مدتی است که برخی از دبستانهای کشور، در پایان سال تحصیلی پایه اول، جشن الفبا برگزار میکنند.
جشن الفبا در پایان سال تحصیلی و پس از آنکه کلاس اولیها، تمام حروف الفبا را یاد میگیرند، برگزار میشود.
عکس زیر متعلق به دانشآموزان کلاس اولی آموزشگاه شهید حجازی خاروانا است.
به گزارش آوای ورزقان، شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور به همراه فرماندار و نماینده شهرستان ورزقان با همسر و مادر شهیدان حاجی زاده دیدار کرد.
حجت الاسلام مسعود مهدوی در خطبه های نمازجمعه این شهر، گفت: با وجود بزرگترین معدن مس کشور و معادن دیگر طلا و درآمدهای کلان متاسفانه بیمارستان این شهرستان در یک ساختمان خلاصه شده و هیچ امکانات و نیروی بیمارستانی وجود ندارد.
وی افزود: این در حالی است که 162 روستای پراکنده و صعب العبور در این شهرستان وجود دارد و 85 درصد جمعیت این شهرستان در آن ها به کار تولید و کشاورزی مشغول هستند.
حجت الاسلام مهدوی گفت: در مواقع نیاز به مراکز بیمارستانی باید با هزاران مکافات به تبریز مرکز استان مراجعه نمایند که این امر موجب نارضایتی مردم می شود.
امام جمعه ورزقان از دولت درخواست کرد: در سفر به استان به این نیاز شهرستان توجه ویژه داشته باشد.
وی همچنین اعلام کرد: با تشکیل شرکت مس آذربایجان انتظار می رفت مسایل اقتصادی و اشتغال زایی در شهرستان و استان رونق بیشتری بگیرد که این امر آنطور که باید تحقق نیافته است.
وی گفت: باشگاه فرهنگی ورزشی مس سونگون ورزقان با 20 میلیارد ریال اعتبار خدمات دهی در بخش فرهنگی در این شهرستان ندارد.
رییس جمهوری اسلامی ایران و اعضای هیات دولت در هفدهمین سفر استانی خود روز چهارشنبه آینده میهمان مردم استان آذربایجان شرقی خواهد بود.
شهرستان ورزقان یکی از شهرستان های 21 گانه استان آذربایجان شرقی و مرکز آن شهر ورزقان است.
این شهرستان از دو بخش مرکزی و بخش خاروانا تشکیل شده است.
جمعیت شهرستان ورزقان در سرشماری سال ۱۳۸۵ در حدود 48 هزار و ۱۱۲ نفر برآورد شده که چهار هزار و ۸۸ نفر از آن ها یعنی ۵/۸ درصد در مرکز شهرستان ساکن هستند.
این شهرستان از شرق به شهرستان اهر، از غرب به شهرستان های مرند و شبستر، از شمال به شهرستان های کلیبر و جلفا و از جنوب به شهرستان تبریز محدود شده است.
رئیس جمهوری در جلسه هیئت دولت دستور داد: موضوع را مورد رسیدگی دقیق وجدی قرار دهید و درصورت ثبوت تخلف یا تقصیر، برخورد جدی مدیریتی صورت پذیرد.
به گزارش "ورزش سه"، رئیس جمهوری در جلسه هیئت دولت پس از گزارش وزیر ورزش وجوانان درباره رویداد ورزشگاه تبریز دستور داد: موضوع را مورد رسیدگی دقیق و جدی قرار دهید و درصورت ثبوت تخلف یا تقصیر ، برخورد جدی مدیریتی صورت پذیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت،جلسه هیئت دولت عصر امروز به ریاست دکتر روحانی رئیس جمهوری برگزار شد و اعضای دولت به بحث و تبادل نظر پیرامون مهمترین مسائل جاری کشور پرداختند.
در این جلسه وزیر ورزش وجوانان گزارشی از رویداد ورزشگاه تبریز در جریان مسابقه فوتبال به هیئت وزیران ارائه داد. رئیس جمهوری به وزیر ورزش وجوانان دستور داد:موضوع را مورد رسیدگی دقیق وجدی قرار دهد و درصورت ثبوت تخلف یا تقصیر ، برخورد جدی مدیریتی صورت پذیرد.
به گزارش روابط عمومی؛خانی،معاونت پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش خاروانا از تشکیل کمیته پیشگیری از آسیب های اجتماعی و برگزاری کارگاههای آموزشی اولیا در منطقه خاروانا خبر داد. ایشان افزودند:ضمن تشکیل کمیته پیشگیری از آسیب های اجتماعی دوره آموزشی برای مدیران مدارس متوسطه دوم وکارگاههای آموزشی نیز در این راستا برای اولیاو دانش آموزان برگزار شده است.و همچنین از برگزاری نمایشگاه عکس برای آگاه سازی و اطلاع رسانی جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی استفاده شده است.
به گزارش روابط عمومی ؛بمناسبت بزرگداشت هفته معلم جشنواره غذای سالم و محلی در مجتمع قدس - آموزشگاه شهید نواب صفوی لیلاب برگزار شد. این جشنواره با حضور ریاست و تعدادی از کارشناسان اداره و اولیا و دانش آموزان آموزشگاه شهید نواب صفوی لیلاب برگزار شده بود.ریاست اداره ضمن تشکر از زحمات دست اندرکاران جشنواره در توجه به سالم بودن غذا ارجح تر از هر ملاکهای دیگر دانست.و به اولیا توصیه نمود از مصرف خوراکی های اسنک دار توسط دانش آموزان پرهیز نمایند.
به گزارش آوای ورزقان، الهوردی دهقانی در گفتگو با آناج در خصوص اظهارات و تاکید اخیر رهبری در خطاب به تیم مذاکره کننده مبنی بر اینکه تیم مذاکره کننده ایران باید مواظب باشند که تو سری نخوردند، اظهار کرد: رهبر انقلاب همواره نگران تیم مذاکره کننده هستند چرا که در مقابل این تیم، پنج قدرت مکار و با سابقه بد، استعمارگر مذاکره می کند و رهبر انقلاب به تیم مذاکره کننده هشدار دادند که تیم مذاکره کننده حواسشان باشد که از خطوط قرمز نظام عبور نکنند و به حیله های دشمنان محتاط باشند.
وی افزود: تیم مذاکره کننده ایرانی باید تا آخرین نفس از حقوق مردم ایران دفاع کنند و بدانند که مردم ایران و رهبر انقلاب پشتیبان آنها هستند.
وی تاکید کرد: اگر کشورهای ۱+۵ فکر می کنند که ایران بیشتر از آنها به این توافق نیاز دارد، در اشتباهند بلکه این کشورها به شدت نیازمند این توافق هستند.
نماینده ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال ” آیا دولت بیش از اندازه به رفع مسائل داخلی و اقتصادی از طریق مذاکرات دل نبسته است؟” تصریح کرد: مشکل اساسی در داخل کشور این است که مسوولان و دولتمردان برای روزهای بعد از مذاکرات، توافق و لغو تحریم ها بی برنامه هستند و واقعا نمی دانند که بعد از اینکه تحریم ها لغو شود چه کار باید بکنند.
وی با بیان اینکه اقتصاد کشور در وضعیت بسته ای قرار گرفته است، تاکید کرد: اکنون اقتصاد ایران توانایی رقابت با اقتصاد دنیا را ندارد دولت باید با حمایت از تولید داخلی قدرت رقابت را در داخل کشور تقویت کند.
دهقانی با بیان اینکه از لحاظ فرهنگی، سیاسی و نظامی ایران کشور قدرتمندی است و در عرصه سیاسی به استقلال رسیده است، اظهار کرد: علاوه بر اینکه ایران در عرصه سیاسی به قدرت رسیده باید از لحاظ اقتصادی نیز به استقلال برسد.
سلام نماینده محترم :این سخن از شما که یک قانونگذار هستید بسیار بعید است که بفرمایید دولت برای بعد از رفع تحریها برنامه ندارد .غافل از اینکه هر لحظه ایران اسلامی توسط رهبری هوشیار و دولتمردان زحمت کش کنترل وهدایت می شود واین سخن شما مثل سخن دشمن است که ایران اسلامی را غافل کردنند و ایران فاقد برنامه می باشد.نمی دانم این حرف شما از کجا نشات گرفته است
با همکاری اداره آموزش و پرروش حوزه مقاومت فجر خاروانا یادواره شهدای فرهنگی و نوجوان در منطقه خاروانا برگزار شد
به گزارش روابط عمومی؛ این مراسم برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بویژه 36000 شهید دانش اموز و 5000شهید فرهنگی در آموزشگاه شهید وطن خواه خاروانا برگزار شد .
رزمی ؛ریاست اداره آموزش و پرورش خاروانا در این مراسم از اهمیت امنیت در کشور سخن گفته و فرمود با توجه به اینکه استکبار جهانی در اکثر کشورهای منطقه خون و خونریزی به پا کرده است اما ایران اسلامی در حاشیه امن قرار دارد و این امنیت را مدیون خون شهیدان و تدابیر رهبر فرزانه انقلاب است ایشان سپس افزودند :شهادت بالاترین درجه ایمان است و پاداشی است که مومنین در مقابل ايمانشان از خداوند متعال می گیرند.
به گزارش آوای ورزقان، امام جمعه ورزقان با حضور درسطح شهر و ساختمان شهرداری از طرح های عمرانی شهرداری ورزقان بازدید کرد.
وی در این بازدید از نزدیک نحوه اجرای طرح های عمرانی شهرداری را مشاهده کرد و خواستار تسریع در روند اجرای این طرح ها شد.
به گزارش آوای ورزقان علی وفادار در همایش گرامیداشت تجلیل از معلمان نمونه شهرستان ورزقان از وزیر آموزش و پرورش به خاطر برگزاری این برنامه ها تشکر کرد و گفت: فرمانداری ورزقان در نظر دارد با اهدا هدایایی ناقابل از زحمات ۴۰۰ نفر از معلمین شهرستان که در روستاها تدریس می نمایند قدر دانی نماید.
فرماندار ورزقان شهدای انقلاب، جنگ تحمیلی و شهدای علمی را بهترین معلمان برای همه آحاد جامعه عنوان کرد و گفت: حفظ فرهنگ غنی اسلامی، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و مقابله با تهاجم فرهنگی توسط معلمین محقق می شود. چراکه معلمین نقش بسیار مهمی در ساختن و هدایت جامعه دارند.
وی گفت: به برکت وجود معلمین بیش از ۹۰ درصد مردم کشور با سواد هستند و دولت نیز با وجود تحریم ها، کاهش قیمت نفت و عدم تحقق در آمدهای دولت، اعتبارات آموزش و پرورش را به دو برابر افزایش داده است.
وی اظهار داشت: شهرستان ورزقان منطقه ای سیاسی نیست بلکه منطقه ای سیاست زده است و از معلمین خواهش می کنم در انتخابات روشنگری نمایند و به مردم آگاهی دهند تا افرادی شایسته، صالح و مورد تایید نظام انتخاب نمایند.
وفادار خطاب به فرهنگیان گفت: بیاید با کمک یکدیگر نگذاریم وجهه شهرستان خراب شود و فضا را ملتهب نکنیم.
به گزارش آوای ورزقان، مسجد جامع ورزقان که در زلزله مرداد ماه سال ۹۱ تخریب شده بود توسط شهرداری تهران در حال ساخت است و شنیده ها حاکی از این است که این مسجد ماه رمضان امسال افتتاح خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی؛ مراسم کوهپیمایی بمناسبت هفته معلم سال 94 با همکاری معاونت پرروشی و تربیت بدنی و بسیج فرهنگیان اداره اموزش و پرروش خاروانا با شرکت بنی هاشم؛فرمانده سپاه ناحیه ورزقان،رزمی؛ریاست اداره و جمعی از فرهنگیان عزیزبا نام و یاد استاد شهید مرتضی مطهری و شهدای معلم در محل ارتفاعات قلعه تاریخی جوشین منطقه دیزمار برگزار گردید . در بخش پایانی برنامه از شرکت کنندگان در مراسم کوهپیمایی پذیرایی گردید.
به گزارش روابط عمومی، بمناسبت گرامیداشت هفته معلم با همکاری معاونت پرروشی و تربیت بدنی اداره و آموزشگاه شبانه روزی امام خمینی (ره) جوشین در دامنه قلعه تاریخی جوشین برگزار شد .دراین بازی ها که با شرکت چهار تیم در دو بازی بومی محلی اوچ یاستوق و قئیش قاچیت دی برگزار شد با هیجان و نشاط زیادی برای شرکت کنندگان در بازیها و تماشاگران همراه بود .به تیم اول بازی تقدیرنامه و لوازم رزشی و به تیم دوم صرفا تقدیر نامه اهدا گردید. رزمی ؛ریاست اداره در این مراسم شادی و نشاط را لازمه اعتلای روحی و فکری انسان دانسته و بر حفظ فرهنگ پیشینیان که شناسنامه یک قوم به حساب می آید و بازیهای بومی محلی نیز جزو آنهاست ،توسط دانش آموزان و فرهنگیان تاکید کرد.
به گزار ش روابط عمومی،روز یکشنبه مورخه 94/02/13 مراسم بزرگداشت مقام معلم ، بمناست هفته معلم و حضور کلیه همکاران در سالن ورزشی شهدای گمنام شهر خاروانا برگزار شد .
این مراسم با حضور دهقانی؛نمانده شهرستان،بخشدار و مسئولین منطقه و حضور صد درصدی فرهنگیان منطقه شکل گرفته بود. پس از خیرمقدم و تبریک و سخنرانی دهقانی؛نماینده شهرستان در مورد جایگاه معلم و مشکلات این قشر جامعه و اقدامات انجام گرفته د ر مجلس برای حل این مشکلات ،رزمی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش خاروانا در این مراسم ضمن عرض تبریک روز معلم و خیر مقدم گویی به حضار معلمی شغل نه بلکه هنر خواند و آنها را پرورش دهندگان نسل آینده و آتیه سازان جامعه برشمرد.
سپس عبدالهی بخشدار خاروانا پس از تیریک روز معلم، معلمین را پایه و اساس جامعه سالم و پیشرفته دانستند. این مراسم با اجرای سرود توسط گروه سرود آموزشگاه الزهرا و اجرای یک قطعه شعر بوسلیه یکی از شاعران منطقه و هنرنمایی دانش آموز سیدجواد حسینی مرزآباد ادامه یافت و به معلمان نمونه منطقه و همچنین همکارانی که در مسابقات مختلف دارای مقام استانی بودند هدایایی اهدا شد.
در ادامه جهت شاد کردن جو مراسم مسابقاتی بین فرزندان همکاران از جمله تکرار ((سه بار بگو) و غیره انجام گرفت و به برندگان و سه تن از حاضرین که نام شان علی بود به قید قرعه هدایایی اهدا گردید . حسن ختام برنامه پذیرایی از حاضرین، پخش فیلم عملکرد کارشناسی های مختلف اداره و صرف ناهار بود.
به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، علی محرم زاده روز سه شنبه در مراسم افتتاح نمادین 302 مین واحد مسکونی مقاوم سازی شده در روستای آقبلاغ سفلی، افزود: تاکنون در شهرستان ورزقان هفت هزار واحد از محل اعتبارات بازسازی و چهار هزار واحد از محل اعتبارات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی نوسازی شده است.
وی اظهار کرد: 302 واحد مسکونی مقاوم سازی شده در طول یکسال به صورت نمادین در روستای آقبلاغ سفلی با اعتباری بالغ بر 37میلیارد و 750 میلیون ریال از محل اعتبارات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی به بهره برداری رسیده است.
محرم زاده اضافه کرد: در روستای آقبلاغ سفلی تابحال 134 واحد مسکونی از محل اعتبارات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی و همچنین 211 واحد از محل اعتبارات بازسازی مقاوم سازی شده که از مجموع 395 خانوار تقریبا 344 خانوار آن به این طرح مهم اقدام نموده اند.
وی گفت: در سال های آتی 51 واحد باقی مانده این روستا نیز با تخصیص اعتبارات لازم بهسازی خواهد شد.
شهرستان ورزقان با جمعیت 48 هزار نفر در 97 کیلومتری شمال شرقی تبریز واقع است.
اباصلت احمدی، یکی از 48 معلم نمونه کشوری سال 94 است که قرار است در هفته معلم به همراه این 48 معلم نمونه که از بین تمام معلمان استان های کشور انتخاب شدند، به دیدار رهبر انقلاب و رییس جمهور مشرف شوند، از آذربایجان شرقی یک معلم زن و مرد انتخاب شده است، اباصلت احمدی از تبریز، و خانم معلمی نیز از مراغه..
به گزارش آناج ،معلم نمونه کشوری اباصلت احمدی دیزج در معرفی خودش می گوید: به گفته شناسنامه ام، در ششم فروردین هزار و سیصد و پنجاه و چهار در روستای دیزج صفر علی از توابع شهرستان ورزقان، شهر طلای سرخ ( مس سونگون)، در استان آذربایجان شرقی به دنیا آمدم. آن هم در یک خانواده ی روستایی که پسر حکم یک «اَل آغاجی؛ کمک، یاور و از این نوع » به حساب می آمد. چشمم را که باز کردم دیدم چه زود، دیر شده است و با تمام سختی ها و شیرینی ها ی زندگی روستایی؛ ابتدایی، راهنمایی و دوم دبیرستان را تمام کرده ام و تمام برّه چرانی ها، و بیابان گردی های کودکانه، ترس ها و گریه های بچگانه به خاطر سیل و بارش تگرگ به خاطرات پیوسته اند.
بعد از اتمام سال دوم دبیرستان، با آینده نگری خاصی که ناشی از دوری و سختی راه بین مدرسه و خانه بود، به دانشسرای مقدماتی در شهرستان کلیبر رفتم. دو سال تحصیل در دانشسرا به دراز نای « ایکی ثانیه » گذشت و دیپلم دانشسرای مقدماتی را گرفتم و به عنوان «معلم صفر کلیومتر» راهی روستا های محرومِ منطقه ام، ورزقان شدم، روستای جوشین، روستای سنگ و قلعه به قدمت اشکانی ها.
در همان سال یعنی ۱۳۷۳، با مطالعه ی مداوم موفق شدم در دانشگاه شبانه و هم دانشگاه آزاد تبریز در رشته زبان و ادبیات فارسی قبول شوم، بعد از مشورت و علاقه ام به دبیر ادبیاتم آقای پیروزنیا تحصیلم را در دانشگاه آزاد اسلامی در رشته دبیری ادبیات ادامه دادم و در عرض سه سال و نصفی، با تجربه کردن انتقال موقت، دیدن روستای شاد باد علامه طباطبایی، دفتر داری با حفظ سمت در هنرستان چمران، درک سرزنش استاد به خاطر دیر کرد ها ی کلاسی، زندگی مجردی و چند شادینه و تلخینه ی دیگر همگی به یادینه ها پرت شدند و به بهای آنها لیسانس شدم. بعد از ادای نذرم (رفتن مجردی به مشهد) مستقیما برای ادامه خدمت صادقانه، به بخش خاروانا، مدرسه ی ملاصدرا رفتم و بعد هم روستای بکر آباد و شهرستان ورزقان.
تدریس به همنوعان لذت بخش بود مخصوصا که یار موافق بود و همسر در دیار شوهر جا افتاده بود.
در سال ۱۳۸۰ از کارشناسی ارشد قبول شدم. باز با انتقال موقتِ دو نفری به تبریز آمده، ادامه تحصیل دادم و با مشیت الهی و همت عالی به جایی رسیدم که حال می توانم بنویسم، بگویم، بخندم و احساس کنم که زندگی معلمی سخت اما آسان و شیرین و زیباست.
آناج: چند سال است که افتخار عنوان معلمی را به همراه دارید؟
بنده بیست و چهار سال سابقه معلمی دارم.
آناج: چطور شد شما را به عنوان معلم نمونه کشوری انتخاب کردند؟
انتخاب شدن به عنوان معلم نمونه کشوری، شاید فقط برای یک بار در طول زندگی سی ساله معلمی اتفاق بیفتد، البته قبلا بنده به حول قوه الهی به عنوان معلم نمونه منطقه ای و استانی انتخاب شده بودم.
آناج: به نظر شما یک معلم نمونه چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
یک معلم نمونه باید از لحاظ پشتکار و فداکاری برای دانش آموزانش نمونه باشد، بنده پشتکار خود را از پدرم که یک کشاورز زحمتکش هست، آموختم و یک معلم نمونه باید تمامی مشکلات خود و دانش آموزانش را به دوش بکشد و آنها را با اشتیاق تربیت کند و برای آینده آنها دلسوز باشد.
و همچنین از لحاظ آموزشی فقط معلم باشد و بنده نیز از اول ابتدایی تدریس کردم تا مقطع دانشگاه، بجز معلمی خالصانه وصادقانه به چیز دیگری دل نبستم و زمانی که می شنوم برخی از معلمان به هر بهانه ای در کلاس خوب تدریس نمی کنند، تا دانش اموز را به کلاس خصوصی بکشانند و پول اضافه بگیرند، بسیار متاسفم می شوم، چرا که معلمی شغل مقدسی است.
سعی کردم در این طول معلمی با دانش آموزانم حین سخت گیری در تدریس، رابطه ای صمیمی و عاطفی برقرار کنم، سعی نکردم از خود رفتاری نادرست در کوچه و خیابان سر بزند تا مردم نسبت به شغل معلمی بدبین شوند.
آناج: توصیه شما به عنوان یک معلم نمونه به سایر معلمان چیست؟
بنده در مقامی نیستم که به سایر معلمان توصیه ای بکنم، با این حال معتقدم که تمامی معلمان وظیفه شناس کشورم نمونه هستند، ولی به عنوان برداری کوچک به همکاران خود می گویم که وجدان کاری خود را در کلاس رعایت کنند، اگر حقی از آنها ضایع شده باشد، آن را از دانش آموزان مطالبه نکنند و پیامبرگونه به کودکان خدمت کنند.
آناج: قرار است که با رهبر انقلاب دیدار کنید، چه حسی دارید و آیا مطالبه خاصی از رهبر دارید؟
دیدار با رهبرم یکی از آروزهایم بود، حس بسیار خوبی دارم، تصمیم دارم چه از نظر مسائل حقوقی و آموزشی در نظر دارم از رهبر انقلاب مطالبه هایی داشته باشم، با این مطالبه اصلی بنده در خصوص ترویج پرورش در مدارس خواهد بود و برخی تنش هایی را که بین همکاران است می خواهم درحضور رهبر انقلاب مطرح کنم.
آناج: یک خاطره شیرین و تلخ از دوران معلمی خود تعریف کنید
” گولر سولسادا خاطیره لر سولماز”، معلم که باشی هم خاطرات تلخ و خاطرات شیرینی را تجربه می کنی.
یکی از خاطرات خوشم مربوط به زمانی است که در خاروانا برای دانش آموز دوم دبیرستانی تدریس می کردم، این دانش آموز در یادگیری مسائل درسی بسیار کند بود و نخست فکر می کردم که وی نمی تواند چیزی یاد بگیرد با این حال به استعداد درخشانش یعنی داشتن حافظه قوی پی بردم و تمام راه و روش ها را آزمودم تا وی در درس هایش پیشرفت کند تا اینکه اکنون وی فوق لیسانس حقوق و از وکلای برجسته شهر تبریز است.
آناج: اسم معلم اول ابتدایی خود را به خاطر دارید؟
بله، معلم ابتدایی بنده نسرین خانم بودند، چند سال پیش زمانی که از خیابان رد می شدم، مرا صدا زدند و بنده ایشان را به خاطر نیاوردم، ولی ایشان مرا خیلی خوب شناختند و گفتند که اباصلت من معلم اول ابتدایی تو هستم، از دیدنشان بسیار خوشحال شدم و وقتی شنیدند که بنده نیز معلم هستم، بسیار خوشحال شدند.
آناج: پدر و مادرتان چه نقشی در موفقیت شما ایفا کردند؟
بنده معلمی را در زمان کودکی از عموها و پدرم آموختم، عموهایم معلم بودند و پدرم با اینکه کشاورز بود با فداکاری هایش من را در رسیدن به اهدافم یاری کرد و زمانی که من هنوز کودکی بیش نبودم در روستای ما مدرسه نبود، خانه ما تبدیل به مدرسه شد و اینگونه بود که شغل معلمی وارد خانواده ما شد و اکنون به غیر از عموهایم، خواهر و برادرانم معلم هستند.
مادرم با اینکه بی سواد است، هر روز صبح زود از خواب بیدار می شد و برای من صبحانه آماده می کرد و با هزار دعای خیر مرا راهی مدرسه می کرد و پشتیبان خوبی برایم در رسیدن به اهدافم بود.
آناج: چ تعریفی از شغل معلمی دارید؟
بزرگان تعریف کردند که معلمی هنر است و معلمی برتر از شهادت است و حق معلمی برتر از حق پدر و مادر است، به نظرم معلم هم خودش می آموزد و آموزش می دهد و هم اصلاح می کند و هم خودش اصلاح می شود و انسان ساز است و در جامعه فرهنگسازی می کند حتی به نوعی ترویج مذهب نیز توسط معلم در جامعه اتفاق می افتد و معلم می تواند مبلغ دینی خوبی برای دانش آموزانش باشد.
آناج: بزرگترین معلم زندگی شما چه کسی بود؟
بزرگترین معلمم از نظر موفقیت، آقای پیروزنیا هست مدیون وی هستم.
آناج: اگر معلم نمی شدید، چه شغلی را انتخاب می کردید؟
خدا مرا خلق کرده تا معلم شوم، چرا که هر وقت به کلاس درس می روم تجدید قوا می کنم و انگیزه پیدا می کنم، اگر در یک معلم صفات، فداکاری، عش و ایثار نباشد نمی تواند خالصانه خدمت کند.
آناج: سخن آخر:
از خانواده خودم مخصوصا از پدر و مادرم که معلم زندگیم هستند، قدردانی می کنم و همچنین از همسرم که در تمامی سختی ها کنارم بوده و مرا پشتیبانی کرده تشکر می کنم.
خدایا
کنون از دلم
به نوری که خود دانی اش
بران هرچه آلودگی است
خدایا به پاکان صافی دلت
به قرآن آبی کلام
بده بی نیازی ، قناعت، رضا
اختصاصی خاروانا نیوز: چند روز دیگر سالگرد سفر دکتر آخوندی وزیر محترم راه و شهرسازی دولت تدبیر و امید به منطقه خاروانا و قره داغ است. به این مناسبت مطالبی در خصوص جاده و یا همان بزرگراه ورزقان - خاروانا! خدمت مخاطبین بزرگوار ارائه می گردد!
همانطور که اطلاع دارید پارسال چند هفته پس از مسافرت وزیر راه و شهرسازی به خاروانا و استقبال کم نظیر اهالی و شورای شهر و سایر مسئولین از ایشان، خبر اختصاص 12 میلیارد تومان اعتبار جهت بهسازی و آسفالت روکش جاده مذکور از سوی مسئولین شهرستان اعلام شد. پس از اعلام اختصاص اعتبار، پروسه انجام مناقصه و امور اداری لازم شروع شد و تدوین قرارداد با دو پیمانکار منتخب تا اواخر تابستان 93 به طول انجامید.
در اواسط شهریور 93 شورای اسلامی شهر خاروانا با مراجعه به مسئولین ذیربط درخواست نمود با توجه به اتمام فصل کاری منطقه از تخریب قطعه خاروانا- لیلاب خودداری و انجام اینکار را به بهار 94 موکول نمایند و در صورت امکان آسفالت روکش را شروع نمایند. اما متاسفانه مسئولین محترم در پاسخ به اعضای شورا از احتمال برگشت اعتبار، امکان انجام کار عملیاتی حتی در اواخر پاییز و فصل زمستان با توجه به مساعد بودن شرایط جوی و ... سخن گفتند. لذا در اوایل پاییز کار تخریب و تعریض و بهسازی جاده را شروع کردند. چند روز پس از شروع عملیات بهسازی، بارش های پاییزی شروع شده و با توجه به زیاد بودن سفر هموطنان به منطقه در این ایام، بسیاری از مسافران گرفتار گل و لای حاصل از تخریب جاده شدند و با توجه به کوتاهی مسئولین در کمک به گرفتار شدگان شهردار و شورای شهر لودر شهرداری را جهت نجات مسافرین به محل ارسال نمودند که بر اساس اظهارات رئیس شورای شهر نزدیک بوده این دستگاه سنگین شهرداری روانه دره شود!
از سوی دیگر با گذشت چند روز تمامی دستگاه های بکار گرفته شده نیز از سوی مسئولین ذیربط و شرکت پیمانکار روانه مرکز شده و جاده مالرو!ی خاروانا- ورزقان همچنان به حال خود رها گردید. و البته پاسخ مسئول محترم که از کار در فصل پاییز و زمستان حرف زده بود نیز درست از اب درنیامد!
با تمام مشکلاتی که قسمت بهسازی شده جاده در فصل زمستان برای شهروندان و مسافران منطقه ایجاد کرد، اهالی به امید شروع مجدد این عملیات در اوایل فصل بهار 94، مشکلات پیش آمده را به جان خریدند ولی متاسفانه علیرغم پیگیری های متعدد شورای شهر، خبری از شروع مجدد عملیات بهسازی و اسفالت جاده نیست. تمام مسئولین ذیربط از شروع عملیات مذکور از شنبه هفته آینده خبر می دهند، ولی این وعده ها تمامی ندارد. آخرین وعده و وعیدها نیز در مراسم روز شوراها و همایش گرامیداشت مقام معلم و استاد (برگزار شده از سوی دانشگاه ازاد) از سوی مسئولین شهرستان داده شد!
خیلی از استان ها و شهرستانهای کشور آرزوی داشتن چنین مناطق مستعدی را دارند، مناطقی که استعداد کشاورزی و معدن بالایی دارند، ولی دلسوز چندانی ندارند!
وضعیت جاده ای که برخی ها بزرگراه خوانده اند (چون در ... توزیع شده ای خبر از احداث آن داده اند!) آنچنان افتضاح است که از نظر اصول راهسازی حتی در رده جاده روستایی نیز جای نمی گیرد و بهترین واژه برای توصیف جاده ورزقان- خاروانا اصطلاح "راه مال رو" برای آن است و به قول آتا بابالاریمیز: اوتانماسان ... نه وار!!!
به هر حال امیدوارم خادمین اهالی نجیب و غیور بخش خاروانا و دیزمار، برای یکبار هم که شده، از دادن وعده های توخالی پرهیز نموده و تقدیر و تشکر از مسئولینی که از همه نظر در انجام وظایف خود کوتاهی نموده اند، دست بردارند و فکری برای بهسازی و اسفالت این جاده فرعی نمایند. همانطور که بزرگان گفته اند سنگ بزرگ نشانه نزدن است، برای همین عاجزانه خواهشمندیم به دور از شعارهای تبلیغاتی جاده موجود را بهسازی و آسفالت نمایند. قطعا اهالی منطقه از این عمل شما نیز بیش از اندازه تقدیر و تشکر خواهند نمود و نیازی به حرف های بزرگ برخی ندارند!!!
برای مشاهده وضعیت راه موجود چند تصویر از این جاده؛ ببخشید بزرگراه!؛ در قسمت ذیل قرار داده شده است.
به گزارش آوای ورزقان، کارکنان سپاه ناحیه ورزقان به مناسبت هفته عقیدتی و سیاسی دیداری با امام جمعه ورزقان داشتند در این دیدار سرهنگ پاسدار بیت اله بنی هاشمی ضمن گرامیداشت هفته عقیدتی و سیاسی و هفته معلم، شهادت حضرت زینب(س) اسوه صبر، شکیبایی و شجاعت را تسلیت گفت.
امام جمعه ورزقان نیز در این دیدار زندگی حضرت زینب(س) سراسر یقین خواند و گفت: حضرت زینب (س) در مقابل تمامی سختی ها با شجاعت ایستادگی می کردند.
ایستادگی که، اگر زندگی ائمه مطالعه شود مثال زدنی است. چرا که کسی مثل ایشان در مقابل آن همه سختی و مصیبت قرار نگرفته بود.
وی گفت: انسان باید بصیرت داشته باشد. یعنی درک بالایی از اوضاع داشته باشد و برای این کار باید به خداوند ایمان داشته باشیم بعداز ایمان به خداوند باید به ائمه ولایت اعتقاد کامل داشته باشیم.
حجت الاسلام مسعود مهدوی، وضع کنونی کشور را که در مقابل این همه مصائب گرفتاری ها قرار گرفته است، الهام گرفته از زندگی حضرت زینب(س) عنوان کرد که باید در زندگی شخصی افراد نمود عینی یابد.
وی سپاه و بسیج را خط مقدم حفاظت از ولایت بر شمرد و گفت: سپاه و بسیج همواره در خط مقدم مبارزه با دشمن قرار دارند. انتظار از سپاه و بسیج بسیار بالاست و بسیج در بحث معضلات فرهنگی بسیار کارگشاست.
خطیب نماز جمعه ورزقان، تنش های سیاسی در شهرستان را بسیار پیچیده خواند و گفت: انتخابات در شهرستان ورزقان بسیاری از مسائل را تحت الشعاع قرار می دهد.
وی با اشاره به اینکه نقش سپاه در عرصه سیاست جهانی بسیار تاثیر گذار است دلیل این امر را فعال بودن در خارج ار کشور عنوان کرد و گفت: و در داخل کشور نیز بسیج مهمترین رسالت فرهنگی و سیاسی را دارد.
امام جمعه ورزقان در پابان، با تشکر از خدمات بسیج سازندگی در امر باز سازی خانه های مسکونی و مساجد بعد از زلزله خواستار توجه بیشتر گروه های جهادی در امر بازسازی مساجد شد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با حمایت از استانی شدن انتخابات مجلس، عنوان کرد: استانی شدن انتخابات باعث می شود نمایندگان منتخب، فرا منطقه ای فکر کنند و منافع ملی را بر منافع مردم حوزه انتخابیه خود ترجیح دهند.
به گزارش ایسنا، علیرضا منادی در همایش "نکوداشت روز شوراها" اظهار کرد: معمولأ نمایندگان در جلسات مجلس از طریق تماس تلفنی مشغول حل مشکلات ریز حوزه انتخابیه خود هستند و به موضوعات مورد بحث در صحن مجلس توجه نمی کنند، این در حالی است که مجلس محلی برای تصمیم گیری های مهم است.
وی افزود: با استانی شدن انتخابات نخبه گرایی شکل میگیرد و افرادی وارد مجلس می شوند که منتخب اکثریت مردم یک استان هستند.
منادی در پاسخ به مخالفان این طرح، گفت: برخی ها تصور می کنند که نمایندگان کنونی مجلس به دنبال این هستند که با تغییر قانون حضور خود را در دوره بعدی مجلس قطعی کنند، ولی واقعأ چنین نیست و معمولأ در انتخابات مجلس 200 نفر از نمایندگان تغییر می کنند و مزایای استانی شدن انتخابات بسیار بیشتر از معایب آن است.
وی با اعلام اینکه مجلس به دنبال ارتقای جایگاه شورای شهرها و دهیاری ها است، خاطرنشان کرد: طبق قانون اعضای شورای شهر باید در اداره کشور ورود پیدا کنند و این وظیفه اعضای شورای شهر است که به تمامی مسایل ریز و درشت شهر ورود کنند، در سوی دیگر بهتر است نمایندگان مجلس نیز بدون دغدغه فکری تمام فکرشان را برای تصمیمات ملی معطوف کنند.
این عضو هیات رییسه مجلس با دفاع از عملکرد نمایندگان مجلس نهم، گفت: بسیاری از طرح های مهم کشوری همچون بزرگراه ایران - ارمنستان از سوی نمایندگان مجلس مطرح و با کسب اکثریت آرا تصویب شد، این موضوع نشانگر این است که نمایندگان مجلس تنها به لوایح دولت بسنده نکرده و خود به دنبال طرح پروژه های بزرگ هستند.
وی تبریز را نماد دموکراسی کشور دانست و اظهار کرد: آذربایجان و تبریز همواره در خط مقدم تهاجمات و تجاوز دشمنان قرار داشته اند و زمانی که کشورهای اروپایی درآمد خوبی از چپاول و استثمار کشورهای ضعیف کسب میکردند و چشم طمع به ایران دوخته بودند، ستارخان و باقرخان، دو غیورمردی بودند که از آذربایجان برخاستند و به پشتوانه مردمی از این سرزمین حفاظت کردند.
خباز: طرح استمرار صلاحیت نمایندگان فعلی در انتخابات آینده مجلس خلاف قانون اساسی است
,محمد رضا خباز,محمدرضا باهنر,مجلس نهم
به گزارش ایلنا، محمدرضا خباز در مورد طرح معاون تقنینی معاونت پارلمانی دولت در انتخابات آینده افزود: این پیشنهاد مخالف بند ۹ اصل سوم قانون اساسی است. در این بند آمده تبعیض ناروا ممنوع است و این طرح که به تصویب شورای اسلامی رسید٬ کاملا تبعیض نارواست لذا فکر میکنم این طرح مردود است.
خباز همچنین در ادامه افزود: حتی یک درصد هم امید ندارم شورای نگهبان این مصوبه مجلس را تایید کند٬ چرا که این مصوبه مصداق بارز تبعیض نارواست.
معاون تقنینی معاونت پارلمانی دولت در تشریح بیشتر اثرات نامطلوب طرح یادشده٬ افزود: اگر این تصمیم در مجلس هشتم گرفته میشد دوستانی که آن زمان بیرون از مجلس بودند و بعدا به مجلس وارد شدند٬ درباره این مصوبه چه قضاوتی میکردند و همان قضاوت را الان کاندیداهایی که بیرون از مجلس قرار دارند٬ نسبت به نمایندگان فعلی دارند.
خباز با تاکید بر این سخن پیامبر اکرم (ص) درباره آنچه را که برای خود نمیپسندی برای دیگران نیز نپسند٬ افزود: زمانی که طراحان محترم بیرون از مجلس بودند و سال انتخابات بود چه قضاوتی درباره چنین طرحی میکردند و طبیعتا قضاوت آنها این مصوبه را نمیپسندید.
وی در ادامه تصریح کرد: نمایندگان با تصویب این طرح تاکید کردند که هیچ مرجعی به جز شورای نگهبان حق اظهارنظر در مورد صلاحیت نمایندگان را ندارد و این در حالی است که در متن قانون آمده که برای اظهار نظر در مورد صلاحیت نمایندگان ۴ دستگاه ذیصلاح هستند.
وی در تشریح ۴ دستگاه ذیصلاح برای احراز صلاحیت نمایندگان تصریح کرد: اولین دستگاهی که در احراز صلاحیت نمایندگان میتواند دخیل باشد قوه قضاییه است٬ چرا که ممکن است فردی در ابتدای نمایندگی مشکلی نداشته باشد٬ اما در طول دوران نمایندگی از نظر قضایی مشکلاتی را داشته باشد که در احراز صلاحیت وی تاثیرگذار باشد و اگر چنین اتفاقی صورت پذیرد٬ چطور قوه قضاییه نمیتواند در این باره اظهار نظر کند.
وی همچنین وزارت اطلاعات را از دیگر مراجع ذیصلاح در احراز وظایف نمایندگی خواند و این سوال را مطرح کرد که «اگر از نظر این وزارتخانه فردی در طول نمایندگی دارای مشکلاتی باشد٬ چطور این وزارتخانه نمیتواند در این رابطه اظهار نظر کند؟»
نماینده مردم در مجلس کاشمر و بردسکن در مجلس هشتم همچنین ثبت احوال را نیز دیگر مرجع ذیصلاح برای احراز صلاحیت نمایندگان خواند و یادآور شد: اگر اداره ثبت احوال در بررسی پیشینه نمایندهای به این نتیجه برسد که نماینده تابعیت غیر ایرانی داشته آیا میتوان حق اظهار نظر برای ثبت احوال قائل نشد.
وی همچنین پلیس بینالملل را آخرین مرجع ذیصلاح چهارگانه در کنار شورای نگهبان برای احراز صلاحیت نمایندگان خواند و گفت: اگر نمایندهای به خارج از کشور سفر کرده باشد و در آن سوی مرزها اتفاقی برای وی افتاده باشد که صلاحیت وی را برای نمایندگی زیر سوال ببرد٬ آیا میتوان به پلیس بینالملل گفت که شما حق گزارش در این باره را ندارید؟ لذا به نظر میرسد این مصوبهای منطقی نبوده و به همین دلیل تعداد زیادی نیز از نمایندگان با این طرح مخالف بودند٬ اما در نهایت متاسفانه با آرای نمایندگان این طرح به تصویب رسید.
وی در پایان افزود: در مشورتی که در صحن علنی با اعضای شورای نگهبان داشتم٬ متوجه این موضوع شدم که امیدی به نهایی شدن این مصوبه و تایید شورای نگهبان در این باره وجود ندارد و به نظر من این مصوبه٬ هم وهن نمایندگان است٬ هم وهن مجلس شورای اسلامی.
.: Weblog Themes By Pichak :.