كسى رفت. پا شدم ببينم چه خبر است.
يك وقت ديدم امام از كوچه، تك و تنها به طرف ساختمان مىآيند! براى من خيلى جالب و هيجانانگيز بود كه بعد از سالها ايشان را مىبينم پانزده سال بود، از وقتى كه ايشان را تبعيد كرده بودند، ما ديگر ايشان را نديده بوديم فوراً در ساختمان، ولوله افتاد؛ از اتاقهاى متعدّد شايد حدود بيست، سى نفر آدم، آنجا بودند همه جمع شدند. ايشان وارد ساختمان شدند. افراد دور ايشان ريختند و دست ايشان را بوسيدند. بعضی ها گفتند كه امام را اذيّت نكنيد، ايشان خستهاند.
براى ايشان در طبقه بالا اتاقى معيّن شده بود كه به نظرم تا همين سالها هم مدرسه رفاه، هنوز آن اتاق را نگه داشتهاند و ايام دوازده بهمن، گرامى مىدارند به نحوى طرف پلهها رفتند تا به اتاق بالا بروند. نزديك پاگرد پله كه رسيدند، برگشتند طرف ما كه پاى پلهها ايستاده بوديم و مشتاقانه به ايشان نگاه مىكرديم.
روى پلهها نشستند؛ معلوم شد كه خود ايشان هم دلشان نمىآيد كه اين بيست، سى نفر آدم را رها كنند و بروند استراحت كنند! روى پلهها به قدر شايد پنج دقيقه نشستند و صحبت كردند.حالا دقيقاً يادم نيست چه گفتند. بههرحال، «خسته نباشيد» گفتند و اميد به آينده دادند؛ بعد هم به اتاق خودشان رفتند و استراحت كردند.
البته فرداى آن روز كه روز سيزدهم باشد، امام از مدرسه رفاه به مدرسه علوىِ شماره دو منتقل شدند كه برِ خيابان ايران است نه مدرسه علوى شماره يك كه همسايه رفاه است و ديگر رفت و آمدها و كارها، همه آنجا بود. اين خاطره به يادم مانده است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی:
روز دوازده بهمن وقتی موج جمعیت را در میدان آزادی وحوالی دیدیم اضطراب ما برای نشستن سالم هواپیما بیشتر شد.با همان دلهره خود را به فرودگاه رساندیم.و وقتی هواپیمای حامل امام نشست فریاد شکر و شادمانی از ما مردم و ما برخاست.
موج جمعیت به گونه ای بود که نمی توانستیم به امام نزدیک شویم و از همان دور دیدیدم که امام از هواپبما پیاده و سوار ماشین شد تصمیم گرفته بودیم که خود را به امام در بهشت زهرا برسانیم و جمعیت به گونه ای بود که می دانستیم به بهشت زهرا نمی رسیم.
من و چند تن از مبارزین به همراه آیت الله موسوی اردبیلی تصمیم گرفتیم به منزل ایشان در حوالی میدان توحید برویم تا آنجا از طریق رادیو مراسم بهست زهرا را گوش کنیم در آنجا بودیم که پیغام دادند هلی کوپتری امام را برد و فعلا هیچ خبری از امام نداریم اضطراب ما زیاد شد از طریق تلفن به هر جا که فکرمان می رسید تماس گرفتیم تا بالاخره حوالی بعد ازظهر به ما خبر دادند که امام در منزل برادارشان در دروس هستند.
فردا و پس فردای آن نیزسرگرم مسایل بودم روز چهاردهم خدمت امام در مدرسه علوی رفتم وقتی ایشان مرا دید گفت ما دو روز است که اینجاییم و شما را نمی بینیم و شما کجایید؟ سلام کردم و گفتم مسائل زیاد است انشالله خدمت میرسم و همه چیز را می گویم.
پس از آن بود که دیدارهای مشورتی و جلسات برای چگونگی تنظیم امور درهمان مدرسه شروع شد تا شب بیست و یکم بهمن که خبر حکومت نظامی واحتمال حمله نیروهای هوایی درشهر پخش شد. نگران بودیم رفتیم پیش امام که شما امشب باید از این مدرسه بروید و ایشان با صلابتی که همیشه سراغ داشتیم گفت: من هیچ جا نمی روم و همینجا می مانم و به مردم هم باید بگویید که هیچ توجهی به حکومت نظامی نکنند.
صلابت و تدبیرامام باعث شد ما در22 بهمن خیلی زود، سریع و بدون کمترین تلفات جانی و مالی در سطح شهر تهران به پیروزی تاریخی برسیم.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی:
آقای خاتمی تا سال ۱۳۵۷، مراحل درس های "خارج" و "فقه و اصول" را گذراند و در نزديکی انقلاب اسلامی ايران، رياست مرکز اسلامی هامبورگ را برعهده گرفت.
در سال ۱۳۵۹، پس از بازگشت به ايران، در نخستين انتخابات پارلمانی جمهوری اسلامی شرکت کرد و به نمايندگی مردم اردکان و ميبد وارد مجلس شورای اسلامی شد.
محمود احمدی نژاد:
در 12 بهمن جزو کمیته انتظامات استقبال از امام بودیم اما وقتی عطر امام در بهشت زهرا پیچید غلغله برپا شد و همه برای استقبال از امام شتافتند.
در آستانه یکی از انتخابات ها سه نفر به عنوان نماینده دانشجویان خدمت امام مشرف شدیم تا از رهنمودهای ایشان مطلع شویم و آنها را به دانشجویان منتقل کنیم، وقتی خدمت امام خمینی(ره) رسیدیم، محو تماشای چهره نورانی ایشان شدیم و مطالب خودمان را فراموش کردیم و بعد از دیدار با امام و در راه بازگشت به جمع دانشجویان تازه متوجه شدیم که مطالب خود را بیان نکردیم و نمی دانستیم چه جوابی به دانشجویان بدهیم.
در دیدار جمعی از دانشجویان در اوایل انقلاب با امام خمینی (ره) که حدود 15 دقیقه طول کشید آنقدر محو تماشای چهره حضرت امام بودم که متوجه سخنان ایشان نشدم و پس از اتمام دیدار متوجه شدم همه حاضران غرق در چهره نورانی امام شده بودند و هیچ کس متوجه رهنمودهای امام خمینی (ره) نشده بود و به همین دلیل سخنان ایشان را از روی نوار پیاده کردیم.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی:
در مسیر تکمیل درسم در رشته حقوق درس می خواندم وقتی حضرت امام آمدن به پاریس به طور طبیعی درس رها شد.
در آن ایام بیشتر فرصت ها برای سخنرانی در دانشگاه ها و کشورهای مختلف اروپایی انجام می شد زمانیکه حضرت امام در نوفل لوشاتو بودند من در بسیاری از این سخنرانی ها شرکت می کردم و گاهی اوقات به دیدن حضرت امام به نوفل لوشاتو می رفتم تا آنجا که علاوه بر شهرهای ایران در خیابان های اروپا تظاهرات برعلیه شاه رخ داد.
بنابراین در 12 بهمن ماه 1357، در نوفل لوشاتو بودم و به دلیل تکمیل شدن ظرفیت هواپیمای امام دیگر جایی برای من در آن پرواز سرنوشت ساز نبود. بنابراین به لندن رفتم تا با خانواده به ایران باز گردم.
پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل از گزارش آوای ورزقان؛ امام جمعه ورزقان درخطبه دوم نمازعبادی سیاسی جمعه ورزقان،با اشاره به ورود امام خمینی (ره) در۱۲بهمن۵۷ به کشور و سخنرانی ایشان درهمان روز،ازمردم ولایتمدار شهرستان خواست درمراسمات گرامیداشت دهه فجروراهپیمایی ۲۲بهمن حضوروهمراهی پرشوری داشته باشند.
حجت الاسلام مسعودمهدوی ادامه داد:عملیات انجام شده ازسوی حزب الله که منجربه هلاکت تعدادی ازصهیونیست ها شد، جواب کوبنده ای بود درپاسخ به شهادت رساندن شهید جهاد مغنیه و همراهان وی از سوی صهیونیست ها .انقلاب ما،همیشه ازحزب الله ومردم فلسطین حمایت می کند.
وی ادامه داد:دشمن اصلی ما اسرائیل است وتازمانی که این رژیم غاصب وجود دارد. وآمریکا به اعمال استکباری خودادامه می دهد،خستگی ناپذیربرای دفاع ازمظلومین ومقابله باظالمین تلاش می کنیم چرا که ما برای دفاع از مظلومین ومقابله باظالمین انقلاب کردیم.
پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل از گزارش آوای ورزقان، بهزاد عزتی مدیرمسئول پایگاه خبری آوای ورزقان، ضمن اعلام فراخوان جمعآوری آثار و اسناد وقایع انقلاب اسلامی شهرستان ورزقان گفت: این فراخوان با عنوان «ورزقان و انقلاب اسلامی ایران» منتشر شده است.
وی افزود: بدون شک جمعآوری اسناد ،خاطرات و مدارک مربوط به فعالیتهای انقلابی مردم ورزقان از اوایل انقلاب تا کنون، نیازمند عزم جدی مردم ورزقان و مدیریت جهادی دستگاههای درگیر در این طرح است.
عزتی افزود: بر اساس این فراخوان ورزقانی ها میبایست هرگونه سند، عکس ، فایل ،صوت ،خاطره و … از اجتماعات، مراسم، اشخاص، اماکن، مساجد و هرآنچه که یادآور هویت انقلابی مردم این شهرستان است را به پست الکترونیک Avayevarzeghan@yahoo.comارسال نمایند.
مدیرمسئول پایگاه آوای ورزقان تصریح کرد: همه آثار و اسناد دریافت شده از مردم در ایام دهه فجر امسال با نام خود آنها در سایت منتشر خواهد شد و بیشک مورد استفاده نسل های بعدی نیز قرار خواهد گرفت
مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه درسپاه ناحیه ورزقان درگفت وگو با آوای ورزقان ضمن تبریک دهه فجر گفت:دهه فجر دهه ای است که حکمتی خاص دارد و به حکمت دهه در قرآن نیز اشاره شده است.
وی افزود:در ده روز دهه فجر ایران اسلامی بود که بزرگترین وکم نظیرترین اتفاقات در تاریخ جهان به وقوع پیوست و نور و جرقه ای که درکشورایران اتفاق افتاد باعث شد امید به نجات در کشورهای دیگر نیزمعنا پیداکند.
حجت الاسلام محمد زاده تصریح کرد؛استکبارجهانی و در رأس آن ها آمریکا واسرائیل خواستند این نوری را که به برکت وجود انقلاب اسلامی ایران در جهان روشن شده است را خاموش کنند ولی تا به امروزموفق نشده اند و نمی شوند.بنابراین حفظ این انقلاب سخت ترازخود انقلاب خواهد بود چرا که کسانی که روزی درخط انقلاب بودند،بعداً به دلیل برخی وسوسه ها ازخط انقلاب ولایت خارج شدند.
امام جمعه موقت ورزقان ادامه داد:انقلاب ما بود که باعث بیداری اسلامی درکشورهای منطقه شد،ازجمله انقلاب مردم مصر و تونس ،ودیگرانقلاب هایی که درحال شکل گیری هستند.همه این ها به خاطراین است که دشمن نتوانسته است سد راه انقلاب اسلامی ایران شود والان هم به دنبال جلوگیری ازگسترش انقلاب اسلامی ایران است و درواقع هدف دشمن جلوگیری ازنفوذ اسلام است. زیرا می داند حکومت ها درسایه اسلام تاچه حد می توانند مقتدر و در عین حال عادل باشند.
اخیراً درجریان توهین شارلی ابدو که دشمن می خواست با توهین به اسلام و خدشه دار کردن چهره اسلام در اذهان عمومی جهان،اسلام و انقلاب اسلامی ایران را ازحرکت بازدارد.دراین خصوص یکی ازمقامات آمریکایی هدف ازمذاکرات هسته ای را تنها برنامه ی هسته ای ایران ندانسته وعنوان داشته است مابه دنبال ازبین بردن استقلال ایران هستیم. این توهین ها وجریان هایی نظیرداعش به این خاطراست که ازنفوذ اسلام درجهان جلوگیری کنند. با درک این خطرازسوی مقام معظم رهبری ونامه ای که ایشان به صورت هوشمندانه جوانان اروپا وآمریکای شمالی را مورد خطاب قرار دادند و خواستارشدند که بامطالعه وتحقیق خود درباره اسلام تصمیم بگیرند نه تبلیغات غرب و تأکید کردند که برای شناخت اسلام مستقیماً به قرآن مراجعه نمایند.
استکبار و رسانه های وابسته آن روشنگری نامه رهبری را درک کرده اند و سعی درآن دارند که این نامه راتحریف کنند که موفق نخواهند شد.
وی ادامه داد:کاراصلی استکبارتحریف انقلاب است ومتأسفانه عده ای فریب خورده دشمن چه درخارج وچه درداخل کشور با استکبار هم پیمان شده اند. ولی هرچه بکنند نمی توانند انقلاب ما را تحریف کنند چرا که این انقلاب با خون شهدا،عنایت مراجع وعلماء ودررأس آن ها حضور ولایت فقیه بیمه شده است.
استکباربه دنبال این است که چهره اسلام را درجهان تخریب کند واین کارها ازطریق شبکه های مختلف وابسته به خود با عنوان های اسلامی و گروه هایی همچون داعش انجام می دهند.
حجت الاسلام محمد زاده اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره) حفظ انقلاب را ازاهم واجبات دانسته اند. و انشاالله این انقلاب تاظهور امام زمان وتحویل به ایشان پابرجا خواهد ماند
فرماندار ورزقان در گفت و گو با آوای وزقان ،سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران رابه تمام مردم ایران،مقام معظم رهبری،دولت،خانواده شهدا و جانبازان تبریک وتهنیت گفت.
علی وفادارتصریح کرد:هدف وبرنامه ماحفظ ودفاع ازمعنویات امام راحل ومقام معظم رهبری است ،تابتوانیم ضمن برآورده ساختن خواسته های انقلاب در راه انقلاب قدم برداریم.
وی ادامه داد:خدا را شاکریم که نهال انقلاب اکنون به درخت تنومندی تبدیل شده است ودرجهان برای خود جایگاهی خاص وغیرقابل انکاردارد،که این مهم درسایه زحمات امام راحل،مقام معظم رهبری ومردم انقلابی، ایران اسلامی محقق شده است .
وی افزود:انقلاب مانشأت گرفته ازنهضت سیدالشهدا(ع) است ویکی از اهداف این انقلاب حمایت از مظلومین ومبارزه علیه استکبارجهانی است.ما پیرو نظام هستیم تا به اهداف انقلاب دست یابیم.
فرماندارورزقان ازمردم ولایتمدار و همیشه درصحنه شهرستان خواست همچنان که دردوران مبارزه بارژیم شاه و بعد از آن در دفاع مقدس حضور داشته اند.این بار نیز با حضور پرشور در جشن های پیروزی انقلاب حماسه ای دیگر را خلق کنند.
وی افزود:به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر۵۱ پروژه عمرانی با اعتبار۲۱۰میلیارد ریال درشهرستان آماده بهره برداری قرار گرفته اند وهمچنین حدود ۴۸ برنامه فرهنگی آماده ارائه به مردم شهرستان می باشند.
فرماندار ورزقان درپایان اظهار داشت: ازاستاندارآذربایجان شرقی ، آیت الله مجتهد شبستری امام جمعه تبریز،مدیران کل دستگاه های اجرایی استان ، رؤسای دستگاه های اجرایی ، حجت الاسلام مهدوی امام جمعه ورزقان و نماینده شهرستان که ازبرنامه های دولت درسطح شهرستان حمایت و ما را دراجرای این برنامه یاری رسانده اند ، کمال تشکر را داریم و همچنین ازخبرنگاران وصداوسیما که اخبار شهرستان را انعکاس داده و ازنظام حمایت همه جانبه داشته اند تقدیر و تشکرمی کنیم.
دهه فجر انقلاب از رشحات اسلام است و آئينه اي است كه خورشيد اسلام در او درخشيد و اين دهه فجر بايد با عظمت هرچه تمامتر برگزارشود. اين مراسم را با هيجانهاي عاطفي صحيح بايد با طراوت و تازه كرد. در مذهب ما، احساسات، گريه و شادي، حب و بغض و عشق و نفرت جايگاه والايي دارد. از اين رو جشنهاي دهه فجر مي بايستي همچون مراسم و اعياد مذهبي گرامي داشته شود و مردمي باشد. بايد كليه مساجد فعال شوند و مردم با حضور در مساجد خاطره ي فراموش نشدني حضرت امام و پيروزي انقلاب اسلامي را جشن بگيرند.
متاسفم برای سیاسیون منطقه که همه دعواهاشون اسم و شخص است نه منافع منطقه !
ورزقان نیوز ارس : با درود بیکران به مردم بزرگ شهرستان از دورافتاده ترین روستاها تا پایتخت شهرستان
اولا در بررسی علل عقب ماندگی منطقه باید از فعالین سیاسی اون منطقه شروع کرد تا اینکه مستقیم انگشت اتهامات را بسوی مسئولان برد .
آیا ما به معنای واقعی فعال سیاسی و لیدر سیاسی در منطقه داریم یا به چند سیاست باز انتخاباتی لقب سیاسی می دهیم ؟ چند درصد از این آقایان سیاسی که نامشان گوش مردم را کر کرده به علم سیاست آگاهی دارند ؟ اصلا میدانند راه افتادن بدنبال یک شخص یعنی تایید آن ؟ یا فکر می کنند راحت می شود تاریخ را سانسور کرد و پاک ؟!
چرا در منطقه ما بجای نقد و چانه زنی روی اصلح فقط دعوای شخص ها است ؟ آیا انتخابات و سیاست و آینده منطقه گره خورده به چند نفر ؟
چرا هیچگونه گروه و انجمن و شاخه حزبی در منطقه تشکیل نمی شود تا مسائل منطقه با مشورت و آسیب شناسی پیش برود ؟ و چراها و چراهایی زیاد که دوست دارم خیلی از اشخاصی که خود را سیاس منطقه می خوانند به چند سوال بنده جواب بدهند و بگویند با توجه و اتکا به کدامین علم و تجربه درست سیاسی سخن می گویند و سینه چاک شخص ها شده اند ؟
برای شخص بنده شخص مهم نیست عملکرد و بار علمی و سیاسی طرف مهمترین است ! هرکجا نزدیک ترین فردم هم عملکرد مناسب نداشته باشد نقد کردم و خواهم کرد و واقعا بیاییم کلاه بر جلو نهاده و فکر کنیم که چقدر به منطقه و مردم منطقه ظلم کردیم ؟
آقایی که پسرانت بدون داشتن حداقل مدرک استخدام شده اند در زمان فلان نماینده ! آقای نماینده ای که اقوام و اطرافیان حضرتعالی بدون داشتن مدرک مورد قبول و صلاحیت و بار علمی راحت به استخدام ها وارد شدند ! حال چه شده دوباره بوی کباب به مشام حضرات خورده و دوباره شعار دلسوزی منطقه را داده و سر از منطقه در آوردی ؟
آقایی که زمان فلان نماینده مجوز های آنچنانی و وام های انچنانی گرفتی ؟ دیگر وقتی شماها سخن از دلسوزی به منطقه می زنید بی اختیار مردم چندش شان می شود.
خیلی عامیانه قلم میزنم تا همه راحت تر مطلب را بردارند.....
مشکل امروز ما این نیست بیمارستان ورزقان کی کلنگ زده شده ! مهم اینه این بیمارستان هیچوقت مجهز نخواهد شد ...چون به بیمارستان های زیر 150 تخت هیچوقت دولت نمی آورد امکانات خاص بدهد ، چون درآمد ان بیمارستان باید به حدی باشد که بتواند حقوق پرسنل خود را پرداخت کند... چرا به مردم حقیقت را نمی گویید و بخاطر چند سال نمایندگی و سمت کوله باری از دروغ را با خود حمل می کنید و برای رای هرکاری می کنید ؟
ای فعالین سیاسی باسواد ... ای نخبه ها شماها که علم دارید و حقیقت را میدانید بیان کنید که اینها دروغی بیش نیست
مشکل امروز ما بزرگراه ورزقان نیست که معلوم هم نیست چند سال طول بکشد تا بجایی برسد ! مشکل ما امروز این است که آقای نماینده جنابعالی به جای پوز دادن بزرگ راهی که معلوم است کی مطالعه شده و چه زمانی کلنگ زده شده بفرمایید چه کار دیگری بصورت عملی انجام دادید ؟
کدام کارخانه و مرکز صنعتی ایجاد کردید ؟ کدام پروژه اشتغال زایی ایجاد یا دریافت مجوز شده ؟ کدام سرمایه گذاری را روانه منطقه کرده اید ؟ در مورد پیوستن ورزقان به منطقه آزاد ارس چکاری کردید ؟
چرا اصرار دارید مردم را عوام پندارید ؟ دیگر مردم ، بخصوص نسل جوان خام دو بنر و شعار نمی شوند !
تمام رفتارها و عملکردها نیازی به تبلیغ ندارد و همه عیان است !
مسکن مهر نزدیک به چند سال است خوابیده ... قبلا بهانه این بود ریاست بنیاد کارشکنی می کند و مقابل شما ایستاده و امروز که ریاست بنیاد عزیز دل شماست پس چه شد ؟
وظایف نماینده عوض کردن روئسای ادارجات نیست / وظیفه نماینده دست اندازی به وظایف دیگر نهادها نیست / وظیفه نماینده دخالت در کار شورای شهر نیست / وظیفه نماینده خودی و ناخودی کردن نیست / وظیفه نماینده باز کردن دکان اشتغال فامیلی و گروهی نیست / شاید عده ای از روی محافظه کاری در منطقه سکوت پیشه کرده اند اما حقیقت این است شما راهی که می روید انتهای آن معلوم نیست ... البته شما هم گناهی ندارید وقتی در منطقه ما سیاست بازی را اسم سیاست نهاده اند .... دوزیست سیاسی بودن را زرنگی نام نهاده اند ... ریا و چاپلوسی را سیاستمدار خوانده اند .... و وجدان خوابیده آدم خوب اسم نهاده اند ... نهایت می شود شما هم چنین جلو بروید .
مسئولان ، نخبه ها ، فعالین سیاسی و مدنی منطقه بیایید برای یکبار هم که شده دور هم جمع شویم و بدون راه انداختن جنگ من و من به ما فکر کنیم .... برای ما نماینده شدن اسم خاص مهم نیست بیایید آرمانگرا باشیم نه حول یک شخص دور خودمون بچرخیم ..
فکر آن دنیا هم باشیم که چطور حق را ناحق میکنیم ... فکر ان دنیا باشیم که چطور بجای یک مهندس فامیل دیپلم خود را در ادارات جا می کنیم
بفکر اون بالا سری هم باشیم که همه را ثبت و ضبط می کند .... البته این را میدانم که اگر به این فکرها بودیم نان کسی را مثل آب خوردن نمی بریدیم و راحت به همه انگ و تهمت نمی زدیم ..................................باشد که رستگار شویم.
.: Weblog Themes By Pichak :.