پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

حجت الاسلام مسعود مهدوی امام جمعه ورزقان در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این شهرستان با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران با کشور های ۱+۵ گفت: در سایه توجهات امام زمان(عج)، خون پاک شهدا و راهنمایی های مقام معظم رهبری نتیجه مذاکرات تا به این لحظه خوب می باشد و باید با تدبیر پیش رفت. انشاا… بعد از این نیز حقوق برحق مردم ایران حفظ خواهد شد.حجت الاسلام مسعود مهدوی - امام جمعه محبوب ورزقان

وی دست یابی دانشمندان هسته ای کشورمان به انرژی صلح آمیز هسته ای را از دست آورد های تاریخی کشور دانست که بدون وابستگی و اتکا به خود این امر محقق شده است و نشان پیشرفت ملت ایران است.

 

ایشان تصریح کردند: در طول مذاکرات به خصوص مذاکرات اخیر که با نظارت مقام معظم رهبری و حمایت همه جانبه ایشان از تیم مذاکره کننده و در رأس آن ها وزیر امور خارجه همراه بوده است جمهوری اسلامی ایران توانست به دنیا بقبولاند که غنی سازی حق مسلم جمهوری اسلامی است و باید به پیشرفت های علمی خود در زمینه دانش هسته ای ادامه دهد.

 

وی در پایان از مسئولین شهرستانی که در که در ایام تعطیلات عید نوروز نهایت همکاری را برای استقبال و پذیرای از میهمانان نوروزی انجام داده اند تقدیر و تشکر کرد.

 



تاريخ : 14 / 1 / 1394برچسب:, | 12:21 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا: 
مشروح سخنان ظریف در این مراسم به شرح زیر است:
به همه شما عصربخیر می گویم خانم موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صحبت های مفیدی ارائه کردند از رسانه ها در این هشت - نه روز خیلی زحمت کشیدند و از همه تشکر می کنم.
13 فروردین 1394 ما، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و نماینده عالی اتحادیه اروپا، همراه با وزرای خارجه شش کشور (چین، فرانسه، آلمان، روسیه، آمریکا و انگلیس) از ششم تا سیزدهم فروردین 1394 در سوئیس دیدار نمودیم. همانطور که آذر 1392 قبلا توافق کردیم به این منظور گردهم آمدیم تا راه حل هایی برای دستیابی حل و فصل جامعی که ماهیت صرفا صلح امیز برنامه هسته ای ایران را تضمین می کند و کلیه تحریم ها را به صورت کامل لغو کند پیدا کنیم.
امروز یک گام تعیین کننده برداشتیم به راه حل هایی در مورد مولفه های مهم برنامه های جامع اقدام مشترک یا برجام دست یافتیم این امر مدیون عزم سیاسی حسن نیت و تلاش جدی همه طرفها بوده است و اجازه دهید از همه هیات های نمایندگی به خاطر تلاش های خستگی ناپذیرشان تقدیر نمایم.تصمیم امروز ما که مبانی مورد توافق برای متن نهایی برجام (برنامه جامع اقدام مشترک )را پایه ریزی می کند بسیار مهم است.
اکنون می توانیم نگارش متن توافق نهایی و ضمایم آن را با بهره گرفتن از راه حل هایی که به آن دست یافته ایم شروع کنیم همچنان که ایران برنامه های صلح آمیز هسته ای خود را دنبال می کند سطح و ظرفیت غنی سازی محدود خواهد شد و نطنز تنها مرکز غنی سازی در ایران خواهد بود .
تحقیق و توسعه غنی سازی در ایران بر روی ماشین های سانتریفیوژ براساس جدول زمانی و سطح توافق شده ادامه خواهد یافت. فردو از یک سایت غنی سازی به مرکز هسته ای فیزیک و فناوری تبدیل خواهد گردید. در این مرکز همکاری بین النمللی در حوزه های تحقیق و توسعه مورد توافق مورد تشویق قرار خواهد گرفت . مواد شکافت پذیر در فردو نخواهد بود.
راکتور تحقیقاتی پیشرفته اب سنگین در اراک با همکاری مشترک بین المللی بازطراحی و نوسازی خواهد شد به طوری که پلوتونیوم با قابلیت تسلیحاتی در آن تولید نگردد بازفراوری صورت نگرفته و سوخت مصرف شده صادر خواهد گردید.
مجموعه تدابیری برای نظارت بر اجرای مفاد برجام شامل کد اصلاحی و اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی مورد توافق واقع شده است. آژانس بین المللی انرزی اتمی از فناوری های مدرن نظارتی استفاده خواهد کرد و از دسترسی های توافق شده بیشتری به منظور روشن شدن موضوعات گذشته و حال برخوردار خواهد شد.
ایران درهمکاری های بین المللی درحوزه انرزی هسته ای صلح امیز مشارکت خواهد نمود که می تواند شامل ساخت نیروگاههای هسته ای و راکتورهای تحقیقاتی شود. اتحادیه اروپایی اعمال تحریم های اقتصادی و مالی مرتبط با هسته ای خود را خاتمه خواهد داد و ایالات متحده نیز اجرای تحریم های اقتصادی و مالی ثانویه مرتبط با هسته ای را همزمان با اجرای تعهدات عمده هسته ای ایران به نحوی که توسط آزانس بین المللی راستی آزمایی شود متوقف خواهد کرد.
یک قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل صادر خواهد شد که در آن برجام تاکید شده کلیه قطعنامه های قبلی مرتبط با موضوع هسته ای لغو خواهد گردید و برخی تدابیر محدودیت ساز مشخص برای یک دوره زمانی مورد توافق لحاظ خواهد شد.ما در هفته ها و ماههای اینده برای نگارش متن برجام شامل جزییات فنی آن در سطوح سیاسی و کارشناسی کار خواهیم کرد و خود را متعهد به تکمیل تلاش ها تا تاریخ 11 تیرماه می دانیم . از دولت سوییس به خاطر حمایت های سخاوتمندانه در میزبانی این مذاکرات تقدیر و تشکر
نماییم و از خبرنگاران عزیز که در این مدت همراه ما بودند سپاسگزاریم.



تاريخ : 12 / 1 / 1394برچسب:, | 10:48 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

«... مبارك باد بر شما چنين حكومتي كه در آن اختلاف نژاد و سياه و سفيد و ترك و فارس و كرد و بلوچ مطرح نيست. همه برابرند و فقط در پناه تقوا و برتري به اخلاق فاضله و اعمال صالحه هست و تفاوت بين زن و مرد و بين اقليت هاي مذهبي و ديگران در امر اجراي عدالت نيست...» 

از پيام حضرت امام خميني قدس سره به مناسبت 12 فروردين 1358 Image result for ‫12 فروردین‬‎

نهال انقلاب اسلامي كه با نثار خون بهترين فرزندان ايران رشد كرده بود، سرانجام در 22 بهمن 1357 به بار نشست، و با پيروزي انقلاب اسلامي و تشكيل دولت موقت از سوي امام خميني« قدس سره» زمينه ي مهمترين همه پرسي تاريخ ايران زمين جهت تعيين نوع حكومت در ايران فراهم شد.

روز دوازده فروردين، روز ظهور شخصيت واقعي مردم ايران، روز پيروزي مستضعفين بر مستكبرين و روز تثبيت انقلاب اسلامي است كه بي هيچ ريب و شكي زمينه ساز حكومت عدل اسلامي در سراسر جهان خواهد بود.

اين روز مقدس، اين يوم الله پر بركت سرآغاز حيات واقعي اسلام در عصر دنيامداران و دنيا پرستان است كه از معنويت و روحانيت گسسته و سعادت خود را در پيروي از اميال  و آرزوهاي حيواني خود مي دانند.

در اين روز عزيز ساختار جديد سياسي اجتماعي ايران بر مبناي آراي اكثريت قريب به اتفاق مردم يعني 2/98 درصد آراي ملت مسلمان ايران تثبيت شد.

در اين روز پر بركت نظامي متولد شد كه نور اسلام عزيز را پس از گذشت قرن هاي زياد ديگرباره نه تنها در ايران اسلامي بلكه در سراسر جهان متجلي ساخت. در اين روز مقدس حكومتي شكل گرفت كه شعار اصلي آن استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي بود.

اين عبارت ملكوتي كه به عنوان شعار اصلي انقلاب اسلامي و توسط ميليون ها ايراني آزاده و مسلمان در طول مبارزات درخشان ملت با سلطنت پهلوي همه روزه در جاي جاي ايران اسلامي فرياد كشيده شده بود، حكومتي را پايه ريزي كرد كه عدالت اسلامي يكي از اهداف عاليه ي آن بود. در اين شعار مقدس كلمه ي استقلال به عنوان نخستين هدف مطرح شده بود كه رساننده ي اين پيام به جهان و جهانيان بود كه امت مسلمان ايران مي خواهد «اراده ي ملي» خود را حاكم بر مقدرات خويش سازد تا بتواند از نفوذ و دخالت هاي بيگانگان رهايي يابد و چه زيبا و متين امام خميني قدس سره فرموده است:

«اگر استقلال كشور خودمان را تحصيل نكنيم ساير چيزها درست نخواهد شد.»

 تشكيل جمهوري اسلامي نه تنها اراده ي ملي ايرانيان را بر سرنوشت خود تثبيت كرد و براي آنان استقلال و آزادي را به ارمغان آورد، بلكه اين بارقه ي اميد در دل محرومان و مستضعفان جهان درخشيد كه بعد از قرن ها رنج و درد، جلوه اي از وعده ي خداوند تبارك وتعالي را شاهد باشند.

امام خميني قدس سره در تاريخ 12 فروردين 1358 پس از تثبيت نظام مقدس جمهوري اسلامي طي پيامي راديو تلويزيوني فرمودند(1):

«خداوند تعالي وعده فرموده است كه مستضعفين ارض را به اميد و توفيق خودش، به مستكبرين غلبه دهد و آن ها را امام و پيشوا قرار دهد. وعده ي خداوند تعالي نزديك است. من اميدوارم كه ما شاهد اين وعده باشيم و مستضعفين بر مستكبرين غلبه كنند چنان كه تاكنون غلبه كردند... من از عموم ملت ايران تشكر مي كنم كه در اين رفراندوم شركت كردند و رأي قاطع خودشان را كه بايد گفت صددرصد پيروزي بوده است دادند و به جمهوري اسلامي هم رأي دادند... جمهوري اسلامي است كه احكام مترقي او بر تمام احكامي كه در ساير قشرها و ساير مكتب هاست تقدم دارد.»



تاريخ : 10 / 1 / 1394برچسب:, | 14:9 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

 بی شک پیشرفت های ، عمرانی ، آبادانی ، ورزشی و  توسعه همه جانبه هر جامعه و کشوری در گرو وجود مدیران شایسته ، دانا و کاردانی است که با همت و تلاش بی شائبه خود ، بستر و زمینه مناسب را برای تحقق این مهم بکار می گیرند و به همین منظور است که پرورش مدیران متعهد و متخصص از مهم ترین برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به شمار میرود ، اینک که جنابعالی با شایستگی و افتخار بعنوان فرماندار  نمونه استان آذربایجان شرقی انتخاب گردیده اید و برگ زرین دیگری را بر افتخارات مردم قدر شناس این دیار افزوده اید ، لازم میدانیم ضمن تبریک کسب این عنوان ، مراتب سپاس و قدردانی خود را بحضور اعلام نمودهدر پایان توفیق ، سربلندی و موفقیت روز افزون شما را در خدمتگزاری بیشتر به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم شریف ورزقان را از درگاه خداوند بزرگ مسئلت نمائیم./

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا این موفقیت را به حضرتعالی تبریک عرض می نمایداز درگاه خداوند جل وجلاله پیروزی حضرتعالی را در تمام مراحل زندگی تحت رهبری مقام معظم رهبری مسئلیت می نماید

 



تاريخ : 2 / 1 / 1394برچسب:, | 19:27 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش مشرق ،‌متن پیام حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی به شرح زیر است:

بسمه تعالى

محضر مبارک حضرت آیت الله خامنه اى مد ظله العالى

مصیبت وارده، درگذشت خواهر گرامى‌تان را خدمت جنابعالى و بیت معظم تسلیت عرض نموده، از خداى سبحان طول عمر با برکت و صحت و سلامت حضرت عالى را مسئلت دارم.

سید حسن خمینى



تاريخ : 2 / 1 / 1394برچسب:, | 19:21 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

جمعی از مسئولان و مقام های بلندپایه کشور عصر جمعه با حضور در منزل حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رحلت والده ایشان را تسلیت گفتند.

 

 



تاريخ : 2 / 1 / 1394برچسب:, | 15:34 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

اختصاصی ارسبارنیوز:شهرستان ورزقان و مصائب عقب ماندگی آن

شهرستان ورزقان از دیرباز تجلی گاه بزرگ مردانی بوده است که هرکدام نمودی از علم، تلاش و اخلاق محسوب می شدند. خطه ای که در تربیت فرزانگان و شخصیت های تأثیرگذار سیاسی و اجتماعی زبانزد خاص و عام بوده است. نگاهی به تاریخ سراسر آموزنده شهرستان ورزقان حاکی از آن است که اين شهرستان در ادوار مختلف تاریخ نقشی عزت آفرین در منطقه ایفا نموده است و نام آن همواره تداعی کننده انسانهایی بزرگ بوده است ولی بدبختانه امروزه با گذشت زمان شاهد هستیم که جایگاه بلامنازع آن در منطقه، درعرصه های مختلف دچار افت و رکود شده است و حتي از بدیهی ترین و ابتدایی ترین امکانات شهری محروم مانده است

بی شک رونمایی از شاکله وضعيت كنوني شهرستان ورزقان ، معلول دلایل متعددی بوده که آسیب شناسی نشده است. شهری که فاقد هرگونه زیرساخت شهری می باشد و شهرستانی که توسعه آن از پارادایم خاصی پيروي نمی نماید! و هیچ پیشرفتی از نظر عمران و آبادی، چه در مرکز شهر و چه در روستاها و بخش های آن دیده نمی شود

برای ریشه یابی علل توسعه یافتگی و یا توسعه نیافتگی، می بایست دلایل را در دو سطح فرهنگ و ساختارها جستجو کرد و بحث جامع برای تبیین علل توسعه نیافتگی نیازمند تحلیل مجموعه عواملی است که سعی می شود بر اساس ادبیات علمی مرتبط، بخشی از عوامل توسعه نیافتگی که البته برای هر منقطه جغرافیایی صادق است، تحلیل و تبیین شود.

ابتدا باید اشاره کرد که طرح موضوع "علل عقب ماندگی شهرستان" خود مبتنی بر این پیش فرض است که "شهرستان ورزقان توسعه یافته نیست". البته دفاع از این گزاره چندان هم سخت نیست، ولی طرح این موضوع و بررسی آن نیازمند توافق مشترک روی این پیش فرض است. مجموعه شاخص های شهرستان در زمینه درآمد سرانه ساکنین، وضعیت اشتغال و بیکاری در سطح شهرستان، سطح خدمات در شهرستان، وضعیت صنعتی و کشاورزی شهرستان متاسفانه همه و همه مؤید عقب ماندگی مفرط اين شهرستان مي باشد.

به طور طبیعی با پذیرش این سطح پیشرفت، نتیجه گیری و قضاوت در خصوص بسیاری از ویژگی های فرهنگی به صورت نادیده و بدون هرگونه مطالعه میدانی و بر اساس پیشینه مطالعات قبلی امکان پذیر است.
برای مثال بدون هیچ تأمل و بررسی می توان نتیجه گرفت که فرهنگ مبارزه برای طلب حق، کار و تلاش و حس سخت کوشی و مدیریت کلان آن در این شهرستان دچار مشکل است و متأسفانه به جای آن فرهنگ سهم خواهی طایفه ای، گروهی و جریانی وجود دارد؛ که بالطبع نشان از انگیزه پیشرفت خواهی و موفقیت طلبی پایین مردم شهرستان است؛ اصولاً فرهنگ تعلق و ویژگی های عاطفی مردم شهرستان ورزقان اشکال جدي دارد؛  تقدیرگرایی منفی در آن رواج دارد؛ توسعه، گفتمان غالب مردم اين خطه نیست؛ قناعت گرایی به صورت منفی در این شهرستان رایج است؛ ثروت گرایی عقلانی و مشروع چندان تشویق نمی شود و ثروت گرایی برای افراد و گروه خاص جریان دارد؛ کارآفرینی اهمیت بالایی ندارد و کارآفرینان از حرمت و جایگاه اجتماعی بالایی برخوردار نیستند؛ مردم مسوولیت پذیر نیستند و گفتمان "به من چه!!" و "کلاه خودت رو بگیر که باد نبره" کاملا در جریان است؛ تنها انتظاراتی که از مدیران خود دارند، انتظارات عاطفی و شخصی است و نه انتظارات توسعه ای شهرستان؛ به هیچ وجه از رفتار رقابتی و برتری جویی برای خدمت به شهرستان برخوردار نیستند و تنها به خاطر منافع شخصی و با روش های نا بهنجار و غیر اخلاقی دست به تخریب هم می زنند.

مردم شهرستان ورزقان کم خواه، قانع در خواستن، دارای آرزوها و آرمان های کوچک، رویکرد اقتصادی آنها مبتنی بر معیشت است و نه تولید ثروت، منفعلند، هدفشان گذران امروز است و چو فردا بیاید فکر فردا کنند. فکر می کنند توسعه چیزی است که باید به آنها داده شود و نه این که برای رسیدن به توسعه باید تلاش کرد و توسعه را به دست آورد. متاسفانه اين رويكرد و رهيافت در بين مسئولين و حتي نخبگان شهرستان هم رواج دارد.علاوه بر عوامل فرهنگی بیان شده، مهمترین دلایل ساختاری توسعه نیافتگی شهرستان ورزقان را می توان در سه مورد زیر خلاصه کرد

1-عدم همکاری لازم و موردنیاز میان امام جمعه محترم، نماینده مجلس و فرماندار شهرستان (که در بعضی مواقع اختلاف نظر این عزیزان بسیار مشهود می نماید

2-عدم وحدت و حس خدمت در بین شوراهای محترم شهر در طی دوره های متعدد، به ویژه شوراهای محترم این دوره که در سایه اختلافات عدیده ای، موجبات عقب افتادگی چندین ساله شهر را فراهم آوردند. اين موضوع با شدت بيشتر در شهر ورزقان و با كمي تعديل در شهر خاروانا مشاهده شده و بصورت عوامل ضد توسعه عمل نموده و موجبات فقدان توسعه در ابعاد مختلف را فراهم كرده اند. در اين زمينه پنانسيل هاي مختلف شهرهاي ورزقان و خاروانا فداي اختلافات سليقه اي، فرهنگي و متاسفانه طايفه اي گرديده است.

3-مهمترین عامل و راز اصلی عقب ماندگی شهرستان، خود ما اهالی و ساکنین شهرستان هستیم زیرا؛ ماها عادت داریم دنبال حرف و حدیث باشیم و بگوییم کیه کیه؟ چیه چیه؟ چی شده؟ شنیدی؟ میگن که ... ، دارن .... ، احتمالاً .... و دنبال لغزش کسی هستیم که انگشتمان را بکنیم توی چشمش و بگوییم آهاااااااا پیدات کردیم پس تو بودی!

هیچ وقت حین عمل پیگیر مسائل نیستیم، در راه انجام صحیح آن کمک نمی کنیم و دنبال نتیجه نهایی از طرف خود هستیم که یا خوب خواهد شد یا بد. اگر خوب بود حسادت می کنیم و نتیجه اش آبروریزی و برکناری! اگر بد هم بود که چه بهتر، منتظر همین لحظه بودیم تا خرابش کنیم!

ما یا در انتخابمان اشتباه می کنیم که افراد فاقد صلاحیت و تخصص و بی اعتنا انتخاب می کنیم و یا اينكه افراد خوبی انتخاب می کنیم ولی نمی گذاریم کار کنند و چوب لای چرخش می گذاریم تا خودش التماس کنان دار فانی شهرستان را وداع گفته و فرار را بر قرار ترجيح دهد!!!

اما اینک راه چاره چیست؟ و برای برون رفت از این حالت رکود ، کجا و سراغ چه کسی باید رفت؟ و اصلاً چه کسانی بیشتر در این امر نقش موثرتری دارند؟

شهرستان ورزقان دارای پتانسیل های درخور توجهی می باشد که لازم است به نحو مطلوب و صحیح مورد توجه قرار گرفته و با هدایت آن توسط یک مدیریت متمرکز و شايسته، بستر لازم جهت استفاده حداکثری از این توانمندی مدنظر قرار گیرد.
آنچه که واضح و مبرهن است متاسفانه تاکنون خواسته یا ناخواسته اراده و تصمیمی در جهت تحقق موارد مذکور به طور جدی وجود نداشته و همواره با بیان روشها و راه حل های کلیشه ای و نخ نما شده تبدیل به یک ابزار خاص، جهت تأمین مقاصدی تعیین شده، گردیده است. به عبارت دیگر عدم توجه مناسب و پرداختن به مسائلی که در حاشیه مطرح می شود از آن، موضوعی با محوریت فرعی ساخته است

اگر عوامل تاثیر گذار در توسعه یک دیار را با دقت بیشتری بازنگری نماییم، مشاهده می شود در شهرستان ورزقان این عوامل به عنوان مجهولات مسئله مطرح است.

 خلاصه اینکه هیچ شهری توسعه نمی یابد مگر اینکه عزم و اراده ای جدی در عقبه آن وجود داشته باشد و این مهم میسر نمی شود جز با عزم و اراده ای همگانی که نمود آن باید در رفتار، سکنات و عملکرد کلیه افراد موثر در این زمینه، بویژه مسئولین ارشد، صاحب نظران و اندیشمندان و... این خطه ظاهر شود. ما با این اقدام پسندیده می توانیم گام نخستین را در این راستا برداشته و شرایط لازم را در جهت تحقق اصل توسعه در اين شهرستان فراهم کنیم، انشاء الله.

 

منبع: http://arasbarnews.blogfa.com/post/18



تاريخ : 2 / 1 / 1394برچسب:, | 15:19 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

به گزارش ایلنا بانو سیده فاطمه حسینی خامنه‌ای خواهر گرامی آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، شبِ گذشته در یکی از بیمارستان‌های تهران در سن ۸۹ سالگی درگذشت.

Image result for ‫خواهر مقام معظم رهبری فوت کرد‬‎

 

 



تاريخ : 29 / 12 / 1393برچسب:, | 12:53 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش نامه نیوز، خانم «سکینه پیوندی» 86 ساله مادر حجت الاسلام والمسلمین دکترحسن روحانی رئیس جمهور بر اثر بیماری و کهولت سن درگذشت.

سکینه پیوندی از چند روز قبل به دلیل بیماری و کهولت سن در بیمارستان میلاد تهران بستری بود که ساعت 07:30 دقیقه امروز در روزهای پایانی سال 93 درگذشت.عکس/ رئیس جمهور در حال بوسیدن دست مادر
او اهل سرخه سمنان بود. اما به واسطه کهولت سن، بیشتر در کنار دختران و دامادهایش در کوی «فلسطین» شهر سمنان زندگی می‌کرد.
5 فرزند دارشت که حسن روحانی فرزند اول اوست وبعد از او صدیقه، طوبا،حسین وآمنه هستند.
مراسم تشییع آن مرحومه مغفوره روز یکشنبه در شهرستان سرخه برگزار می شود.
همچنین مجلس ختم والده مکرمه رئیس جمهوری روز چهارشنبه در تهران برگزار خواهد شد.
این ضایعه را که در آستانه ایام فاطمیه به وقوع پیوسته است، به خانواده آن مرحومه به خصوص حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس‌جمهور کشورمان و دکتر حسن فریدون تسلیت می‌گوید و برای آن مرحومه علو درجات در پیشگاه خداوند را آرزومند است.

 



 پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

معاون وزیر خارجه آمریکا در جلسه استماع کنگره ایالات متحده در موضوع توافقات هسته ای با ایران با اذعان بر بومی شدن دانش هسته ای کشورمان بر ضرورت حل دیپلماتیک مسأله هسته ای ایران از طریق دیپلماتیک تأکید کرد.
به گزارش ایرنا، 'آنتونی بلینکن' با حضور در جلسه استماع کنگره به پاسخگویی به سؤالات سناتور های آمریکایی در مورد روند مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 پرداخت.
معاون وزیر خارجه آمریکا، ایران را کشوری دست یافته به دانش هسته ای برشمرد و از بین بردن این توانایی را دیگر غیر ممکن عنوان و اذعان کرد که علم را نمی شود با تحریم و جنگ از بین برد.
وی، به نتیجه نرسیدن توافقات هسته ای با ایران را مخرب و منجر به سرعت گرفتن تهران در فعالیت های هسته ای عنوان کرد.
معاون وزیر خارجه در واکنش به اتهامات سناتور ایلینا راز، مبنی بر پایبند نبودن ایران به مفاد توافقات با سازمان انرژی اتمی و اجازه ندادن به بازرسی از مراکز هسته ای گفت: اینطور نیست؛ گزارش های سازمان انرژی اتمی مشخصاً می گوید که ایران همواره به توافقات انجام شده با این سازمان پایبند بوده و در چارچوب مفاد توافقات، اجازه بازرسی از مراکز هسته ای را داده است.
بلینکن همچنین از پاسخگویی در باره برخی موضوعات فنی توافقات به علت محرمانه بودن آنها خودداری کرد.
این جلسه که حول محور مذاکرات هسته ای ایران برگزار شده بود، با طرح سؤالات مختلف از سوی سناتورهای کنگره پیرامون دیگر موضوعات از جمله اسرائیل نیز همراه بود.
سناتور کانلی در مورد روابط اسرائیل و آمریکا اظهار داشت: نخست وزیر یک کشور خارجی به عالی ترین مقام کشور ما، به دولت ما و به کشور ما توهین کرده است؛ این دیگر یک اختلاف شخصی بین اوباما و نتانیاهو نیست و من نمی توانم اینجا بنشینم و در مقابل توهین های نتانیاهو سکوت کنم؛ وفاداری و احترام شما نسبت به دولت کجا رفته است؟
وی در ادامه با عصبانیت فریاد زد: نتانیاهو با بی شرمی تمام با این توهین ها روابط اسرائیل و آمریکا را خراب کرد و این حرکت به رابطه آمریکا و اسرائیل در دراز مدت نیز آسیب خواهد زد.



تاريخ : 27 / 12 / 1393برچسب:, | 12:49 | نویسنده : سعید علیزاده

 پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

عید نوروز از دیدگاه اسلام
پيش از اسلام, نخستين روز بهار را عيد و جشن ملى به شمار مى‌آوردند و از آن به عيد باستانى ياد مى كردند.
به عقيده بعضى نخستين كسى كه از نوروز تجليل كرد, آن روز را عيد ملى شمرد, جمشيد بود. جمشيد بر سراسر جهان تسلط يافت,  سرزمين ايران را آباد كرد,  اسباب كارها و امور, در نوروز براى او تكميل و موزون گرديد, از اين رو اين روز, آغاز سال عجم گرديد.

بنا به روايتى, امام صادق(ع) فرمود: نوروز, روزى است كه خداوند از بندگانش پيمان هايى گرفت كه تنها خداى يكتا را بپرستند, و براى او همتا قرار ندهند, و ايمان به رسولان و حجت هاى خدا و امامان(ع) بياورند, و روزى است كه كشتى نوح(ع) بر كوه جودى نشست... عکس هایی از مدل سفره هفت سین عید نوروز 93
و نيز از آن حضرت نقل شده است كه فرمود: نوروز همان روزى است كه ابراهيم خليل(ع) بت هاى قومش را ـ كه در آن روز براى شركت در مراسم جشن از شهر خارج شده بودند ـ شكست.

بنابر همان روايت امام صادق(ع), حادثه شگفت زنده شدن هزاران نفر از بنى اسرائيل قبل از اسلام ـ به فرمان خدا كه در آيه 243 بقره به آن اشاره شده است ـ در نوروز رخ داده است:
از مجموع اين مطالب به دست مىآيد كه نوروز, قبل از اسلام, روز محترم و خاصى بود, و با پيدايى رخدادهايى در آن روز كه غالبا مثبت بوده اند بر اهميت و شهرت آن افزوده شد.

در خصوص نوروز و نكو داشت آن در اسلام، روايات مختلف موجود میباشد. هر چند بيشتر روايات دلالت بر اين دارند كه اسلام آن را به عنوان روزي مهم، مورد تأييد قرار داده است. در روايتي که مُعلّي بن خنيس از امام صادق(ع) روايت كرده، حضرت بزرگداشت اين روز را به خاطر وقايعي ميداند كه در اين روز اتفاق افتاده است.ابن فهد حلي مينويسد:
«روز نوروز روزي جليل القدر است... به اين روز عباداتي تعلق دارد كه مطلوب شارع است»

ثانیاً اسلام بعضى از سنّتها را از بین نبرده است. کالبد سنّت را نگه داشته و محتوا و روح آن را عوض کرده است؛ مثل بسیارى از اعمال و مراسم حج. این طوافى را که ملاحظه مى کنید، قبل از اسلام هم بود؛ منتها محتواى طواف، محتواى شرک بود! اسلام آمد و این عمل را از محتواى شرک آلود، خالى و از محتواى توحید پُر کرد. طواف در آن زمان، مظهر گرایش انسان به آلهه و اربابِ ادّعایى و پندارى بود؛ آن را تغییر داد و مظهر ارادت انسان به مرکز عالم وجود - یعنى حضرت حق متعال و وجود مقدّس پروردگار - قرار داد. ظاهر را نگه داشت و باطن را عوض کرد.

نوروز براى ملت ما، امروز عبارت است از اوّلاً : توجّه مردم به خدا. اوّلِ تحویلِ سال که مىشود، مردم دعا مىخوانند، «یا محوّل الحول والاحوال» مىگویند، آغاز سال را با یاد خدا شروع مىکنند، توجّه خود را به خدا زیاد مىکنند. این، ارزش است. ثانیاً نوروز را بهانهاى براى دید و بازدید و رفع کدورتها و کینهها و محبّت به یکدیگر قرار مىدهند. این همان برادرى و عطوفت اسلامى و همان صله ى رحم اسلام است؛ بسیار خوب است. ضمناً نوروز را بهانهاى براى زیارت اعتاب مقدّسه قرار مىدهند؛ به مشهد مسافرت مىکنند - که همیشه یکى از پرجمعیتترین اوقات سال در مشهد مقدّس، اوقات عید نوروز بوده است - این بسیار خوب است.

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا فرارسیدن عید نوروز را برای تمام ملت غیور ایران اسلامی بخصوص به مردم شریف شهرستان ورزقان وخاروانا تبریک عرض می نماید .و پیروزی وموفقیت را جهت ایران اسلامی در تمام امور بخصوص مذاکرات هسته ای را از در گاه خداوند جل وجلاله مسئلت می نماید و توصیه می شود حرمت ایام شهادت بی بی دو عالم حضرت زهرا (س) به جا آورده شود

خبر بد : برای پایگاه اطلاع رسانی خاروانا بوجود آمدن گروه های تروریستی از جمله داعش ......عزا دار شدن تعدادی از همشهریان به جهت از دست دادن عزیزانشان

خبر خوب: پیشرفت ایران اسلامی در مذاکرات هسته ای

 



تاريخ : 26 / 12 / 1393برچسب:, | 8:59 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش روابط عمومی دادگستری شهرستان ورزقان، در اجرای لایحه قانونی نحوه تملک اراضی مورد نیاز دولت بلحاظ عدم رعایت مفاد لایحه مذکور توسط اداره راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی در احداث بزرگراه فوق الذکر، جهت جلوگیری از تضییع احتمالی حقوق بیت المال و مردم، ادامه عملیات راه سازی طرح مذکور توسط دادستان متوقف گردید. توقف عملیات احداث بزرگراه خواجه- ورزقان توسط دادستان ورزقان

خدایا !چرا طرحها بدون مطالعه وکارشناسی انجام میشود واین گونه مسائل بوجود می آید

 

منبع :دادگستری کل استان آذربایجان شرقی



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 دبیران احزاب ورود پیدا کنند تا منطقه را از باتلاق بداخلاقی سیاسی نجات دهیم ... وظیفه ماست که فرهنگی مطابق با ارزش های انقلاب و امام و اسلامی در منطقه رواج داده و جانشین یک عده بی اخلاقی ها بخصوص در فضای سیاسی بکنیم  و با بداخلاقی ها مبارزه کنیم . 

 قرار نیست مخالفان خود را با انگ و تهمت حذف کنیم ... این نه در شان انسانیت است نه در منش مردم دیار سرداران ، ما باید اعتدال را در همه کارها پیشه خودسازیم ، اصلاحات را از خودمان شروع کنیم بعد به امرو به معروف دیگران بپردازیم .

 از اخلاق و ادب دور است براحتی با آبروی انسان ها و شخصیت ها در وبلاگ ها و رسانه های مجازی بازی کنیم .

 ورزقان دیار سرداران و علامه ها است ... هیچوقت سعی نکنیم مخالف خود را تخریب کنیم ..اگر هنر داریم رقابت بکنیم .

این درست نیست در وبلاگ ها شبنامه های الکترونیکی بر علیه شخصی پخش کنیم .

باید احزاب در ورزقان ورود پیدا کنند و به رقابت های سیاسی و فرهنگی سروسامان دهند .

از گروه گرایی در منطقه کار به نزاع و بداخلاقی رسانه ای کشیده و بنده بعنوان یک ورزقانی از این وضعیت اسفناک اخلاقی در منطقه متاسفم .

مسئولان و احزاب و مردم در یک کفه قرار دارند و باید باهم همکاری سیاسی و فرهنگی و اجتماعی داشته باشند تا منطقه از این وضعیت نجات یابد .



تاريخ : 24 / 12 / 1393برچسب:, | 14:22 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

وزیر امور خارجه، گفت : با اراده سیاسی گروه 1+5 ، موضوع هسته‎ای ایران، از روش دیپلماسی و منطق حل و فصل خواهد شد.Image result for ‫ظریف میز نا برابر مذاکره را‬‎

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرو تفسیر برون مرزی، محمد جواد ظریف، در گفت و گو با شماره روز یکشنبه، روزنامه ایران، افزود: پرونده هسته‌ای در حالی روی میز مذاکره ایران و قدرت‌های بزرگ جهان قرار دارد که از یک سو، مردم ایران ثابت کرده‌اند که با مقاومت در برابر فشارهای غرب، نه فقط از مواضع خود عقب‌نشینی نکرده‎اند، بلکه توان علمی خود را افزایش داده و ثابت کرده‎اند که با فشار نمی‌توان آنان را تحت سلطه قرار داد.

ظریف با اشاره به تلاش سه دهه گذشته غرب به رهبری آمریکا برای اعمال و افزایش فشارها به ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: هدف آمریکا و اروپا اجرای طرح امنیتی کردن ایران بود اما فشار و تحریم نتیجه‎ای نداشت، بلکه تعداد سانتریفیوژهای ایران را از 200 دستگاه به بیست هزار دستگاه سانتریفیوژ رساند.

ظریف، با بیان این که مردم ایران در وضعیت فشار، توان ایستادگی بیشتری از خود نشان می‌دهند، خاطر نشان کرد: هدف نهایی تحریم‌ها، جدا کردن مردم ایران از دولت و عقب نشینی از مواضع هسته‌ای بود اما شرکت بیش از هفتاد درصد مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 2013 و همزمان با اوج ‌گیری فشار و تحریم‌ها ، غرب را به این نتیجه رساند که امیدواری به تسلیم شدن ایران ایده‌ای بی‌پایه و مغایر با واقعیت‎ها است.

وزیر امور خارجه  همچنین با تاکید بر این که جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصل استقلال خود در حوزه‌های مختلف، موفقیت‌های قابل توجهی در صحنه‌های بین‌المللی به دست آورده است، تاکید کرد : وضعیت کنونی ایران در منطقه و جهان و تغییر نگاه جامعه بین المللی به ایران ، برگرفته از حمایت قاطع مردم از دولت است که تداوم این حمایت‎ها، میز نابرابر مذاکرات با گروه 1+5 را تا حدی به تعادل رسانده است.

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

صراط: وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه کنفرانس اقتصادی شرم‌الشیخ به بیان دیدگاه‌های آمریکا در خصوص تحولات منطقه به ویژه عراق، فلسطین، پرونده هسته‌ای ایران و اوضاع جاری در مصر پرداخت.
 
به گزارش شبکه اسکای نیوز عربی، جان کری، در ابتدا به پرونده هسته‌ای ایران پرداخت و گفت که واشنگتن مصرانه به دنبال امضای یک توافق خوب با ایران است. وی در عین حال تاکید کرد، در صورتی که دوطرف به توافقی در این باره دست نیابند واشنگتن به گزینه‌های دیگر خود رجوع خواهد کرد.
 وزیر خارجه آمریکا با اشاره به نامه اخیر نمایندگان کنگره آمریکا به ایران مبنی بر عدم صلاحیت رئیس‌جمهور آمریکا برای امضاء توافق هسته‌ای گفت: کنگره هیچ اختیاری دراین باره ندارد، این نامه در روند مذاکرات وارد شده و به همه اطمینان می‌دهیم که رئیس‌جمهوری آمریکا اختیارات کامل و قانونی برای امضا توافقنامه با ایران را دارد.
 جان کری در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره کمک‌های اقتصادی و نظامی به مصر نیز گفت: ما از هرگونه کمکی به مصر به ویژه کمک‌های اخیر که در کنفرانس شرم‌الشیخ وعده آن داده شد، استقبال می‌کنیم اما برای اینکه مصر بتواند اقتصادی پویا و متکی به خود داشته باشد باید شرکت‌ها و نهادهای اقتصادی بین المللی در این کشور فعال شوند و بخش خصوصی و نیز شرکت‌های دولتی در اقتصاد مصر وارد شوند.
 وی گفت: ما کمک‌ها به مصر و روابط اقتصادی خود با این کشور را ادامه می‌دهیم. آمریکا هم‌اکنون دومین سرمایه‌گذار بزرگ در مصر محسوب می‌شود و حجم سرمایه‌گذاری‌های ما در مصر هم‌اکنون بالغ بر 8.8 میلیارد دلار است. ما معتقدیم که اقتصاد قوی باعث ثبات و بهبود وضعیت دموکراسی در مصر خواهد شد.
 کری در عین حال گفت که آمریکا مسائل حقوق بشری در مصر را زیر نظر دارد و معتقد است که قاهره در این باره به ویژه در زمینه مشارکت دادن گروه‌های سیاسی مختلف مصر در روند سیاسی، گام‌های مهمی برداشته است.
 وزیر خارجه آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود به مساله عراق و عملیات علیه داعش در این کشور پرداخته و گفت: ما می‌دانیم که ایران در عراق فعال است و فعالیت‌های ایران و گروه‌های شیعه نزدیک به این کشور در شمال و شرق عراق را زیر نظر داشته و به خوبی از آنها اطلاع داریم. ما در این باره با نخست‌وزیر عراق صحبت کرده‌ایم و وی فعالیت نظامی ایران در عراق را تایید کرده است.
 کری ادامه داد: ایران نیز در عراق منافعی دارد و ما این مساله را درک می‌کنیم. آنها علیه داعش می‌جنگند و ما نیز علیه این گروه هستیم اما هیچ‌گونه هماهنگی‌ درباره پرونده عراق و مبارزه با داعش میان ایران و آمریکا انجام نشده است. هر کشوری به نحوی علیه داعش می‌جنگد.
 کری در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره وضعیت حقوق بشر در مناطق آزاد شده نیز گفت: ما از نزدیک وضعیت انسانی در مناطق سنی‌نشین که از دست داعش آزاد شده را زیر نظر داریم. در عملیات آزادسازی مناطق تحت کنترل داعش عشایر سنی و ساکنان محلی نیز حضور داشته‌اند که این گامی مثبت است.
 کری در بخش پایانی سخنان خود به مساله فلسطین و مذاکرات صلح پرداخت و گفت: موضع دولت‌های آمریکا در 50 سال گذشته در راستای برقراری صلح در خاورمیانه بوده است و کابینه باراک اوباما نیز از این امر مستثنی نیست. انتخابات اسرائیل نزدیک است، من نمی‌خواهم بیشتر از این موضوع انتخابات را باز کنم تا باعث سوءبرداشت نشود اما اسرائیلی‌ها در انتخابات آتی یقیناً کسی را انتخاب خواهند کرد که هم مسائل داخلی را مدنظر داشته باشد و هم پرونده صلح با فلسطین را پیش ببرد و ما امیدواریم که چنین کسی نیز انتخاب شود.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

جن ساکی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری روز دوشنبه خود در پاسخ به نامه جمعی از سناتورهای جمهوری خواه آمریکا به مقامات ایرانی درباره اعتبار هرگونه توافق هسته ای گفت: همان طور که همکاران من در کاخ سفید گفته اند دیدگاه مان این است که نامه این اعضای کنگره تلاش های ما و توانایی دولت برای انجام مذاکرات را تضعیف می کند.

 

این سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ادامه داد: من فکر می کنم نظر ما این است که این نامه به نیابت از نمایندگان دولت آمریکا و اعضای کنگره امضا شده و به درستی مشخص نمی کند که مذاکرات چگونه در جریان است. در این نامه چند نکته سیاسی مطرح شده که حقایق درباره توافقات اجرایی میان کشورها را نادیده گرفته است. توافقاتی که از نیروهایی که ما هر روزه به آن ها اطمینان می کنیم حمایت می کند و به آمریکا اجازه می دهد تا با اشاعه سلاح های کشتار جمعی در خارج از این کشور مقابله کند.

 

او تاکید کرد: این نامه اشتباهات زیادی دارد در حالی که هم ما و هم ایرانی ها می دانیم که سیستم آمریکا چگونه عمل می کند اما مهم است که علیه اظهارات این 47 عضو کنگره که نامه مذکور را امضا کرده اند صحبت کنیم و حقایق را بازگو کنیم.

 

جن ساکی یادآور شد: حقیقت این است که کنگره اختیار هشدار دادن درباره متن توافقات بین المللی که کاخ سفید بر سر آن ها مذاکره می کند را ندارد. این نامه زمانی که می گوید کنگره می تواند متن توافق هسته ای را هر زمانی تغییر دهد غلط است و این تنها یک نمونه مهم است.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: قانون اساسی آمریکا این اختیار را به کاخ سفید می دهد تا با هم پیمانان خارجی بر سر توافقات مذاکره کند در حالی که این نامه این گونه نشان می دهد که کنگره در این میان نقش دارد اما این مساله غلط است.

 

جن ساکی افزود: اختیارات کاخ سفید در این زمینه نه تنها به مذاکرات آمریکا و ایران بلکه با فرانسه آلمان، انگلیس، اتحادیه اروپا، چین و روسیه نیز مرتبط است.

 

وی در ادامه ادعای گفت و گو تلفنی وزیران امور خارجه ایران و آمریکا در مورد نامه سناتورهای جمهوری خواه را رد و تاکید کرد: ما احساس می کنیم که باید درباره اشتباهات این نامه صحبت کنیم و بگوییم که این نامه روند مذاکرات را به درستی نشان نمی دهد. در حالی که این گونه القا می کند کنگره می تواند متن توافق را هر زمانی تغییر دهد که خلاف قانون اساسی ماست.

 

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 گفت: همانگونه که رییس جمهور تاکید کرد ما در از بین بردن شکاف ها پیشرفت داشته ایم اما شکاف هایی هنوز وجود دارد. طی دو هفته آینده ما می توانیم بفهمیم که ایران می خواهد این تصمیمات سخت را اتخاذ کند یا نه.

 

او ادامه داد: همان طور که می دانید این مذاکرات از این پس تنها به مسائل فنی مربوط نمی شود بلکه درباره تصمیمات سیاسی و اتخاذ تصمیمات سیاسی سخت است. بنابراین واضح است که هفته های پیش رو بسیار مهم اند اما من نمی توانم پیش بینی درباره نتیجه آن داشته باشم.

 

جن ساکی هم چنین با تایید دیدار جان کری و محمدجواد ظریف و همتای ایرانی اش هفته آینده در سوییس درباره احتمال دیدار میان دیگر وزیران امور خارجه گروه 1+5 گفت : من حدس می زنم دیدار کری و ظریف بخشی از مذاکرات باشد اما اجازه دهیم آن ها خود درباره حضورشان صحبت کنند.(ایسنا)

 



تاريخ : 23 / 12 / 1393برچسب:, | 19:19 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

ورزقان نیوز1 : دکتر محمودی از سمت ریاست دانشگاه آزاد ورزقان استعفاء داده است ، این درحالی است که قبل از ایشان رئیس صنعت و معدن و تجارت شهرستان ورزقان جناب آقای بابائی نیز از سمت خود استعفاء داده بود .

 

به هر حال ضمن  آرزوی توفیق برای دوست عزیز مان جناب آقای دکتر محمودی از خدمات شایسته وی در دانشگاه آزاد تقدیر و تشکر می نمائیم .

 



تاريخ : 23 / 12 / 1393برچسب:اوباما,شرمساری,سناتور,جان کری,ظریف,پایگاه طلاع رسانی خاروانا, | 13:33 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش شبکه خبری نیوزمکس، اوباما افزود:به خاطر کار آنها (نامه نویسی ) ، احساس شرمساری می کنم. استدلال اصلی شان در این نامه این است که با رییس جمهوری ما توافق نکنید زیرا نمی توانید به او اعتماد کنید که به توافق عمل می کند.اوباما:شرمسارم
اوباما ارسال این نامه را امر تقریبا بی سابقه ای خواند.
براساس این گزارش، ۴۷ سناتور جمهوری خواه آمریکا از جمله چند کاندیدای بالقوه ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۱۶ زیر نامه سرگشاده ای را امضا کردند.
براساس این گزارش، مذاکره کنندگان هسته ای ایران و ۱+۵ در تلاشند به توافق دست یابند.
دور جدید مذاکرات بین جان کری وزیر خارجه آمریکا و محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران قرار است ۱۵ مارس (۲۴ اسفند ماه) در لوزان سوئیس برگزار شود.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رییس و اعضای مجلس خبرگان، تحقق «اسلام کامل» را خواست پروردگار متعال و هدف اصلی نظام جمهوری اسلامی خواندند و با اشاره به ضرورت ارائه اسلام ناب در مقابل تلاش مستکبران برای ترویج اسلام‌هراسی در میان ملت‌ها تأکید کردند:

در بررسی علل و راه‌حل‌های چالش‌های موجود، باید از سطحی‌نگری پرهیز کرد و با ریشه‌یابی مسائل، به مدیریت منطقی آنها پرداخت.
ایشان با اشاره به شخصیت، سوابق و خدمات آیت‌الله یزدی، انتخاب رییس جدید خبرگان را انتخابی مناسب و بجا خواندند و خاطرنشان کردند: این انتخابات، بسیار متین، و بدون حاشیه‌های رایج برگزار شد و می‌تواند الگویی برای دیگر دستگاه‌ها باشد.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به برخی سخنان دشمنان نظام که می‌گویند دنبال تغییر رفتار جمهوری اسلامی هستیم نه تغییر نظام، افزودند: تغییر رفتارِ نظام، یعنی ملت ایران از لوازم حتمی حرکت به سمت تحقق آرمان‌های خود و اجرای اسلامِ کامل کوتاه بیاید و این هدف، درواقع همان تغییر نظام و نابودی سیرتِ دین در حرکت عمومی نظام اسلامی است که این بار، از این طریق دنبال می‌شود.
رهبر معظم انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به چالش‌های موجود میان ایران و امریکا و برخی کشورهای اروپایی از جمله موضوع هسته ای، افزودند: باید با پرهیز از سطحی‌نگری، چالش‌ها و مشکلات موجود را ریشه‌یابی کرد و از این طریق به راه‌حل منطقی دست یافت.
ایشان به عنوان یک مثال عینی، به صدمات ناشی از تحریم‌ها اشاره و خاطرنشان کردند: موشکافی دقیق، آشکار می‌کند که علت آسیب‌هایی که به‌خاطر تحریم متحمل شده‌ایم، وابستگی کشور به نفت و اقتصاد دولتی و حضور نداشتن مردم در متن اقتصاد است.
رهبر معظم انقلاب با طرح سوالاتی مهم افزودند: آیا اگر اقتصاد کشور و زندگی ملت را به درآمد نفتی وابسته نمی‌کردیم و با پرهیز از ادامه اشتباه اوایل انقلاب مبنی بر دولتی‌شدن همه مسائل، مردم را حقیقتا وارد فعالیت‌های اقتصادی می‌کردیم دشمن می‌توانست با تحریم نفتی و تحریم دستگاه‌های دولتی، این آسیب‌ها را وارد آورد؟
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: اگر مسائل را اینگونه ریشه‌یابی و علاج کنیم، مشکلات حل می‌شود و نگاهمان به محبت دشمن نخواهد بود.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به کارآیی این نگاه عمیق و منطقی در مدیریت چالش‌های آشکار و پنهان با زیاده‌خواهان جهانی ازجمله مسئله هسته‌ای افزودند: تیم هسته‌ای که رییس‌جمهور محترم انتخاب کرده انصافا خوب، امین، مورد قبول و دلسوزند و در حال کار و تلاشند اما با وجود این برادرانِ خوب، من نگرانم، چون طرف مقابل حیله‌گر و اهل خدعه و نیرنگ است و از پشت خنجر می‌زند.
رهبر معظم انقلاب با تاکید بر مراقبت از شگردهای امریکایی خاطرنشان کردند: امریکایی‌ها همیشه در آستانه زمان تعیین‌شده برای پایان مذاکرات، لحن خود را سخت‌تر، تندتر و خشن‌تر می‌کنند تا اهداف خود را محقق کنند که باید مراقب این حیله بود.
ایشان خاطرنشان کردند: امریکایی‌ها و هم‌پیمانانشان در منطقه، خبیث‌ترین و جرارترین تروریست‌ها یعنی «داعش» و امثال آن را ایجاد کردند و همچنان آنها را حمایت می‌کنند آن‌وقت اینگونه کارها را متوجه ملت ایران و نظام اسلامی می‌کنند!
رهبر معظم انقلاب نامه اخیر سناتورهای امریکایی را حاوی نشانه‌های متعدد فروپاشی اخلاق سیاسی در نظام امریکا برشمردند و افزودند: همه کشورهای جهان طبق مقررات پذیرفته‌شده بین‌المللی، پس از تغییر دولت‌هایشان نیز به تعهدات خود پایبندند اما سناتورهای امریکایی رسما اعلام می‌کنند اگر این دولت برود تعهدات او کأن لم یکن تلقی می‌شود، آیا این نهایت فروپاشی اخلاق سیاسی و متلاشی‌شدن درونی نظام امریکا نیست؟
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: مقامات جمهوری اسلامی کار خود را بلدند و می‌دانند اگر هم به توافقی برسیم چگونه عمل کنیم که دولت امریکا بعدها نتواند زیر آن بزند.



تاريخ : 22 / 12 / 1393برچسب:, | 15:10 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:اخیرا یک تعداد افراد انگشت شمار و شاید هم با اسم های مختلف در اکثر وبلاگ ها اقدام به نظر دادن بی محتوا می نمایند که این عمل در شان ملت ومردم غیور شهرستان ورزقان وخاروانا نمی باشد.شان ملت عزیزمان خیلی بالاتر از اینها می باشد. آن منطقه که زادگاه بزرگان هم چون حضرات آیت الله العظمی کوه کمری وآیت الله العظمی مدنی و علامه محمد تقی جعفری...می باشد.نظراتی که ثبت می گردد واقعا عنوان کردن آنها شرم دارد.با خودم وقتی فکر میکنم این گونه مسائل نشات گرفته از سستی اعتقادات آنان می باشد. برادر و خواهر گرامی اگر واقعا ما خدا را در زندگی خود رویت کنیم  مگر بزرگ ما حضرت امام خمینی رحمت الله علیه نمی فرماید عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید. دوست گرامی وقتی نظری می دهی آیا خدا را ناظر بر اعمال خود نمی بینی هیچکس معصوم نیست و هیچکس عاری از خلاف و گناه نیست و اما آیا ما مجاز هستیم هرچیزی که به فکر مان می آید در دید عموم قرار بدهیم مگر برابر روایت مومن آینه مومن نیست چرا به خود آقایان گوش زد نمی شود،

مسئله بعدی حسودی: عزیزان ودوستان ارجمند چرا از اعلام وجود یک تعداد افراد که بنا به گفته خودشان می خواهند در عرصه انتخابات وارد شونند و قدمی برای پیشرفت منطقه بردارنند شما چرا وحشت دارید اگر یک تعداد فکر می کنند می توانند مفید باشند بالاخره مردم باید انتخاب کنند.آیا اسم این عمل شما حسودی نیست ! جناب آقای فلانی مگر وبلاگ افتتاح کرده اید  با آبروی مردم بازی کنید و اسم این بازی را تحلیل می نامید !

سیاست مانشات گرفته از دین ماست واز طرفی دین اسلام گل سر سبد تمام دین های الهی می باشد. آیا آن سیاستی که در آن اثر از دین نباشد پیامبر وبزرگان ما قبول دارنند؟

از طرفی یک تعداد فکر میکنند که فقط با نماینده شدن میتوانند مشکلات مردم را لمس و حل کنند! آیا کمک به مردم و حل مشکلات همین جا خلاصه شده است ! آیا به خودت مطمئن هستی که فردا روزگاری حداقل در روز قیامت بتوانی جواب بدهی؟

آیا دنیا چقدر ارزش دارد برای تخریب دوست و همشهری خودت آخرت خود را تباه می کنی !

دوست عزیزم در روز قیامت حساب شما با آنان که مسئولیت ندارند و شاخص نیستند فرق خواهد کرد بایستی مواظب اعمال خود باشیم یک سال از عمرمان گذشت ببینیم توی یک سال چکار کرده ایم و چه توشه ای برای آخرت جمع کرده ایم.

آیا بهتر نیست خاطره ای از شهید بزرگوار سر لشگرستاری برایت بگویم.

زمانی که ایشان به شهادت رسیده بودند بنده در مجلس بزرگداشت که در مدرسه عالی شهید مطهری برگزار شده بود حضرت حجت الاسلام و المسلمین  رئیس  جمهور عزیز ما جنا ب آقای روحانی سخنران مراسم بودند اعلام کردند روزی حضرت امام بنده را احضار کردند و فرمودند که به سرلشگر ستاری ابلاغ کنم که برای فرماندهی نیروی هوایی ارتش آماده شوند وقتی این مطلب را به شهید بزرگوار عرض کردم در جواب حرف بنده فرمودند تا زمانی که سرتیپ بابایی در نیروی هوایی هستند این وظیفه برای من نیست بنده عینا این مسئله را به عرض حضرت امام رساندم امام فرمودند ایراد ندارد به بابا یی بگویید آماده شود وقتی به خدمت بابایی این فرمان را گفتم ایشان نیز در جواب من گفتند تا زمانی که ستاری در نیروی هوایی هستند این وظیفه ی من نیست کل این مسئله وقتی به عرض امام رسید امام در نهایت تصمیم گرفتند که شهید بزرگوار ستاری را به عنوان فرمانده نیرو ی هوائی اعلام کنند.

عزیزان این داستان و خاطره را تعریف کردم که آیا ما هم می توانیم در واگذاری شغل و مقام اینگونه رفتار کنیم ؟ اگر اینگونه است کار ما در پیش گاه خداوند جل و جلاله دارای ارزش است در غیر این صورت نفس شیطان بر ما غلبه کرده است.     

آیا روش جمع آوری رای مردم در نزدیک های انتخابات سری زدن و شرکت در مجالس ترحیم آنها می باشد؟

آیا روش جمع آوری رای مردم توزیع پول های کثیف و دادن قول های که جزء وظایف یک نماینده نیست  می باشد؟

آیا بهتر نیست طریقه زندگی ائمه اطهار و شهدای گرانقدر ایران اسلامی را در مسائل روز مره نصب العین قرار دهیم؟

نمیدانم یک تعداد افراد را چه می شود که اینگونه می تازند و به خاطر نفس خود همه چیز را زیر پا می نهند!