تاريخ : 29 / 5 / 1395برچسب:, | 11:30 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

خبرگزاری فارس: به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سعید شبستری معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان‌شرقی فردا بیست و هشتم مرداد با سفر به شهرستان شبستر و شرکت در شورای اداری این شهرستان منصور طالب‌پور را به عنوان فرماندار جدید شهرستان شبستر معرفی می‌کند.

سعید کاشانی فرماندار فعلی شهرستان شبستر به دلیل بازنشستگی با این پست فردا از فرمانداری این شهرستان خداحافظی می‌کند و مراسم تودیع وی نیز فردا برگزار می‌شود.

منصور طالب‌پور متولد سال 1353 در عجب‌شیر و لیسانس جغرافیا گرایش برنامه‌ریزی شهری از دانشگاه تبریز در سال 78 و فوق لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه آزاد زنجان سال 92 است.

وی دارای 19 سابقه خدمت بوده و  پیش از این نیز کارشناس مسؤول سیاسی- اجتماعی و انتخابات فرمانداری شهرستان هریس، بخشدار خاروانا، کارشناس هماهنگی عمرانی استانداری آذربایجان‌شرقی، شهردار عجب‌شیر و رئیس گروه امور شهری استانداری آذربایجا‌شرقی را در کارنامه خود دارد.

تغییر 3 فرماندار در مرداد 95

گزارش فارس حاکی است، در پنجم مرداد یدالله الهیاری فرماندار جدید شهرستان آذرشهر در جلسه شورای اداری این شهرستان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان شرقی معرفی شد.

در چهارم مرداد هم صابر تقویمی به عنوان فرماندار جدید شهرستان هریس در جلسه شورای اداری این شهرستان با حضور معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی معرفی شد.

همچنین در این روز علیار راستگو فرماندار جدید شهرستان مرند در جلسه شورای اداری این شهرستان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان شرقی معرفی شد.

خبر مسرت بخش انتصاب شایسته ی حضرت عالی را به عنوان فرماندار شهرستان شبستر تبریک و تهنیت عرض می نماییم. ازدر گاه ایزد منان مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران اسلامی مسالت دارد.و مردم خاروانا زحمات شما را هرگز فراموش نخواهد کرد و شکر الله سعیهم



تاريخ : 18 / 5 / 1395برچسب:, | 18:45 | نویسنده : سعید علیزاده

جناب آقای یحیوی


خبر مسرت بخش انتصاب شایسته ی حضرت عالی را به عنوان فرماندار شهرستان ورزقان تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

ازدر گاه ایزد منان مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران اسلامی مسالت دارد. و شکر الله سعیهم.

جناب آقای یحیوی منطقه ما خیلی مشکلات دارد از جمله انتخابات واقعا برای منطقه افت داردکه اینگونه انتخابات برگزار شود نزدیک به 20 هزار رای اضافه از صندوق در آید!!!!



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش آوای ورزقان، حجت‌الاسلام مسعود مهدوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ورزقان اظهار داشت: شرکت ملی مس در خصوص پاداش ۷٫۵ میلیارد ریالی هیأت مدیره یک سری اسناد و مدارک منتشر کرده‌ است که خود را توجیه کند اما قابل قبول نیست و باید شفافیت موضوع مشخص شود.

وی گفت: مسؤولان مس سونگون می گویند این کارخانه سود نمی‌کند اما درآمد مس سونگون ورزقان در سال یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است در حالی که کل هزینه‌های جاری در یک سال آنها ۶۰۰ میلیارد تومان بوده و ۸۰۰ میلیارد تومان به عنوان سود خالص است، مسؤولان مس باید جوابگو باشند این منفعت با این رقم به کجا هزینه می‌شود چرا تمام طرح‌ها و کارخانه‌های پایین‌دستی مس در ورزقان به صورت نیمه‌تمام مانده است.

 مهدوی ادامه داد: چند سال پیش مس سونگون که از شرکت ملی مس جدا و نام مس آذربایجان رسمیت شناخت و قرار بود به‌صورت هیأت مدیره‌ای و مستقل به کار خود ادامه دهد و تمام منابع و سود توسط آنها هزینه شود در حالی که فقط مس نام آذربایجان را به یدک می‌کشد و هیچ گونه استقلالی ندارد.

امام جمعه ورزقان اظهار داشت: بر اساس قانون مجلس شورای اسلامی پنج درصد سود و منافع معادن موجود در هر شهرستان صرف آبادی همان شهرستان شود که شهرستان ورزقان از این قانون محروم و هزینه‌کرد آنها خیلی ناچیز و آن هم با هزاران منت است.

 وی افزود: قرار بود معدن مس سونگون دو تا سه سال قبل بیمارستان ورزقان را که یکی از نیازهای اساسی شهرستان است تجهیز و راه‌اندازی کند که متأسفانه عملی نشد.

مهدوی عدم توجه باشگاه فرهنگی ورزشی مس سونگون ورزقان به ورزش‌های منطقه انتقاد کرد و خواستار انتقال دفتر آن به ورزقان شد.

حاج آقا مهدوی ضمن تشکر از این نظر حضرتعالی بایستی حداقل ده سال معدن را بررسی کنند آن موقع معلوم میشود که کسی برای خدمت به منطقه آستن بالا زده وکسانی که در انتخابات میلیاردی هزینه می کردنند از کجا می خواستند تامین کنند!



تاريخ : 7 / 5 / 1395برچسب:, | 11:16 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

به گزارش آوای ورزقان، رضا علیزاده عصر امروز در آیین تودیع و معارفه فرماندار سابق و جدید ورزقان، برخورداری از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را از خصوصیات بارز مردم این شهرستان عنوان کرد و اظهارداشت: باید نقاط قوت موجود در شهرستان تقویت و نقاط ضعف برطرف شوند تا شاهد توسعه بیش از پیش شهرستان باشیم.

 

وی با اشاره به نا‌امنی‌های ایجاد شده در منطقه از سوی استکبار جهانی اظهار داشت: جمهوری اسلامی اکنون در سایه راهنمایی‌های مقام معظم رهبری و تلاش‌های مسئولان ارشد نظام با کمترین هزینه موفق شده اقتدار خود را حفظ کند.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، اقتصاد را یکی از اساسی‌ترین مشکلات مطرح در کشور دانست و خاطرنشان کرد: افشای فیش‌های حقوق نجومی موجب بدبینی مردم شده‌ که دولت باید با اعتمادسازی در بین اقشار مختلف مردم از توانمندی‌های آنان در جهت رفع موانع اقتصادی کشور استفاده کند.

 

علیزاده با تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی با جلوگیری از خام‌فروشی محقق می‌شود، تصریح کرد: متاسفانه وزرات صنعت معدن و تجارت در ۲ سال اخیر با اقدامی بر‌خلاف برای تحقق اقتصاد مقاومتی طرح‌های توسعه معدن مس سونگون را متوقف کرده است.

 

وی افزود: با توقف طرح‌های توسعه معدن سونگون توسط دولت یازدهم عملاً شکل گیری صنایع پایین دستی مس در شهرستان را متوقف و فرصت‌های شغلی متعددی که می‌توانست در سطح استان شکل بگیرد محقق نشد.

بنده حرفی ندارم قضاوت به عهده مردم باشد انصاف چیزی خوبی است اگر باشد مهندس مردم از این حرفها خسته شده اند!!!!!!!

 



تاريخ : 7 / 5 / 1395برچسب:, | 11:10 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

آوای ورزقان: حسن یحیوی فرماندار جدید ورزقان شد

 

به گزارش آوای ورزقان، عصر امروز آیین تودیع و معارفه فرماندار شهرستان ورزقان با حضور امام جمعه شهرستان، نماینده شهرستان در مجلس، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرکل سیاسی استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد. در ابتدای این جلسه صابر تقویمی سرپرست فرمانداری ورزقان گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در شهرستان در مدت زمان سرپرستی […]

 

به گزارش آوای ورزقان، عصر امروز آیین تودیع و معارفه فرماندار شهرستان ورزقان با حضور امام جمعه شهرستان، نماینده شهرستان در مجلس، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرکل سیاسی استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد.

 

در ابتدای این جلسه صابر تقویمی سرپرست فرمانداری ورزقان گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در شهرستان در مدت زمان سرپرستی وی ارائه نمود.

 

همچنین در این جلسه ذاکر قیاسی شهردار ورزقان به طور رسمی از سوی پورمهدی معرفی شد.

 

پس از پایان جلسه مسئولین استانی به شهرستان هریس رفتند تا در جلسه تودیع و معارفه فرماندار این شهرستان حسن یحیوی را تودیع و صابر تقویمی را به عنوان فرماندار جدید شهرستان هریس معرفی نمایند.

 

فرمانداری شهرستان هریس، دبیری ستاد حوادث غیر مترقبه استانداری آذربایجان شرقی و بخشداری خسروشهر از جمله سوابق مدیریتی یحیوی است.

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا این انتخاب شایسته را به حضرت عالی تبریک میگوید وامیدوار است منبع خیر وبرکت برای منطقه باشد واز زحمات جناب تقویمی تفدیر وتشکر میشود

 



تاريخ : 7 / 5 / 1395برچسب:, | 11:3 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

رضا علیزاده صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری آوای ورزقان، اظهار داشت: حجاب و عفاف از ضروریات دین اسلام بوده و به عنوان دو ارزش جامعه اسلامی مطرح‌اند.

وی حجاب را پوشش ظاهری و عفاف را نوعی حجاب درونی دانست که انسان را از گناه باز می‌دارد و افزود: عامل اصلی حفظ خانواده در جامعه اسلامی رعایت عفاف و حجاب است.

نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس با تاکید بر اینکه حجاب میوه عفاف و عفاف ریشه حجاب است، تصریح کرد: خوشبختانه در مقایسه با سایر شهرستان‌ها مردم مومن و نجیب شهرستان ورزقان پیشتاز در رعایت این فرایض الهی می‌باشند که این امر مایه افتخار است.

جناب مهندس در هیئت حضرت موسی بن جعفر فرمودی مشکل ما حجاب نیست با حجاب چیزی درست نمی شود ما نمایندگان مجلس آماده هستیم در این صورت با چادو به مجلس تردد کنیم ......



تاريخ : 6 / 1 / 1395برچسب:, | 13:5 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری آوای ورزقان، یکی از اهالی شهرستان ورزقان با ارسال نامه‌ای به دفتر تحریریه این پایگاه خبری در خصوص تغییرات مدیریتی و عوامل عقب ماندگی شهرستان ورزقان نکاتی را به مسئولین استانی متذکر شده‌است.

متن نامه به شرح زیر است:

آن چه در انتخاب و گزینش مدیران ملاک اصلی و در دستورالعمل اجرایی ضوابط انتخاب است و در انتصاب و تغییر مدیران نیز به آن اشاره شده، شایسته سالاری و داشتن شرایط احراز است و برای پست های مدیریت حرفه ای، افراد باید از مسیر ارتقای شغلی عبور کنند و در واقع ۳ معیار کلی وظایف، نقش‌ها و مهارت‌های مدیریتی متناسب با پست مورد تصدی در انتخاب افراد نقش دارد، طبیعی است که انتخاب افراد بومی با توجه به احساس تعلق و شناخت بیشتر از حوزه ماموریت محاسن و مزایایی دارد اما به دلیل بعضی مشکلات و شرایط منطقه‌ای گاهی اوقات محدودیت‌هایی را هم در اجرا ایجاد می کند. از منافع نیروهای بومی این است که به محیط کارشان آشنایی کامل دارند، دلسوز مردم هستند و از توانایی‌ هایشان، نفوذ کلام و نفوذ قدرتشان در جهت منافع عموم استفاده می‌کنند.

یک نوع غرور ملی و منطقه‌ای نیز باعث می‌شود زمان بیشتری کار کنند و در نهایت کارآیی و اثربخشی بالاتری داشته باشند یعنی سعی می‌کنند اگر یک ریال هزینه می‌شود در حد آن یک ریال نفعی داشته باشد. این منفعت استفاده از نیروهای بومی است که بسیار بالاست، استفاده از نیروهای بومی اگر ده درصد مشکل داشته باشد ولی ۹۰% سود دارد، وقتی که شخصی کاری که انجام می‌دهد برای خودش است، وقتی که می‌بیند نقش و تأثیر اعمالش نه تنها در بحث اداری بلکه در بحث اجتماعی به خانواده، گذشته و آینده‌اش برمی‌گردد و حتی پس از مرگش نیز باقی می‌ماند بی‌شک بیشتر کار می‌کند.
نظام مدیریت شهری با هدف اداره مطلوب آن سعی دارد روابط میان عناصر یک شهر را هماهنگ سازد. علاوره بر معیارهایی چون کارایی، شفافیت، قابلیت محاسبه و مشارکت، سیستم مدیریت شهری به صورت نظری در موارد دیگری از جمله بومی یا غیر بومی بودن نیز سنجیده می شود. در مزایای مدیر بومی می توان به مواردی همچون آشنا به منطقه و اخلاق عوام و طریقه برخورد با آنها، قابل دسترس بودن در هر زمان، قابل مشاهده در تمامی مراسم ها، استفاده از افکار محلی در کارها و ابداع قوانین و مقررات با توجه به فرهنگ منطقه اشاره کرد. مدیران بومی به دلیل آگاهی و دلسوزی که به منطقه خود دارند باعث پیشرفت آن منطقه شده و همچنین با توجه به دو شاخصه تخصص و تعهد برای یک پست مدیریتی و جمع شدن هر دو در یک فرد بومی، این شخص برتمامی افراد ارجحیت خواهد داشت. انتخاب مدیران غیر بومی مردم شهر را می رنجاند و همیشه این سوال را در اذهان آنها می پروراند که آیا در این شهر قحط الرجال است؟ از مسئولان انتظار داریم از انتخاب های سیاسی و سلیقه ای که باعث کندی حرکت و پیشبرد شهر می‌شود خودداری کرده و مدیری برای پست های مدیریتی انتخاب شود که هدفش پیشرفت و آبادانی شهر، رفع مشکلات شهری و تلاش در جهت رساندن شهرستان ورزقان به جایگاه واقعی خودش باشد.
سال‌ها است که فعالان اجتماعی و سیاسی شهرستان ورزقان متفق القول بر این نکته تاکید دارند که با وجود مدیران موفق و باسابقه در شهرستان، چرا مدیران غیر بومی به آنها ترجیح داده می شوند؟

سیاستی که در سالهای گذشته، شهرستان ورزقان را به آزمایشگاهی برای آزمون و خطای مدیران رده پایین از شهرهایی که در سطح یکی از دهستان شهرستان ورزقان نیز نیستند، تبدیل کرده است.

امروزه در برخی شهرستان ها، مدیریت با چالش هایی روبه روست و این چالش ها اغلب در بحث بومی و غیربومی بودن مدیران است. مقصود این نوشته زیر سوال بردن عملکرد برخی مدیران موفق غیربومی نیست. هدف از بیان این معضل در سیستم اداری شهرستان ورزقان این است که ” واقعا چرا؟

آیا در شهرستانی که فرزندان برومند آن در خارج از حوزه شهرستان مدیران توانمند، جسور و دارای آوازه‌ی ملی‌اند، آیا در شهرستانی که ستارخان وعلامه جعفری‌ها  را پرورانده، کسی پیدا نمی شود که به عنوان بخشدار فلان منطقه انتخاب شود؟

آیا در شهرستان ورزقان قحط الرجال است که معلم یک دهکده‌ای دور افتاده در فلان شهر به پست های کلیدی این شهرستان گماشته می شود؟
مدیران غیربومی آسیب‌های فرهنگی اجتماعی منطقه را نمی‌شناسند و لذا برای رفع آنها نمی‌توانند تلاش کنند. و وقتی شناخت نباشد برنامه‌ای برای پیشگیری و درمان هم وجود ندارد و در مدت زمان کوتاهی متوجه می‌شویم که آسیب‌ها به تهدید تبدیل شده‌اند.
ما در این مجال قصد نداریم عملکرد تک تک این مدیران را بررسی و ارزیابی کنیم، اما می خواهیم توجه عموم را به این قضیه جلب کنیم که انتصاب نزدیک به ۳۰ درصد مدیران یک شهرستان از شهرهای دیگر، روشی علمی و منطقی نیست!

جا دارد گلایه‌ای هم از نماینده محترم شهرمان داشته باشیم که علیرغم شعار بومی گرایی در انتخابات، هیچگونه واکنشی به این امر نشان نمی دهند.

از معایب مدیریت غیر بومی

۱- اصل عدم اشرافیت و شناخت از حوزه استحفاظی:
مدیر غیربومی به لحاظ بعد فاصله از فرهنگ، آداب و رسوم و زبان محل ماموریت قادر به شناخت نیازها یا حداقل اولویت‌های حیاتی و غیر حیاتی منطقه ماموریتی نیست و برای همین گرفتار هزینه‌های زائد جهت جبران آن کاستی‌هاست.

۲- اصل باندبازی و خویشاوندسالاری:

عدم اعتماد و شناخت سرمایه‌های بومی از سوی مدیر غیربومی رویکرد باندبازی و خویشاوندسالاری را به ارمغان می‌آورد. اصولاً مدیر غیربومی سرمایه‌ها و منابع انسانی فرهیخته را مزاحم، رقیب و آلترناتیو خود می‌پندارد، بنابراین راه مبارزه حذفی و سلبی شخصیت‌های بومی را پی می‌گیرد، متقابلاً جایگزین‌هایی چون افراد منفعل، دمدمی مزاج و غیر متخصص را بهترین گزینه‌های حلقه‌های تکمیلی باند و خویشان خود می‌سازد.

۳- اصل ریسک‌گریزی:

اصولاً مدیریت یعنی قدرت ریسک. مدیر غیربومی به دلیل زودگذر بودن دوران مدیریت و تداوم روند موجود اهل آزمون و خطا نیست و خویشتن را اسیر تحول یا اصلاح امور نمی‌کند زیرا او معتقد است که وضعیت حاضر بهترین وضع ممکن و مطلوب است برای همین مماشات، سازش با وضع موجود برای بقا و استمرار مدیریت از اهداف مهم او به حساب می‌آید.

۴- اصل تحرک تجسسی به جای تخصصی:

تحرک افقی و عمومی منابع انسانی از اصول توسعه و جامعه شناسی سیاسی است لذا مدیر غیر بومی به جای تحرک تخصصی به جنبش‌های احساسی و عاطفی روی می‌کند زیرا او به شدت از رویارویی با اهل فکر و اندیشه نگران و بیمناک است. خصیصه‌های چاپلوسی، تملق و بله قربان‌گویی به مذاق او سازگارتر است.

۵- اصل ناتوانی در کارهای زیربنایی:

مدیر غیر بومی شیفته امور سطحی و روزمره است که در انظار عمومی جلوه کند و چشم‌ها را خیر نماید. متعاقب آن با هرگونه چشم‌انداز و افق بلند مدت که به نام دیگری تمام شود و زحمت او را مضاعف نماید وفاق ندارد و اصولاً اطرافیان و تیم مدیر غیربومی بر مبنای پیش‌تر گفته شده است و اگر متخصص هم در آن دستگاه باشد مقبولیت و جسارت ارائه نظر را نمی‌یابد.

۶- اصل مرکز محوری:

مدیر غیربومی مقهور اراده بالا دست خویش است و هیچ گونه اختیاری از خویش ندارد. او تمام شوکت و عظمت کاری خود را مدیون مدیریت مافوق می‌داند بنابراین مشروعیت و مقبولیتش در گروی پذیرش مرکز است، پس بی چون و چرا تابع سیاست‌های اجرایی و ابلاغی است. به عبارتی طرح و اندیشه بومی‌سازی و سازگاری سیاست‌های ابلاغی با اقتضائات محیطی را پیش نمی‌برد.

۷- گفتمان زشت و ادبیات متکبرانه:

مدیر غیربومی چون آداب و رسوم محل حوزه استحفاظی را نمی‌داند لذا با دیالوگ و ادبیات غیر متعارف و نامناسب و گاه متکبرانه با زیردست خود رفتار می‌کند. تصور ذهنی او از مردم نیازمندی و وابستگی به ایشان است نه خدمت‌گذاری و نوکری ولی‌ نعمت‌های واقعی که مردم هستند. او با خود فکر می‌کند که این اقلیم قحط الرجال بوده و برای همین وی را فرستاده‌اند تا آنها را با وظایف خویش آشنا کند و آنها را تعالی و رشد بخشد.

شهروند



تاريخ : 26 / 12 / 1394برچسب:, | 14:31 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آوای ورزقان، در حالی که سه روز تا پایان مهلت قانونی تبلیغات کاندیداهای نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی فرصت باقی است و ۲۴ ساعت بعد، یعنی هفتم اسفند رأی گیری به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز خواهد شد، و کاندیداها در این مهلت قانونی تبلیغات و قبل از آن هرگونه قانون شکنی را انجام داده اند از جمله، تبلیغات زودهنگان انتخاباتی، تخریب یکدیگر، توجه نکردن به نظافت شهری در چسباندن پوسترهای تبلیغاتی، به چالش کشاندن رقبا در سخنرانی‌های تبلیغاتی آنان و…

که در همین راستا یکی از مخاطبان پایگاه خبری آوای ورزقان با ارسال دل نوشته‌ای خطاب به نامزد‌های نمایندگی از حوزه انتخابیه ورزقان و خاروانا نوشته است: امیدوارم روزگار بر وفق مرادتان باشد. اما یک گله از همگی شما دارم؛ چطور می شود شمایی که ادعایی قانون مداری و قانون گذاری دارید خود در راه رسیدن به مجلس، جهت قانون گذاری همه نوع قانون شکنی انجام دهید، مگر می‌خواهید در مجلس چه کنید که اینقدر برای رسیدن به آن تقلا می کنید اگر کسی هدف خدمت به مردم را داشته باشد اینقدر برای رسیدن به مجلس دست و پا نمی‌زند و از هر شیوه‌ای برای رسیدن به این هدف استفاده نمی کند.
قانون که شما با قانون شکنی تصویب کنید به درد این کشور و نمی خورد، چون همسو با خطوط ارائه شده از سوی رهبری نیست.

اما مردمان ولایتمدار و شجاع ورزقان و خاروانا در ۹ دوره گذشته که هموراه با تعصبات قومی و قبیله ای رأی داده‌اید می بینید با شهرستان ورزقان چه کرده‌اید؟ جواب آیندگان را چه خواهید داد؟ بدانید که همان یک رأی شما فرد پیروز را نتخاب می کند. پس خود را باور داشته باشد و بر اساس خطوط ارائه شده از سوی رهبر انقلاب که همانا رهبری پاک، بی نظیر و قوت قلبی برای دوستان و بیم آفرین برای دشمنان است رأی خود را به صندوق‌ها وارد کنید.

مردم با فرهنگ شهرستان ورزقان اینکه بگویم چون فلانی موفق خواهد شد به او رأی بدهیم اشتباه بزرگی است چون در دوره‌های گذشته چنین رأی داده‌ایم اما واقعیت این است که فرد پیروز را با همان یک رأی ما انتخاب می‌شود پس خود را باور داشته و نسبت به یک رأی خود احساس مسئولیت کنیم.

البته انتخابات ورزقان وخاروانا با همه جا فرق می کند!انشاالله بعداز تعطیلات چیزهای برای گفتن خیلی دارم و کارم با پیروز میدان میباشد!نفری که برای زنده مردم قیمت تعیین کرد!



تاريخ : 26 / 12 / 1394برچسب:, | 14:23 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

احمد حسن نژاد ارزیل در یادداشتی برای پایگاه خبری آوای ورزقان نوشت: پدیده شوم «خرید رأی»، سال‌ها است به سان خوره به جان شهرستان محروم ورزقان افتاده است. این آسیب مهم انتخاباتی خسارات جبران ناپذیری به حیثیت و آبروی این حوزه انتخاباتی وارد آورده، به گونه ای که هر زمان سخن از خرید رأی به میان می آید بی درنگ ذهن ها راهی کوچه پس کوچه های این شهرستان می شوند.

 

شاید ورزقان و خاروانا تنها حوزه انتخابیه کشور باشد که در طول عمر ۳۶ ساله مجلس شورای اسلامی، دو بار انتخاباتش به خاطر تخلفات گسترده بویژه خرید و فروش رأی ابطال گردیده است. بنیان این دیوار کج را هرکس که نهاده باشد، خیانتی عظیم در حق این آب و خاک روا داشته است و بی شک در محضر خداوند پاسخگو خواهد بود. اما خیانت آنانکه بر قوام و تداوم این شیوه ناپسند اصرار دارند، کمتر از بنیانگذارانش نیست. چرا که آنان دانسته پای در مسیری می گذارند که نتایجش از قبل بر همه عیان و آشکار است.

 

آنچه مرا بر نگارش این سطور واداشت؛ نه نبش قبر گذشته و متهم کردن پیشینیان، بلکه خبرهایی است که این روزها از چهار گوشه شهرهای تبریز، اهر، مرند و هادیشهر به گوش می رسند. این خبرها نشان از بسته شدن لیست هایی در خارج از حوزه انتخابیه ورزقان و خاروانا دارند. لیست هایی که قرار است هزاران نفر را روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته در قبال دریافت شندرغاز وارد حوزه های شهری و روستایی نموده و نام اربابان شان را از صندوق ها بیرون بکشند.

 

در برهه فعلی مسئولین اجرایی انتخابات شهرستان، در معرض آزمونی بس بزرگ قرار گرفته اند. آزمونی که نتایجش تا چند روز آینده مشخص خواهد شد. اما در این میان شهروندان و ساکنان حوزه انتخابیه ورزقان و خاروانا در قبال زادگاه شان حقی بر گردن دارند. و آن چیزی نیست جز دست رد زدن بر سینه ارباب زر و حمایت از مسئولین اجرایی انتخابات شهرستان در راستای جلوگیری از بروز تخلفات انتخاباتی. بی شک چنانچه مردم شهرستان از این آزمون سربلند بیرون بیایند، جدای از حفظ استقلال رأی خویش، آبرو و حیثیت از دست رفته انسانی، مدنی و سیاسی منطقه را نیز به آن باز خواهند گرداند.

دوست عزیز !نفری که با گستاخی کامل در روستاها گفته است گونی گونی پول پخش می کنم وباردان باردان باید جمع کنم وای برما !!!!!

 



تاريخ : 15 / 12 / 1394برچسب:, | 3:30 | نویسنده : سعید علیزاده



تاريخ : 8 / 12 / 1394برچسب:, | 17:45 | نویسنده : سعید علیزاده

در حالی که آمار جمعیت کل ورزقان و خاروانا  45708 نفر اعلام شده بود باز هم حضور نیروهای خارج از شهرستان ورزقان و خاروانا در ایام انتخابات ورزقان و دخالت در نتیجه رای ورزقان تعداد رای دهنده ها در این شهرستان به 53000 نفر رساند یعنی 8000 نفر حتی از جمعیت کل ورزقان پیشی گرفت.

با یک حساب سرانگشتی در خوشبینانه ترین حالت به علت نبود آمار دقیق واجدین شرایط رای دادن میزان مشارکت واجدین شرایط رای دادن در انتخابات ورزقان به حدود 140 تا 150 درصد می رسد.

میزان مشارکت نسبت به کل جمعیت ورزقان خاروانا حدود 116 درصد می باشد



تاريخ : 8 / 12 / 1394برچسب:, | 10:44 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 فرماندار محترم و رئیس هیئت اجرایی انتخابات شهرستان ورزقان

موضوع:رسیدگی به روند انتخابات

اینجانب سعید علیزاده خاروانا کاندیدای دوره  دهم انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه ورزقان و خاروانا به روند انتخابات و نحوه رای گیری در روستاهای قید شده در ذیل نامه که کاملا خلاف انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته اعتراض دارم و از مسئولین انتظار دارم با در نظر گرفتن احکام الهی و شرع مقدس اسلام مسائل ذکر شده را برسی و نتیجه را به عموم مردم برسانیدو بایستی برای مردم شریف منطقه اعلام شود که چگونه یک نفر در اخرین دقایق انتخابات وارد شود و با حیله و مکر با ارمان های مردم بازی و در شهرستان ما متاسفانه بیش از 20 هزار رای وارد گردد و با عنایت بر اینکه از نحوه رای گیری تمام مسئولین محلی معترض و عنوان می نمایند که اینگونه رای گیری موجب ابرو ریزی در شهرستان می گردد

روستای کاسین و علویق واویلق وزغن آبادچند بار برق به طور عمدی فطع شده و با شناسنامه های خریداری شده چندین بار رای گیری شده است

امضاء سعید علیزاده به امید پیروزی حق علیه باطل



تاريخ : 26 / 10 / 1394برچسب:, | 11:1 | نویسنده : سعید علیزاده

آقای جمال سعاتپور

 هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی ، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی ، آغازی بی پایان را می سراید ”

درگذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت ، برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل خواهانم



تاريخ : 13 / 10 / 1394برچسب:, | 14:2 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

گروه بین‌الملل مشرق - وزارت کشور عربستان با صدور بیانیه‌ای از اجرای حکم اعدام شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان خبر داد.

شبکه خبری «العربیه»، خبر داد بر اساس بیانیه وزارت کشور عربستان، حکم اعدام شیخ نمر به همراه 46 متهم دیگر که اغلب آنها تروریست معرفی شده‌اند روز شنبه (امروز) در 12 منطقه در عربستان اجرا شده است.

در میان افرادی که وزارت کشور عربستان می‌گوید آنها را اعدام کرده «فارس آل شویل الزهرانی» نیز به چشم می‌خورد که از اعضای شناخته شده القاعده در عربستان به شمار می‌رود.

آل سعود شیخ نمر را به شهادت رساند +زندگی‌نامه و تصاویر

آل سعود شیخ نمر را به شهادت رساند +زندگی‌نامه و تصاویر

آل سعود شیخ نمر را به شهادت رساند +زندگی‌نامه و تصاویر

اسامی کسانی که اعدام شدند:

1 ـ أمين محمد عبدالله ال عقالا - سعودي الجنسية.

2 ـ أنور عبدالرحمن خليل النجار - سعودي الجنسية.

3 ـ بدر بن محمد بن عبدالله البدر - سعودي الجنسية.

4 ـ بندر محمد بن عبدالرحمن الغيث - سعودي الجنسية.

5 ـ حسن هادي بن شجاع المصارير- سعودي الجنسية.

6 ـ حمد بن عبدالله بن إبراهيم الحميدي - سعودي الجنسية.

7 ـ خالد محمد إبراهيم الجار الله - سعودي الجنسية.

8 ـ رضا عبدالرحمن خليل النجار - سعودي الجنسية.

9 ـ سعد سلامة حمير - سعودي الجنسية.

10 ـ صلاح بن سعيد بن عبدالرحيم النجار- سعودي الجنسية.

11 ـ صلاح بن عبدالرحمن بن محمد آل حسين - سعودي الجنسية.

12 ـ صالح بن عبدالرحمن بن إبراهيم الشمسان - سعودي الجنسية.

13 ـ صالح بن علي بن صالح الجمعة - سعودي الجنسية.

14 ـ عادل بن سعد بن جزاء الضبيطي - سعودي الجنسية.

15 ـ عادل محمد سالم عبدالله يماني - سعودي الجنسية.

16 ـ عبدالجبار بن حمود بن عبدالعزيز التويجري -سعودي الجنسية.

17 ـ عبدالرحمن دخيل فالح الفالح - سعودي الجنسية.

18 ـ عبدالله ساير معوض مسعد المحمدي- سعودي الجنسية.

19 ـ عبدالله بن سعد بن مزهر شريف - سعودي الجنسية.

20 ـ عبدالله صالح عبدالعزيز الأنصاري- سعودي الجنسية.

21 ـ عبدالله عبدالعزيز أحمد المقرن - سعودي الجنسية.

22 ـ عبدالله مسلم حميد الرهيف - سعودي الجنسية.

23 ـ عبدالله بن معلا بن عالي - سعودي الجنسية.

24 ـ عبدالعزيز رشيد بن حمدان الطويلعي - سعودي الجنسية.

25 ـ عبدالمحسن حمد بن عبدالله اليحيى- سعودي الجنسية.

26 ـ عصام خلف محمد المذرع - سعودي الجنسية.

27 ـ علي سعيد عبدالله آل ربح - سعودي الجنسية.

28 ـ غازي محيسن راشد - سعودي الجنسية.

29 ـ فارس احمد جمعان آل شويل - سعودي الجنسية.

30 ـ فكري علي بن يحيى فقيه- سعودي الجنسية.

31 ـ فهد بن أحمد بن حنش آل زامل - سعودي الجنسية.

32 ـ فهد عبدالرحمن أحمد البريدي - سعودي الجنسية.

33 ـ فهد علي عايض آل جبران - سعودي الجنسية.

34 ـ ماجد إبراهيم علي المغينيم - سعودي الجنسية.

35 ـ ماجد معيض راشد - سعودي الجنسية.

36 ـ مشعل بن حمود بن جوير الفراج - سعودي الجنسية.

37 ـ محمد عبدالعزيز محمد المحارب - سعودي الجنسية.

38 ـ محمد علي عبدالكريم صويمل - سعودي الجنسية.

39 ـ محمد فتحي عبدالعاطي السيد - مصري الجنسية.

40 ـ محمد بن فيصل بن محمد الشيوخ- سعودي الجنسية.

41 ـ مصطفى محمد الطاهر أبكر-تشادي الجنسية.

42 ـ معيض مفرح علي آل شكر - سعودي الجنسية.

43 ـ ناصر علي عايض آل جبران- سعودي الجنسية.

44 ـ نايف سعد عبدالله البريدي - سعودي الجنسية.

45 ـ نجيب بن عبد العزيز بن عبد الله البهيجي - سعودي الجنسية.

46 ـ نمر باقر أمين النمر - سعودي الجنسية.


47 ـ نمر سهاج زيد الكريزي - سعودي الجنسية.


آل سعود شیخ نمر را به شهادت رساند +زندگی‌نامه و تصاویر
عکس، تزئینی است.

العربیه: شیخ نمر اعدام شد/ الریاض تائید کرد +اسامی 47 نفر

آل سعود شیخ نمر را به شهادت رساند +زندگی‌نامه و تصاویر

آل سعود شیخ نمر را به شهادت رساند +زندگی‌نامه و تصاویر

آل سعود شیخ نمر را به شهادت رساند +زندگی‌نامه و تصاویر

آل سعود شیخ نمر را به شهادت رساند +زندگی‌نامه و تصاویر


آماری از اعدام در عربستان

گروه های مدافع حقوق بشر اخیرا در گزارش های سالیانه خود اعلام کردند که عربستان در سال 2015 صحنه اجرای بیشترین موارد احکام اعدام پس از دو دهه بوده است. گروه های مزبور که موارد اعدام در سراسر جهان را رصد می کنند، خبر دادند که دستکم 157 نفر در سال 2015 در عربستان اعدام شدند.

دیده بان حقوق بشر اعلام کرد که 56 نفر از یکصد زندانی که در وهله نخست در سال 2015 اعدام شدند، به صلاحدید مقام های قضایی جان باختند و احکام صادره برای آنها به دلیل ارتکاب جرایمی نبوده که در قانون اسلامی مجازات مرگ برای آن در نظر گرفته شده است.

براساس این گزارش، از آنجا که عربستان اکثر موارد اعدام را با گردن زدن به اجرا می گذارد، با گروه تروریستی داعش که به همین روش جان انسان ها را می گیرد، قیاس می شود.

در کمتر از سه ماه پیش وزارت کشور عربستان با امضای «محمد بن نایف» ولی‌عهد این کشور حکم اعدام شیخ «نمر باقر النمر» روحانی مبارز شیعه عربستانی را تأیید کرد، که این به معنای مجوز به وزارت کشور برای اعدام شیخ نمر تنها با امضای «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان برای اجرای حکم اعدام بود.

حکم اعدام شیخ نمر بارها از سوی سازمان‌های حقوق بشری محکوم شده و از عربستان خواسته شده بود که این حکم را اجرا نکند.

 

 
00:00 02:11

spaceplay / pause

qunload | stop

ffullscreen

shift + slower / faster

volume

mmute

seek

 . seek to previous

126 seek to 10%, 20% … 60%


سخنرانی آتشین شیخ نمر علیه رژیم سعودی

آل سعود شیخ نمر را به شهادت رساند +زندگی‌نامه و تصاویر

شيخ نمر النمر؛ آيت الله رزمنده

شيخ "نمر باقر النمر" ‌روحاني شيعي برجسته عربستاني، در سال 1379 هجري قمري مصادف با 1968 ميلادي، در شهر "العواميه" در استان القطيف در شرق عربستان در خانواده‌‌اي اهل علم و دين، به دنيا آمد که از آن علمايي چون "آيت‌الله شيخ محمد بن ناصر آل نمر" (قدس سره) و خطباي حسيني چون جدش حاج "علي بن ناصر آل نمر" سر بر آورده بودند.


تحصيلات مقدماتي و هجرت براي تحصيل علوم ديني
تحصيلات مقدماتي خود را در همان شهر العواميه به پايان رساند و در سال 1400 هجري قمری مصادف با 1989 ميلادي، براي آشنايي نزديک‌تر با انقلاب اسلامي ايران و تحصيلات حوزوي ابتدا به ايران مهاجرت کرد تا در تهران در حوزه علميه حضرت قائم(عج) حضور پيدا کند که در همان سال توسط آيت‌الله سيد محمدتقي مدرسي در تهران تأسيس شده بود.

 


شيخ نمر پس از 10 سال تحصيل در حوزه علميه حضرت قائم(عج)، عازم سوريه شد و در حوزه علميه حضرت زينب(ع) براي ادامه تحصيلات حوزوي و علوم ديني نام نوشت و در حضور اساتيد اين حوزه به تحصيل پرداخت.

وي دوره کتاب‌هاي اصولي از جمله "اصول" المظفر، "رسائل" شيخ انصاري و "كفاية" آخوند خراساني را گذراند و در علم فقه نيز "اللمعة الدمشقية" نوشته شهيد اول، "جامع المدارك" خوانساري، "مكاسب" شيخ انصاري و "مستمسك العروة الوثقى" سيد حكيم و ديگر کتاب‌هاي فقهي را مطالعه کرد.

وي در طول مدت تحصيل علوم حوزوي خود در تهران و سوريه در محضر اساتيدي حضور يافت، از جمله:
- بحث خارج نزد آيت الله سيد محمدتقي مدرسي در تهران
- بحث خارج نزد آيت الله سيد عباس مدرسي در سوريه
- بحث خارج نزد آيت الله خاقاني در سوريه
- دروس عالية نزد علامة شيخ صاحب الصادق در تهران
- درس "لمعة" نزد علامة شيخ وحيد افغاني

همچنين اخلاق را نزد آيت‌الله شيرازي در شهر مقدس قم فراگرفت و به اين ترتيب به درجات بسيار بالايي در اجتهاد است دست يافت و اجازه تدريس در مراکز علوم ديني و مذهبي را پيدا کرد.

وي از جمله معروف‌ترين و شايسته‌ترين مدرسان علوم مذهبي و ديني در حوزه‌هاي علميه به شمار مي‌آيد که حتي در حوزه‌هاي علميه ايران و سوريه به تدريس کتاب‌هايي همچون كتاب "اللمعة الدمشقية" و كتاب "جامع المدارك" و "مستمسك عروة الوثقى" و "الحلقات" شهيد سيد محمدباقر صدر پرداخته بود.

شيخ نمر سال‌ها اداره حوزه علميه حضرت قائم(عج) در تهران و سوريه را برعهده داشت و تلاش بسياري براي توسعه و پيشرفت اين مراکز انجام داد.

 

پس از بازگشت به عربستان مرکز مذهبي "الإمام القائم(عج)" را نيز در العواميه تأسيس کرد که در واقع سنگ‌بناي "مرکز اسلامي" در سال 1422 هجري قمري مصادف با 2011 میلادی بود.



خصوصيات اخلاقي آيت‌الله
از جمله خصوصيات اخلاقي وي را بايد بلندمنشي و وسواس او در مراعات و حفظ اصول و مبادي و ارزش‌هاي ديني ملاحظه کرد که بازتاب آن به‌خوبي در خط مشي فکري و جهادي‌اش آشکار بود.
 


آيت‌الله نمر النمر، تسلط شگرفي بر روند تحولات جاري منطقه‌اي دارد

 

همچنين شيخ، از ديدي باز و آگاه نسبت به حوادث جاري پيرامون خود چه در عربستان و چه در منطقه برخوردار بود و همين موجب شده تا داراي ديد تحليلي دقيقي از جريان امور در عرصه‌هاي اجتماعي و سياسي باشد که يکي از دلايل آن بنا به گفته وي ارتباط عميق وي با قرآن و اهل بيت عليهم‌السلام است که همواره روشنگر راه وي در زندگي بوده‌اند.



فعاليت‌هاي سياسي و بازداشت‌ها توسط رژيم سعودي
رژيم عربستان سعودي در حالي شيخ نمر باقر النمر را در سال 2012 بازداشت کرد که پيش از اين نيز دو بار و طي سال‌هاي 2006 و 2008 ميلادي، شيخ را بازداشت کرده بود.

نخستين بازداشت شيخ نمر به مي 2006 ميلادي بازمي‌گردد، هنگامي که شيخ به محض بازگشت از سفر کوتاه‌مدتش به بحرين و بازگشت به عربستان، به دليل مشارکت در همايشي بين‌المللي قرآن کريم از سوي نيروهاي امنيتي رژيم سعودي بازداشت شد.

اتهام شيخ اين بود که در اين همايش، در عريضه‌‌اي، از رژيم سعودي خواسته بود به "قبرستان بقيع" رسيدگي کرده، مذهب "تشيع" را به رسميت شناخته و شيوه‌‌هاي آموزشي و درسي کنوني حاکم بر عربستان را تغيير داده يا لغو کند؛ همين.

اما بازداشت مجدد شيخ نمر، به 23 آگوست 2008 ميلادي بازمي‌‌گردد که در شهر "القطيف" به دست نيروهاي امنيتي رژيم سعودي بازداشت شد. اين بار اتهام شيخ براي بازداشت بنابر ادعاي رژيم سعودي درخواست از شيعيان مناطق شرقي عربستان براي آماده‌شدن به منظور دفاع از خود و جامعه خويش بود که رژيم ادعا مي‌‌کرد، اين سخنان نمر به معني تحريک شيعيان عربستاني براي جدايي از حکومت مرکزي بود.

رژيم سعودي از بيم قيام مردمي و خشم و غضب شيعيان مناطق شرقي عربستان شيخ نمر را 24 ساعت پس از بازداشت آزاد کرد.

 


اقامه نماز جمعه در العواميه از برنامه‌هاي هر هفته آيت‌الله نمر النمر است


اين روحاني برجسته عربستاني يک بار ديگر در مارس 2009 ميلادي در معرض بازداشت قرار گرفت.

آل سعود شیخ نمر را به شهادت رساند +زندگی‌نامه و تصاویر

ديدگاه هاي نمر در قبال آل‌سعود

شيخ نمر همواره در خطابه‌‌هايش رژيم سعودي را به اعمال "سياست‌‌هاي تبعيض‌آميز طايفه‌اي سازمان‌يافته و منظم به‌ويژه در مناطق شرقي عربستان و به‌خصوص در دو منطقه "الاحساء" و "القطيف" متهم مي‌کرد که حدود يک قرن است، بر اين مناطق حاکميت دارد.

وي همواره و بارها تأکيد داشته که از گفتن کلام حق، بيم و واهمه‌اي ندارد حتي اگر در اين راه بازداشت شده، وارد زندان شود و تحت شديدترين شکنجه‌ها و آزارها و اذيت ها تا سرحد شهادت قرار گيرد.

شيخ نمر توهين به کرامت شهروندان عربستاني به‌ويژه شهروندان شيعي عربستان که از ديد رژيم سعودي شهروندان درجه دو اين کشور به شمار مي‌آيند و فاقد هرگونه حق و حقوق شهروندي هستند، رد و تأکيد مي‌کند که از کرامت و حقوق شهروندان شيعي عربستاني حمايت خواهد کرد.

وي بارها در اين ارتباط تأکيد کرده است که در خط اول رويارويي با ظلم و جور رژيم سعودي قرار مي‌گيرد چون اعتقاد دارد بدون مبارزه و تلاش نمي‌‌توان به حقوق مورد نظر خود دست يافت و عدالتي در کشور برقرار نخواهد شد و شهروندان نمي‌توانند آزاد زندگي کنند.

شيخ نمر در اين‌باره در سخنان خود با استناد به خطبه "جهاد" اميرالمؤمنين علي(ع) تأکيد دارد که به عدالت جز از طريق جهاد دست نخواهيم يافت و حق جز با از خود گذشتگي و جهاد و شجاعت به دست نخواهد آمد.

وي در خطبه‌هاي نماز جمعه خود نيز بارها گفته است که شيعيان عربستان، ديگر در برابر توهين‌ها و تعدي‌ها و تجاوزات آل‌سعود سکوت نخواهند کرد و در اين باره خطاب به آل‌سعود گفت که "ما ساکت نمي‌مانيم که هر آنچه بخواهيد بر سر ما بياوريد؛ هر آنچه بخواهيد انجام دهيد و کرامت و شخصيت ما را که با ارزش ترين چيز در زندگي ماست، زير پا بگذاريد".

 

شيخ نمر همچنين از مطبوعات و رسانه‌هاي سعودي به دليل وابستگي و تبعيت آنها از رژيم سعودي و تبديل‌شدن آنها به بوق تبليغاتي آل‌سعود به‌شدت انتقاد مي‌کند.

وي تصريح مي‌کند که مفتي‌هاي وهابي، ساخته و پرداخته آل‌سعود هستند. به گفته شيخ نمر، آل سعود به مفتي‌هاي وهابي پول مي‌دهند تا با دامن‌زدن به اختلافات طايفه‌اي و مذهبي و ايجاد اختلاف بين شيعيان و اهل سنت، آنها را به خود مشغول کنند و با ايجاد تفرقه مذهبي و طايفه‌اي و قبيله‌اي به حاکميت خود بر عربستان و غارت و چپاول ثروت‌هاي آن ادامه دهند.

شيخ نمر النمر در يکي از خطبه‌هايش به خاطر مواضع و ديدگاه‌هاي تندش در قبال رژيم سعودي گفت که "مي‌دانم فردا براي بازداشت من به سراغ خواهيد آمد. خوش مي‌آييد! اين منطق و راه و روش شماست: "بازداشت" و "شکنجه" و "کشتار"؛ ما از قتل و کشتار نمي‌هراسيم. ما از هيچ چيز نمي‌ترسيم."

وي در قبال سرکوبگري هاي رژيم سعودي و مخالفت اين رژيم با برگزاري تظاهرات‌ مسالمت‌آميز و تجمع‌هاي اعتراض‌آميز تأکيد مي‌کرد که "همواره به دنبال راه‌هاي ديگري براي ادامه اعتراضات خود و احقاق حقوق‌مان خواهيم بود و تظاهرات، يکي از اين راهکارهاست".

اين روحاني عربستاني را بايد از جمله دشمنان سرسخت "نايف بن عبدالعزيز" ولي‌عهد سابق رژيم سعودي برشمرد. شيخ نمر، همواره انتقادات شديدي را به وي وارد مي‌کرد.

وي در يکي از خطابه‌هايش شاهزاده نايف بن عبدالعزيز را به علت شدت خشونت و قساوت و ظلمش عليه مردم عربستان به طور اعم و شيعيان به طور اخص، طاغوت و ستمگري خواند که در قبرش شکنجه خواهد شد و آتش او را خواهد سوزاند و کرم‌ها او را خواهند خورد. او در همين خطبه تأکيد کرد که از مرگ نايف خوشحال خواهد شد.

وي همواره در خطبه‌هاي نمازجمعه و خطابه هايش نه تنها از آل سعود انتقاد مي‌کند بلکه از منتقدان سرسخت برخي از رژيم‌هاي عربي حوزه خليج فارس از جمله آل خليفه بوده است.

 


گلوله های برجامانده از عمليات تروريستي  عليه آيت الله نمر النمر



خون ريخته شده شيخ انقلابي بر زمين پس از ترور


پيکر خون آلود آيت الله پس از ترور
 


تاريخ : 10 / 10 / 1394برچسب:, | 19:46 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش آوای ورزقان؛ اهالی مومن و متدین بخش خاروانا همزمان با مردم عزیز ایران اسلامی برای گرامیداشت حرکت تاریخی ۹ دی سال ۸۸ با حضور در همایش بصیرت در مسجد جامع تاریخی خاروانا، بار دیگر با آرمان‌های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تجدید بیعت کرده و بر علیه دشمنان ایران اسلامی شعار سر دادند.

حج‍‍‍ت الاسلام محمد زاده در این همایش تصریح کرد: حماسه ماندگار ۹ دی یک حرکت جمعی و ملی بود که بصورت خودجوش و گسترده شکل گرفت و برای همیشه در تاریخ سراسر افتخار ایران اسلامی به یادگار خواهد ماند.

وی ادامه داد: ۹ دی مربوط به حزب و گروه خاصی نیست بلکه روز رشادت های ملتی است که برای دفاع از ولایت فقیه و مبارزه با نقشه های شوم دشمنان به صحنه آمدند.

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه ورزقان با اشاره به اینکه باید با هوشیاری و آگاهی از برنامه های استکبار جهانی، از نفوذ دشمنان در تمامی حوزه ها جلوگیری شود افزود: در جریان حوادث سال ۸۸ دشمن بار دیگر با شایعه پراکنی و حرف های خلاف واقع سعی بر تفرقه افکنی و مایوس کردن مردم از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کردند ولی مردم بصیر ایران عزیز بار دیگر در نهم دی ماه با حضور گسترده در خیابان ها نشان دادند که تا آخرین قطره خون خود پای نظام خواهند ماند و از رهبری پیروی و حمایت خواهند کرد.

حج‍‍‍ت الاسلام حسن زاده  رئیس حوزه قضایی خاروانا با گرامیداشت یادو خاطره شهدا، به نقش مقام معظم رهبری در خنثی کردن حیله ها و برنامه های دشمنان اشاره کرد و افزود: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی که نتیجه خون بسیاری از جوانان عزیز این کشور بود استکبار جهانی با اتکاء به روش های مختلف در صدد براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودند که بارها با درایت و نقش آفرینی پیامبرگونه رهبر انقلاب تیرشان به سنگ خورده بود.

۲۰۱۵۱۲۳۰ ۱۲۱۳۵۸ 1۲۰۱۵۱۲۳۰ ۱۲۱۵۳۳۲۰۱۵۱۲۳۰ ۱۲۱۵۰۱۲۰۱۵۱۲۲۹ ۱۲۰۸۱۲۲۰۱۵۱۲۳۰ ۱۲۱۴۱۴ 1۲۰۱۵۱۲۳۰ ۱۲۱۱۵۷ 1۲۰۱۵۱۲۳۰ ۱۱۳۷۵۱

 


تاريخ : 10 / 10 / 1394برچسب:, | 19:40 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

حجت الاسلام مسعود مهدوی امام جمعه ورزقان در یادداشت اختصاصی خود برای پایگاه خبری آوای ورزقان، نوشت: ۹ دی‏ماه ۱۳۸۸ یکی از ایام الله انقلاب اسلامی و از روزهای ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است. در این روز ملت ایران بر یک فتنه تقریبا ۸ ماهه غلبه کرد و توانست با بصیرت و وحدت و صبر خویش، در برابر جریان ‏های باطل و غرب‏گرا، موضع حق را اتخاذ کند و از یک شرایط حقیقتا فتنه‏ گون خارج شود و با حضور بصیرت‏ آمیز خود در صحنه، ضربه اصلی را بر جریان قانون‏ گریز تحت حمایت غرب وارد نماید. ۹ دی پایان یک دوران فتنه بود. در این روز ملت ایران توانست با حضور خود در صحنه نشان دهد که در برابر تبلیغات شدیدی که به مدد رسانه‏ های بین‏ المللی علیه نظام اسلامی صورت می‏گرفت بایستد و حق را از باطل تشخیص دهد. تلاش برای بقای ۹ دی، صرفا تلاشی برای ‏زنده نگاه داشتن یک خاطره نیست. ۹ دی نماد حیات و آگاهی ملت ایران در عرصه سیاست است و زنده نگاه داشتن آن به این است که امروز نیز در برابر فتنه‏ های احتمالی آگاه و بیدار و روشن باشیم. ۲

خسارات فتنه ۸۸ برای نظام و مردم
گروه زیادی از اراذل اجاره‌ای، منافقان، کمونیستها و بهاییها برابر یک برنامه از قبل تعیین شده و در قبال دریافت وجوهی طی هشت ماه آشوب و اغتشاش، خسارات بسیاری به کشور وارد کردند که آتش زدن اتوبوس‌های شهری، بانک‌ها، مساجد، سطل‌های زباله، اماکن دولتی و عمومی و… بخشی از خسارات‌ میدانی فتنه‌گران در آشوب‌های فتنه سبز بود که اگر خساراتی چون؛ تعطیلی مراکز دولتی در مرکز شهر اعم از بانک‌ها، ادارات و حتی مراکز خرید و… را به آن اضافه کنیم، قطعاً رقم بسیار زیادی خواهد شد. البته همه اینها تنها بخشی از خسارات ظاهری وارد شده به کشور می‌باشد، حال اگر خساراتی را که این آشوب‌ها برای کشور در عدم عقد قراردادهای سرمایه‌گذاری خارجی به بار آورد، اضافه کنیم ارقام بالاتری را در بر خواهد گرفت.

انقلاب اسلامی ایران در تمام دوران عمر با برکت خود از ابتدا تا به امروز همواره درمعرض انواع توطئه‌ها و دشمنی‌های دشمنان زخم‌خورده بوده و هست. دشمنانی که منافع خودرا با وقوع این انقلاب از دست‌رفته می‌دیدند، اعم از بیگانگانی چون آمریکا و غرب و رژیم صهیونیستی و مزدوران خائن وطنی‌ای چون؛ منافقین، سلطنت‌طلبان، ملی ـ مذهبی‌ها، مارکسیست‌ها و… که باید به این معاندان و مخالفان نظام، گروه منافقین جدیدی که پس از دوران سازندگی و اصلاحات سر برآوردند را نیز اضافه کرد. این گروه که رسیدن به قدرت را به هر وسیله ممکن مشروع می‌داند، در رفتار و گفتارشان همواره نوعی همنوایی با بیگانگان، فاصله گرفتن از شعارهای اصیل انقلاب و امام، غرب‌زدگی و… را می‌توان مشاهده کرد. کسانی که خود را مدعیان خط امام و اصلاح‌طلب می‌نامیدند و در پس شعارهای مزدورانه خود تاکنون خسارات زیادی بر نظام و انقلاب تحمیل کرده‌اند که غائله ۱۸ تیر ۷۸ و فتنه خرداد ۸۸ را می‌توان از بزرگ‌ترین آن‌ها نامید.

این فتنه، ویژگی‌های خاصی داشت که در هیچ فتنه‌ای در گذشته مشاهده نشده بود. نوع سازماندهی آن، حمایت برخی خواص و مسئولان کشوری فاقد بصیرت از آن،‌ حمایت همه‌جانبه بیگانگان، یکی شدن همه ضد انقلابیون خارج‌ و داخل برای اولین بار و در یک کلام، مشارکت همه دشمنان نظام در یک اجماع نانوشته برای سرنگونی نظام، از ویژگی‌های منحصر به فرد این فتنه است. می‌توان گفت، فتنه ۸۸، هجمه‌ای همه‌جانبه به اصل و بنیان نظام بود که با همکاری همه دشمنان خارجی و داخلی و خیانت و حماقت سران فتنه به‌وقوع پیوست.

قطعاً فتنه ۸۸ خسارات مادی، معنوی و حیثیتی زیادی برای نظام و کشورمان چه در داخل و چه در سطح بین‌الملل به همراه داشته است. فتنه‌ای که اگر انجام نمی‌شد، شیرینی حضور ۴۰ میلیونی مردم و آرای بالای رئیس‌جمهور منتخب در آن می‌توانست ضمن افزایش مشروعیت مردمی جمهوری اسلامی، باعث استحکام بیشتر کشور و نظام در همه زمینه‌ها، چه در داخل و چه در خارج، شود و نظام می‌توانست به پشتوانه این انتخابات بزرگ، در جوامع بین‌المللی از موضعی قدرتمندتر در پیگیری خواسته‌هایش، اقدام کند؛ اما این فتنه، همانگونه که اشاره شد، ضمن اینکه ذائقه مردم و دلسوزان انقلاب را تلخ کرد، باعث تحمیل خسارات زیادی اعم از سیاسی، اقتصادی، مادی و معنوی برای کشورمان در داخل و خارج شد؛ خساراتی که تبعات و پیامدهای آن هنوز هم برای کشور ادامه دارد که به اجمال، تلاش می­شود به برخی از این خسارات مهم اشاره شود.

۱- تشویش اذهان عمومی و ایجاد شکاف در بین مردم؛

نقطه آغازین فتنه ۸۸ و رمز آشوبی را که آن حوادث ناگوار برای کشور و نظام به وجود آورد، می‌توان به بحث ادعای «تقلب» از سوی برخی از کاندیداهای شکست‌خورده انتخابات ریاست‌جمهوری، به ویژه آقایان موسوی و کروبی منوط دانست، بنا بر اسناد موجود ادعای تقلب در ماه‌ها قبل از انتخابات، از سوی برخی بیگانگان و گروه‌ها و جریانات سیاسی اصلاح‌طلب از جمله این دو کاندیدای شکست‌خورده، مطرح شده بود که طرح بحث ایجاد «کمیته صیانت از آرا» در همین راستا ارزیابی می‌شود، ولی رسماً، با ادعای پیروزی از سوی آقای موسوی در ساعت ۲۳ شب انتخابات که هنوز بسیاری از شعب اخذ رأی در حال جمع ­آوری آرای مردم بودند! از جمله کلیدی‌ترین و رمز اصلی آشوب فتنه‌گران به حساب می‌آید. ادعایی که اولین خسارت و زیان آن برای کشور و نظام ایجاد تشویش در اذهان عمومی و به تبع، ایجاد شکاف در اتحاد و همبستگی ملی بود. چرا که در ابتدا، بسیاری از کسانی که به موسوی رأی داده بودند، با واقعی دانستن ادعای تقلب، به گمان خود برای گرفتن حق رأی خود به خیابان‌ها ریختند! که حوادث بعدی و به عبارتی فتنه ۸۸ به دنبال این ادعا و همین حضور به وقوع پیوست.

۲- امیدواری دشمنان نظام به برخی جریانات داخلی؛

دشمنان قسم‌خورده انقلاب که همواره از هر بهانه‌ای برای ضربه‌زدن به نظام استفاده می‌کنند، اگرچه در ابتدا، از حضور ۴۰ میلیونی مردم بر سر صندوق‌های رأی ناراحت بودند، اما ادعای تقلب از سوی سران فتنه و اردوکشی خیابانی فتنه‌گران در تهران باعث شد که به این بهانه وارد فتنه شده و شانس خود را یک بار دیگر برای سرنگونی نظام امتحان کنند. دشمنان مسرور از این موضوع، بلافاصله دست به کار شده و به انحای مختلف اقدام به حمایت از این فتنه‌گران کردند. شاید مهم‌ترین کارکرد فتنه برای دشمنان جمهوری اسلامی، سوءاستفاده و امیدواری آنان برای ضربه‌زدن به نظام از داخل بود. فتنه‌گری‌های سران فتنه و فتنه‌گران از یک جهت دیگر نیز حائز اهمیت است و آن اینکه برای اولین بار در طول بیش از ۳۲ سال که از پیروزی انقلاب می‌گذشت، تمامی دشمنان زخم‌خورده نظام اعم از داخلی و خارجی و حتی برخی کشورها، علناً وارد این فتنه شدند، تا به این بهانه نظام اسلامی را به زیر کشند. اتحاد و انسجامی که تاکنون علیه هیچ حکومتی نه در ایران که در هیچ جای دنیا نیز شاهد نبودیم.

در همین راستا «شکری» یکی از مسئولان وزارت اطلاعات در مصاحبه با هفته‌نامه ۹ دی در سال ۸۹ عناصر مؤثر در فتنه ۸۸ را به پنج دسته تقسیم کرده و در این خصوص می‌گوید: «دسته اول بیگانه‌هایی با محوریت آمریکا و رژیم صهیونیستی و انگلیس، دسته دوم ضد انقلاب سنتی داخلی و خارجی کشور شامل؛ منافقین، لیبرال‌دموکرات(نهضت آزادی و…)، اسلام‌گرایان سوسیال‌دموکرات (جنبش مسلمانان مبارز و…)، اسلام‌گرایان سوسیالیست(بنی‌صدر و…)، ملی‌گرایان لیبرال ­دموکرات، چپ‌گرایان سوسیال­ دموکرات، سوسیالیست‌ها و کمونیست‌ها، مشروطه‌خواهان و سلطنت‌طلبان، دسته سوم ضد انقلاب جدید که این دسته نیز از زمان دولت سازندگی و اصلاحات کم‌کم ادبیات خودشان را به ادبیات اپوزیسیون تبدیل کردند و دسته چهارم، خواص بی‌بصیرت بودند… و دسته پنجم فرقه‌های نوظهور استعماری مثل بهائیت و حجتیه و… بودند.» اما نکته مهم در فتنه ۸۸ آنجاست که بدانیم نظام در فتنه ۸۸ از یکی از خطرناک‌ترین و مهلک‌ترین فتنه‌های تاریخی جان سالم به در برد که اگر در هر کشور دیگری اتفاق می‌افتاد، سقوط حکومت آن را به دنبال داشت. اگرچه فتنه ۸۸ مهار شد، اما بزرگ‌ترین خیانت سران فتنه به نظام امیدوار ساختن دشمنان به داخل و به فتنه‌گران بود که بارها به آن اذعان کردند.

۳- خسارات مالی و مادی فتنه؛

خسارات مادی و مالی یکی دیگر از پیامدهای منفی آشوب‌های فتنه ۸۸ می‌باشد که متأسفانه تاکنون تحقیق جامعی درباره میزان خسارت‌های فتنه منتشر نشده و مواردی نیز که اعلام شده به صورت پراکنده می‌باشد. بنا بر اسنادی که در اعترافات فتنه‌گران دستگیر شده اعلام شد، گروه زیادی از اراذل اجاره‌ای، منافقان، کمونیست­ها و بهایی­ها برابر یک برنامه از قبل تعیین شده و در قبال دریافت وجوهی طی هشت ماه آشوب و اغتشاش، خسارات بسیاری به کشور وارد کردند که آتش زدن اتوبوس‌های شهری، بانک‌ها، مساجد، سطل‌های زباله، اماکن دولتی و عمومی و… بخشی از خسارات‌ میدانی فتنه‌گران در آشوب‌های فتنه سبز بود که اگر خساراتی چون؛ تعطیلی مراکز دولتی در مرکز شهر اعم از بانک‌ها، ادارات و حتی مراکز خرید و… را به آن اضافه کنیم، قطعاً رقم بسیار زیادی خواهد شد. البته همه اینها تنها بخشی از خسارات ظاهری وارد شده به کشور می‌باشد، حال اگر خساراتی را که این آشوب‌ها برای کشور در عدم عقد قراردادهای سرمایه‌گذاری خارجی به بار آورد، اضافه کنیم ارقام بالاتری را در بر خواهد گرفت.

بنابر اسناد، آشوب‌های فتنه سبز باعث شد در آن برهه، خیلی از سرمایه‌گذاران خارجی رغبتی برای سرمایه‌گذاری در کشورمان نداشته باشند که معمولاً هم امری طبیعی در هر کشور آشوب‌زده است و نیاز به اثبات ندارد. از زاویه‌ای دیگر، غرب و آمریکا به این بهانه و جهت حمایت از فتنه‌گران حتی تا امروز، تحریم‌های گسترده‌ای در داخل و یا خارج علیه کشورمان اعمال کرده و می‌کنند که از این راه نیز خسارات مادی زیادی به کشور وارد آمده است. البته همان گونه که گفته شد، متأسفانه سازمانی که دقیقاً این آمار را احصا کرده، اعلام نماید وجود ندارد، ولی در مجموع و بنا به برخی آمارها، فتنه ۸۸ حدود ۸۶ میلیارد تومان خسارت بر کشور وارد کرده است. همچنین در این سال هشت بسیجی شهید شدند. این­ها بخشی از آماری است که خبرگزاری ایسنا از قول «علی صالح» فرمانده تیپ یکم سپاه ولی‌امر(عج) در همایش جنگ نرم تحت عنوان «بررسی فتنه ۸۸» در سالن اجتماعی شهید رجایی مرکز تربیت‌معلم قزوین در سال ۸۹ اعلام کرده است.

به طور قطع، فتنه سال ۸۸ خسارات مادی و مالی زیادی به کشور و مردم و بیت‌المال وارد نمود که بایستی مسببان اصلی آن، یعنی سران فتنه پاسخگوی این حجم گسترده از خسارات و زیان‌های وارده به کشور و مردم باشند؛ کسانی که با ادعای دروغ تقلب، تهران را به آشوب کشیدند و این خسارات فراوان را بر این شهر و کشور وارد ساختند.

۴- تخریب چهره نهادها، شخصیت‌ها و مراکز قانونی نظام؛

اگرچه تخریب چهره نهادهای قانونی و انقلابی از همان سال‌های اول انقلاب در رأس اهداف دشمنان داخلی و خارجی قرار داشت، اما هجمه و تخریب این نهادها پس از دوم خرداد تشدید شده و در فتنه ۸۸ به اوج خود رسید. به جرأت می‌توان گفت؛ خطرناک‌ترین و خسارت‌بارترین پیامد آشوب‌ها و اغتشاشات در فتنه سبز، تخریب چهره نهادها و مراکز قانونی‌ای چون سپاه، بسیج، شورای نگهبان، ولایت‌فقیه، صدا و سیما و… بود. سران فتنه و فتنه‌گران، بیشترین حجم تخریب و ترور شخصیتی خود را بر روی این نهادها به‌ویژه سپاه و بسیج مصروف داشتند. در پس پرده تخریب چهره این نهادهای انقلابی، اهدافی نظیر؛ بی‌اعتماد کردن مردم به نهادهای انقلابی و قانونی، به انفعال کشاندن نهادهای انقلابی، سرنگونی نظام یا حداقل روی کار آوردن جریانی وابسته به غرب در کشور و… مد نظر فتنه‌گران و حامیان خارجی آنان بود که به فضل الهی خنثی شد.

۵- بازی با حیثیت نظام در خارج از کشور؛

از دیگر آسیب‌ها و پیامدهای منفی فتنه ۸۸، می‌توان به ضربات سهمگین حیثیتی که به ملت و نظام جمهوی اسلامی در سطح بین‌المللی وارد شد اشاره کرد. سران فتنه و فتنه‌گران با ادعاهای بدون سندی چون؛ تقلب در انتخابات، دستگیری گسترده مخالفان نظام، کشتار مخالفان، عدم آزادی سیاسی، تجاوز و شکنجه و… با حیثیت نظام بازی کردند و از این راه فشار زیادی بر نظام اسلامی‌ در سطح جهانی وارد کردند. فتنه‌گران داخلی با کمک رسانه‌های صهیونیستی غرب و آمریکا دست به چنان هجمه تبلیغاتی گسترده‌ای علیه کشورمان زدند که در ابتدا، بسیاری از دولت­مردان کشورها را که از حقایق پشت پرده این هجمه تبلیغاتی خبر نداشتند، دچار شک و تردیدهای زیادی کردند. این موضوع را در موضع‌گیری‌های ابتدائی برخی از آنان به عینه می­توان دید و اگرچه به مرور زمان و با کنار رفتن غبار فتنه، بسیاری از حقایق برای مردم و دولت­مردان خارجی آشکار شد، اما تأثیر آن تخریب‌ها و جنگ روانی دشمنان اگرچه کمتر، اما هنوز نیز در ذهن برخی از مردم جهان به ویژه در جهان غرب که دسترسی زیادی به اطلاعات واقعی و حقایق ایران نداشته و ندارند، شبهاتی در خصوص انتخابات ایران وجود داشته و دارد.

البته نباید فراموش کرد که هدف اصلی دشمنان و فتنه‌گران داخلی و خارجی در فتنه ۸۸ بین‌المللی کردن این فتنه بوده و هست؛ چرا که برای پیشبرد اهداف خود نیاز زیادی به این مهم داشتند. قطعاً تبدیل یک اعتراض عادی در کشور به بحرانی جهانی علیه نظام اسلامی می‌توانست در رسیدن فتنه‌گران به اهداف‌شان کمک شایانی محسوب شود. از این رو، آنان به عمد به دنبال ورود جهانیان به این فتنه بودند تا بدین‌وسیله، با تضعیف نظام در داخل و خارج کشور، بتوانند نظام را به زانو درآورده و از سویی، نظام را مجبور به باج‌دهی در مسائل مهمی چون، بحث هسته‌ای و قطع کمک ایران به گروه‌های مقاومت نظیر حزب‌الله و حماس کنند. آنها برای رسیدن به این منظور، از چند موضوع بهره‌ بسیار بردند و حتی برای رسیدن به این مقصدشان، طرح‌هایی را نیز اجرا کردند و به صورت گسترده در سطح جهان بر آن مانور دادند. طرح‌هایی چون؛ بزرگنمایی آشوب‌ها، دروغ کشته‌شدن معترضان، ماجرای کهریزک، قتل ندا آغاسلطان و… از عواملی بود که دشمنان داخلی و خارجی به صورت هماهنگ برای زیر سؤال بردن نظام اسلامی روی آن، تبلیغات گسترده و مانورهای زیادی انجام دادند.

۶- افزایش امید دشمن به بی ثبات سازی سیاسی و براندازی در ایران

اگرچه براندازی و بی‌ثبات‌سازی از راهبردهای اعلامی و اعمالی آمریکا و متحدین آن بوده و هست. اما امریکا نه تنها موفق به دستیابی به اهداف بی ثبات سازی نمی شد بلکه شاهد رشد و توسعه روز افزون قدرت ملی ایران نیز بوده است. در حالی که عراق و افغانستان در مرزهای غربی و شرقی به اشغال آنها در آمده بود و تحرکات فزاینده آمریکا در شیخ نشین های عرب حوزه خلیج فارس و کشورهای همسایه شمالی ایران، تلقی نوعی تلاش برای محاصره را تداعی می کرد، جمهوری اسلامی ایران به اعتراف دوست و دشمن، باثبات‌ترین کشور خاورمیانه شناخته می شد.

همچنین با وجود تهدیدها و تحریم‌های گسترده، بر ثبات سیاسی مستقر و توانمندی ایران در ابعاد فنی و تکنولوژی، اقتصادی، نظامی و سیاسی افزوده می شد و روند تاثیر‌گذاری ایران بر معادلات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای نیز غیرقابل انکار بود.

در این راستا، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه وی در حاشیه اجلاس سران کشورهای حوزه خزر در تهران در گفتگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: ایران کشور و قدرتی جهانی است و همواره در خاورمیانه تاثیرگذار و نقش آفرین بوده است. ایران ادبیات و تاریخ کهن و ریشه داری دارد که حتی بخشی از خاک شوروی سابق هم جزو خاک و سرزمین ایران بوده است.(خبرگزاری فارس، ۸۶/۶/۲۵)

یکی از پیامدهای فتنه این بود که آمریکا و غرب را به این باور رساند که اگر راهکار ایجاد و تقویت گروهک‌های تروریستی نتوانست راهبرد بی ثبات‌سازی را در ایران عملیاتی کند، جریان فتنه ارزش سرمایه‌گذاری دارد و این ظرفیت را خواهد داشت که بی ثبات‌سازی را فراتر از راهبرد تغییر رفتار بلکه در واقع تغییر نظام دنبال کند البته اقدامات تروریستی و فعالیت گروهک هایی چون ریگی، نه تنها کنار گذاشته نشد بلکه وارد فازهای جدیدی نیز شد و با هدایت و آموزش سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی (موساد) و همکاری برخی کشورهای همسایه، تا ترور نخبگان و دانشمندان هسته‌ای ادامه یافت اما با این حال، به باور دشمنان، جریان فتنه این ظرفیت را دارد که تحت حمایت برخی شخصیت‌های دارای سابقه مثبت در انقلاب و مدیریت نظام در سال‌های متمادی، و یا در سایه تردید و سکوت برخی خواص دیگر، به سرعت بتواند شکاف اجتماعی ایجاد کند و آشوب را با سرعت فراگیر نماید؛ این تحلیل از برخی جهات قابل تأمل است اما عاملی که در محاسبات دشمنان نظام جای نگرفت و همان عامل نیز این باور را بهم ریخت و مجددا یاس را به اردوگاه دشمن هدیه کرد، چیزی نبود جز مدیریت و رهبری بحران‌ها که بدست حکیم توانا و هوشمند می‌باشد و همچنین ظرفیت مردمی نظام است که همواره با بصیرت انقلابی و در سایه عنایت الهی، حماسه‌های تاریخ‌ساز را رقم می زنند.

۷- افزایش فشارها و تشدید تحریم ها

یکی از پیام های فتنه ۸۸ برای آمریکا و غرب این بود که می توان با فشار بیشتر شرایط ایران را بی ثبات و به براندازان برای پیشروی و تزلزل نظام کمک نمایند. از همین رو، راهبرد تحریم و فشار در سال‌های پس از فتنه ۸۸ روند فزاینده‌تری یافت. در واقع فتنه ۸۸ این توهم را در میان دست اندرکاران و مقامات عربی ایجاد کرد که با فشارهای بیشتر می توانند فتنه سبز را تقویت کرده، کار نظام جمهوری اسلامی ایران را تمام کنند. این در حالی است که تا قبل از فتنه ۸۸ امیدهای غرب در تحول سازی داخل ایران از طریق فشار به ناامیدی تبدیل می شد.

از این رو، «باراک اوباما رئیس جمهور دموکرات در ابتدای ریاست خود و علی رغم شعار تمایل به دوستی با ایران در مارس ۲۰۰۹، با تمدید شرایط اضطراری و خطر ایران، تحریم‌های ایالات متحده علیه تهران را که به موجب قانون «اعمال قدرت اقتصادی در شرایط اضطراری بین المللی» (IEEPA) عمل می‌کرد، به مدت یک‌سال دیگر تمدید کرد. در تاریخ ۲۰۱۰/۱۰/۱ نیز قانون «قانون جامع تحریم‎ها، مسئولیت پذیری و محرومیت ایران» (CISADA) در کنگره آمریکا تصویب و به اجرا گذاشته شد که شامل؛ تحریم انرژی، بانکی و فروش بنزین به ایران می شد.

یکی دیگر از پیامدهای بلافصل فتنه در رابطه با افزایش فشارها وارد شدن و همراهی برخی کشورهای اروپایی آمریکا است در حالی که رفتار اروپایی ها تا قبل تاحدودی متفاوت بود. لذا آنها نیز با نادیده گرفتن شورای امنیت و تصمیمات آن، به سوی تحریم‌های فراقطعنامه‌ای ناشی از تصمیمات شورای امنیت رو آوردند که مجموعه‌ای از تحریم اقلام نظامی ، صادراتی و وارداتی، سرمایه‌گذاری، مسافرت، حمل و نقل، همکاری‌های فنی و برخی موارد دیگر را در بر می‌گیرد.

۸- باج‌خواهی در پرونده هسته‌ای ایران

یکی دیگر از تاثیرات فتنه ۸۸ بر روند مذاکرات هسته ای بود. تا قبل از فتنه شاهد روند عقب‌نشینی‌های آمریکا در آستانه انتخابات با سرعت بیشتری بودیم، به گونه‌ای که ۲۰ خرداد ۸۸ در حالی که تنها ۲ روز به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران مانده بود، باراک اوباما به رهبر معظم انقلاب نامه نوشت که سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان اسفند‌ماه ۸۹ در اجلاسیه جامعه مدرسین درباره این نامه گفت: تنها ۲ روز مانده به انتخابات، اوباما نامه‌ای به رهبر انقلاب می‌نویسد و به صراحت اعتراف می‌کند که بدون جمهوری اسلامی مسائل منطقه و بین‌الملل حل نخواهد شد. اتفاقات پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ گرچه ارتباطی به فعالیت‌های هسته‌ای نداشت ولیکن کشورهای غربی آشوب‌های داخلی را بهانه افزایش فشار در برنامه هسته‌ای کشورمان کردند و حمایت ایالات متحده و تروئیکای اروپایی از عوامل فتنه که اوج آن با «الهام‌بخش دانستن موسوی» توسط اوباما علنی شد، نشان داد آمریکا و متحدانش در ۱+۵ فتنه را رهیافتی برای بازگشت به شرایط گذشته یافته‌اند.

سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران ۳ ماه پس از وقوع فتنه یعنی در ۱۸ شهریور ۸۸ بسته پیشنهادی دوم ایران را به نمایندگان ۱+۵ در تهران تحویل داد و سرانجام پس از ۱۷ ماه تعلیق مذاکرات، در مهرماه ۸۸، مذاکرات در ژنو برگزار شد که در این نشست قرار بر مذاکره پیرامون بسته پیشنهادی بود اما طرف غربی بجای بسته پیشنهادی، از ایران خواست تا موضوع مبادله سوخت ۵٫۳ درصد-یعنی ۱۲۰۰ کیلوگرم اورانیوم ۵٫۳ درصد را در مقابل ۱۲۰ کیلوگرم صفحات سوخت ۲۰ درصد برای مصارف رآکتور تهران را مورد بررسی قرار دهد.

۱۸ روز بعد در نشست وین یک پیش‌نویس تهیه و تحویل ایران شد و ایران در پاسخ پیش نویس، طی نامه‌ای اعلام کرد درباره مبادله شرایطی باید لحاظ شود: «اولا هرگونه مبادله باید همزمان انجام شود، ثانیا باید این مبادلات در خاک ایران انجام شده و ثالثا هرگونه مبادله باید تدریجی انجام شود یعنی مبادلات در طول یک محدوده زمانی ۱۵ ماهه انجام پذیرد.» پس از این نامه ناگهان موضع طرف مقابل تغییر کرد! و آنان با هرگونه تبادل همزمان مخالفت کردند. بسیاری از تحلیلگران دلیل این رفتار را اینگونه دانستند که آمریکا با سوءاستفاده از فتنه داخلی، ایران را یک کشور ضعیف می‌پندارد و به دنبال ایجاد فضاهایی است که ایران را محترمانه مجبور به «باج‌دهی» کند.

۱۶روز پس از اهانت بی‌سابقه فتنه‌گران به عزاداری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع)، ژنرال دیوید پترائوس، فرمانده- سابق- نیروهای آمریکایی در منطقه از احتمال حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران خبر داد،؛ وی به CNN گفت: «حتما می‌توان تاسیسات هسته‌ای ایران را مورد هدف قرار داد. تاسیسات ایران در مقابل حملات بمب‌ها آسیب‌پذیر هستند».

قطعنامه ۱۹۲۹ با فشارهای فراوان آمریکا و اعطای امتیازهای فراوان به چین و روسیه در سالگرد فتنه ۸۸ به تصویب رسید تا پیامی آشکار برای عوامل آشوب داخلی ایران داشته باشد.

کیم‌آر هولمز، تحلیلگر ارشد نشریه واشنگتن‌تایمز حدود ۲ ماه پیش از قطعنامه ۱۹۲۹ در سرمقاله این نشریه نوشت: «تحریم به تنهایی کافی نیست. ما باید دیپلماسی عمومی را به نقض حقوق‌بشر در ایران متمرکز کنیم. جمهوری اسلامی به دلیل وجود اپوزیسیون داخلی دچار نقاط ضعف شده و باید بر این نقطه فشار وارد کرد.» روزنامه آلمانی «ولت» نیز چند هفته قبل از تحریم ۱۹۲۹ نوشت: «توان گروه‌های اپوزیسیون ایران برای تغییر رفتار مقامات این کشور کافی نیست به همین علت است که غرب باید همزمان تهدیدهای چندباره خود در اعمال تحریم‌های سخت علیه ایران را در پیش بگیرد».

آدام ارلی، سفیر آمریکا در بحرین قبل از مذاکرات اکتبر ۲۰۰۹ در ژنو افزود: «اگر مذاکرات ژنو موفقیت‌‌آمیز نباشد و در آن پیشرفتی حاصل نشود، آمریکا قصد دارد همزمان با تشدید تحریم‌ها، اعمال فشار سیاسی علیه تهران را با حمایت «رسمی»، «علنی» و «گسترده» از موسوی و خاتمی وسعت بخشد چرا که هیچ فشاری به دولت ایران بدون تقویت جریان‌های طرفدار غرب در ایران کارساز نیست». وی در بخش پایانی سخنانش می‌گوید: «همین حالا هم این موضوع پنهانی نیست که ما از موسوی و خاتمی حمایت می‌کنیم اما علنی شدن این حمایت همزمان با اعمال تحریم‌ها می‌تواند این فایده را داشته باشد که مردم ایران به این نتیجه برسند که تنها راه رهایی از تحریم‌ها گرایش به این افراد است. قطعنامه ۱۹۲۹ در واقع اقدام علنی آمریکا در حمایت از فتنه ۸۸ بود». (رک: فتنه ۸۸ و تغییرمحاسبات غرب درباره ایران هسته‌ای، سایت بولتن نیوز،۲۰ فروردین ۱۳۹۱)

این­ها تنها بخش کوچکی از خسارات و زیان‌های وارده به نظام در فتنه ۸۸ است که به صورت خلاصه آمده است. حال آن که، خسارات و زیان‌های به سبب فتنه ۸۸ به سبب گستردگی و حجم بالا و وجوه پنهان در آن در حال حاضر هم قابل اندازه‌گیری نیست. در همین خصوص باید خسارات وارده بر کشور پس از تحریم‌های یک‌جانبه و چندجانبه غرب علیه جمهوری اسلامی ایران که به بهانه حمایت از فتنه‌گران در این چند سال اعمال شده و می‌شود، را نیز گنجاند.

اهمیت ۹ دی‏
مسأله ۹ دی ۱۳۸۸ یک مسأله عادی و پایان یک کشمکش انتخاباتی نبود. ۹ دی یک روز ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب: «در قضیه ‏ی ۹ دی سال ۸۸ یک نکته اساسی است و آن نکته برمی‏گردد به هویت انقلاب و ماهیت انقلاب. یعنی همان روحی که حاکم بود بر اصل انقلاب ما و آن حضور عظیمِ بی ‏نظیرِ تاریخی در سال ۵۷، همان روح در ماجرای ۹ دی نشان داده شد؛ کمااین‏که در قضایای گوناگونِ دیگر هم نشان داده شده، لیکن در ۹ دی به شکل بارزی نشان داده شد؛ به ‏طوری‏که جای انکار و تردید و تأمل برای هیچ‏کس از بدخواهان و دوستان و دشمنان و دیگران باقی نگذارد. آن روح چه بود؟ روح دیانتِ حاکم بر دلهای مردم بود. پس اینجا ما دو تا عنصر در کنار هم داریم: یک عنصر، عنصر مردم است؛ که مردم در هر کشوری، در هر جامع ه‏ای، اگر چنان‏چه همت کنند، بصیرت به خرج بدهند، عمل کنند و وارد میدان بشوند، می‏توانند همه‏ ی مشکلات را حل کنند. یعنی بزرگترین کوه‏ها در مقابل حضور مردم از بین می‏رود؛ می‏توانند کوه‏های بزرگ را جابه ‏جا کنند. این یک حقیقت آشکاری است که بسیاری از تحلیلگران اجتماعی در کشورهای اسلامی و دیگر کشورها آن‏را درست لمس نکردند، درک نکردند؛ ما این‏ را لمس کردیم. هنر بزرگ امام بزرگوار ما هم همین بود.»
    فتنه۸۸
برای درک ۹ دی باید فتنه ۸۸ و شرایط آن روزها و حوادث آن زمان را به یاد آورد. فتنه ۸۸ و جریانی که در آن به دام فتنه افتاد و ملت ایران را نیز به زحمت انداخت و به‏ دنبال هضم و شکستن نظام اسلامی در هاضمه بین ‏المللی نظام سلطه بود، یک مسأله ساده و یک دعوای انتخاباتی نبود. از مدتها قبل از انتخابات گروه‏هایی مقدمات فتنه را آماده کردند و با تشکیلات متعدد سعی در سردرگم کردن مردم در روزهای بعد از انتخابات داشتند. مسأله ادعای تقلب صرفا تهمتی به یک سازمان و یا ادعایی نبود که به‏ صورت قانونی دنبال شود، بلکه مسأله ادعای تقلب در حقیقت راهی برای متهم کردن نظام اسلامی به دروغ‏گویی و متقلب نشان دادن حکومت اسلامی و دعوت به ایستادن در برابر آن بود. آنچه در فتنه ۸۸ باعث شد عده‏ ای حق را از باطل تشخیص ندهند و حتی با روشن شدن مقاصد شوم طرف مقابل نیز راه حق را پیدا نکنند، همین زمینه ‏سازی‏ها و تلاش‏های دشمن بود که با بی ‏بصیرتی این افراد دست به‏ دست هم داد و زمینه لغزش عده‏ ای و خیانت عده ‏ای دیگر و جنایت و ضدیت با نظام اسلامی را فراهم آورد. رهبر معظم انقلاب اسلامی در تبیین اهمیت همین مسأله بیان داشتند: «این کشور انقلاب کرده، به این انقلاب باید پای بند بود؛ مبانی این انقلاب را بایستی جزو اصول زندگی خود قرار داد تا بتوانیم پیش برویم؛ معتقد به آرمانها، دوستدار کشور -کشورش را واقعاً دوست داشته باشد- دوستدار نظام، دارای بصیرت و عمق دینی و سیاسی. این جوان بایستی در نگاه دینی و نگاه سیاسی عمق داشته باشد تا به هر شبهه‏ ی کوچکی پایش نلغزد، یا اشتباه نکند در زمینه ‏های مسائل سیاسی. خیلی ‏ها در این حوادثی که در همین فتنه‏ ی سال ۸۸ اتّفاق افتاد لغزیدند؛ آدمهای بدی نبودند امّا لغزیدند به‏ خاطر کم بودن بصیرت. خب، شما وقتی می‏بینی که یک نفری می‏گوید: «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» باید چه ‏کار کنی؟ شما که معتقد به نظامی، شما که جانت را حاضر شدی برای نظام و برای حفظ نظام بدهی، تا می‏بینی یک عده‏ ای دارند این‏جوری شعار می‏دهند، باید چه‏ کار کنی؟ این، نبودن بصیرت است؛ ملتفت نشدن به وظیفه در لحظه ‏ی لازم است.» (بیانات در دیدار رؤسای دانشگاه‏ها، پژوهشگاه‏ها، مراکز رشد و پارک‏های‏ علم و فناوری – ۲۰/۸/۱۳۹۴)
    تلاش دشمنان نظام برای از میان بردن نظام اسلامی‏
یکی از اصلی‏ ترین نکاتی که در مورد فتنه ۸۸ باید به آن توجه داشت این است که این فتنه با برنامه‏ ریزی عوامل و سران بیرونی برای سرنگونی نظام اسلامی طراحی شده بود و یک حرکت اتفاقی و ناگهانی نبود. شواهد متعددی در این ‏باره نشان از آن دارد که تلاش دشمن آن بود که در فرصتی مقتضی به نظام اسلامی آسیب وارد کند و از این‏ جهت انتخابات ۸۸ را به ‏عنوان یک فرصت طلایی در نظر گرفتند و عوامل و عاملان درونی فتنه نیز با قدرت ‏طلبی و لجاجت به کمک عوامل بیرونی رفتند و فتنه ۸۸ را شکل دادند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در تبیین زمینه‏ سازی‏های طولانی ‏مدت دشمن برای فتنه ۸۸ بیان می‏دارند: «دشمنان ما تصور می‏کردند با رحلت امام، آغاز فروپاشی این نظام مقدس کلید زده خواهد شد. آن‏ها خیال می‏کردند امام که رفت، به ‏تدریج این شعله خاموش خواهد شد، این چراغ خاموش خواهد شد. بعد، مراسم تشییع جنازه ‏ی امام، آن احساسات مردم، آن حرکت عظیم مردم در حمایت از کاری ‏که خبرگان کردند، این‏ها را مأیوس کرد. یک برنامه‏ ریزی ده ساله کردند – این تحلیل من است، این به‏ معنای اطلاع نیست؛ تحلیلی است که قرائن آن‏را برای ما اثبات می‏کند – ده سال بعد امیدوار بودند که نتیجه بدهد. سال ۷۸ که آن حوادث پیش آمد، آن کسی‏ که این حوادث را خنثی کرد، مردم بودند. روز بیست و سوم تیر سال ۷۸ مردم آمدند در خیابانها، توطئه‏ ی دشمن را که سالها برایش برنامه ‏ریزی کرده بودند، در یک روز باطل کردند. آن روز گذشت. موج دوم، باز یک برنامه‏ ریزی ده ‏ساله بود تا سال ۸۸٫ به نظرشان فرصتی به‏ دست می‏ آمد. به خیال خودشان زمینه ‏ها را آماده کرده بودند. مطالباتی هم مردم داشتند – مردمی که وابسته‏ ی به نظام اند، وفادار به نظام اند – فکر کردند از این مطالبات بتوانند استفاده کنند؛ لذا آن قضایای سال ۸۸ به ‏وجود آمد. دو سه ماه تهران را متلاطم کردند – البته فقط تهران را – دو سه ماه توانستند دلها و ذهنها را به خودشان مشغول کنند. اینجا هم مردم آمدند به میدان. بعد از آن‏که باطنها ظاهر شد، در روز قدس مردم دیدند که این‏ها حرف دلشان چیست، در روز عاشورا فهمیدند که این‏ها عمق خواسته‏ های شان تا کجاست، مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسه‏ ی نُه دی را به‏ راه انداختند. نه فقط در تهران، بلکه در سراسر کشور، میلیونها نفر در روز نهم دی، بعد هم بلافاصله در بیست و دوی بهمن آمدند توی میدان، غائله را ختم کردند. این، هنر مردم است. درود به مردم ایران. درود به ملت مؤمن و مبارز و بصیر و آگاه ایران. ان‏شاءالله به توفیق الهی، مردم همین راه را و همین خط را و همین آرمان را و همین عزم و همت را تا آخر ادامه خواهند داد.» (بیانات در بیست و دومین سالگرد امام خمینی(ره) – ۱۴/۰۳/۱۳۹۰)
    سرشکستگی فتنه گران در زمین و ملاء اعلی‏
عاملان اصلی فتنه در داخل که از نقشه‏ های سران بیرونی فتنه پیروی کردند و به شورش علیه نظام اسلامی دست زدند در حقیقت به ‏واسطه عوامل مختلف در دام دشمن غلطیدند و با لجاجت و قدرت‏ طلبی و ایستادن در برابر قانون، زمینه صدمه به نظام اسلامی را فراهم آوردند. این ‏قدرت ‏طلبان به ‏ظاهر همراه با نظام در ماجرای فتنه ۸۸ نتوانستند یا نخواستند که حقایق مسلم را بپذیرند و با شورش علیه رای مردم در برابر نظام اسلامی ایستادند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در تبیین این امر خاطر‏نشان ساختند: «دیدید بعضی ‏ها نتوانستند واقعیاتِ جلوی چشم را ببینند، نتوانستند تشخیص بدهند. در فتنه ‏ی طراحی ‏شده‏ ی پیچیده‏ ی سال ۸۸ حقایقی جلوی چشم مردم بود؛ نگذاشتند یک عده ‏ای‏ این حقایق را ببینند، بفهمند؛ ندیدند، نفهمیدند. وقتی در یک کشور فتنه ‏گرانی پیدا می‏شوند که برای جاه ‏طلبی‏ خودشان، برای دست ‏یافتن به قدرت، برای رسیدن به اهدافی که به‏ صورت آرزو در وجود خودشان متراکم و انباشته کردند، حاضر می‏شوند به مصلحت یک کشور، به حقانیت یک راه پشت کنند و لگد بزنند؛ کاری می‏کنند که سردمداران غربی و دشمنان درجه‏ی یک ملت ایران به هیجان می‏آیند و سر شوق می‏آیند و از آن‏ها حمایت می‏کنند، این یک حقیقت روشن است؛ این چیزی نیست که وقتی نور هست، انسان آن‏را نبیند؛ اما بعضی ندیدند، بعضی‏ نمی‏ بینند، بعضی درک نمی‏کنند؛ بعضی به ‏خاطر ظلمت دل، حتّی درک هم می‏کنند، اما حاضر نیستند به این فهم‏ ترتیب اثر بدهند؛ این‏ها همه عوارض هوای نفس است؛ این‏ ها همه نتیجه‏ ی امر و نهی همان فرعون درونی ماست، همان فیل مستِ هوی و هوس است که شرع مقدس چکشی از تقوا و ورع به‏ دست مؤمن می‏دهد که بر سر این فیل مست بکوبد و او را آرام کند. اگر توانستیم این‏را در وجود خودمان آرام کنیم، آن وقت دنیا نورانی خواهد شد، همه ‏چیز را می‏ بینیم، چشم ما می ‏بیند؛ اما وقتی هوی ‏پرستی باشد، نمی‏ بیند. شما که بسیجی هستید، جوان هستید، دلهای ‏شما پاک است، نورانی است، با صفای باطنِ خودتان می‏توانید این روحیه را، این حالت را در خودتان تقویت کنید. بسیجی با صفاست، نورانی است.» (بیانات در جمع ۱۱۰ هزار بسیجی در روز عید غدیر – ۴/۹/۱۳۸۹)
این افراد به بهانه انتخابات و سلامت آن و با شعار خوب این‏که انتخابات باید سالم و بدون تقلب باشد، نظام اسلامی را متهم کردند و خود در دنیا و آخرت از زیان‏کاران شدند: «یک مسأله‏ ی دیگر این است که به مردم گفته شود، تلقین شود که انتخابات سلامت لازم را ندارد. البته بنده هم تأکید می‏کنم که انتخابات باید سالم برگزار شود؛ منتهی این، راه دارد. در جمهوری اسلامی، در قوانین ما، راه‏های قانونیِ بسیار خوبی برای حفظ سلامت انتخابات پیش‏ بینی شده است. البته کسانی بخواهند از طرق غیرقانونی عمل کنند، خب به ضرر کشور می‏کنند؛ کمااین‏که در سال ۸۸ از راه ‏های غیرقانونی وارد شدند، کشور را دچار هزینه کردند، برای مردم اسباب زحمت درست کردند، برای خودشان هم اسباب بدبختی و سرشکستگی در زمین و در ملأ اعلی شدند. راه‏ های قانونیِ خوبی وجود دارد. بله، بنده هم اصرار دارم که انتخابات باید با سلامت کامل، با رعایت امانتِ کامل انجام بگیرد. مسؤولین دولتی و مسؤولین غیردولتی که در کار انتخابات دست ‏اندرکارند و مسؤول هستند، همه باید طبق قانون، با دقت کامل، با رعایت کمال تقوا و پاکدستی عمل کنند تا انتخابات سالمی پیش بیاید؛ و مطمئناً هم‏ چنین خواهد شد.» (بیانات در دیدار مردم قم – ۱۹/۱۰/۱۳۹۱)
    مسأله اصلی در فتنه ۸۸
ازجمله درس ‏های اصلی فتنه ۸۸ برای مردم ایران این بود که مسأله اصلی را از مسائل فرعی تشخیص دهند و اجازه ندهند که دشمن با تبلیغات خود جای اصل و فرع را عوض کند. این توصیه به فهم مسأله اصلی، نکته ‏ای بود که رهبر انقلاب اسلامی بارها متذکر شدند و بیان داشتند که مسأله اصلی در فتنه ۸۸ این بود که دشمنان نظام به ‏دنبال از میان بردن نظام به‏ دست قدرت‏ طلبانی لجوج بودند که حاضر نبودند بپذیرند که ملت به آن‏ها رای نداده است: «یکی از برادرها به قضایای سال ۸۸ و این حرفها اشاره کردند. من خواهش می‏کنم اگر چنان‏چه مسائل سال ۸۸ را مطرح می‏کنید، مسأله ‏ی اصلی و عمده را در این قضایا مورد نظر و در مدّ نگاهتان قرار دهید؛ آن مسأله‏ ی اصلی این است که یک جماعتی در مقابل جریان قانونی کشور، به شکل غیرقانونی و به شکل غیرنجیبانه ایستادگی کردند و به کشور لطمه و ضربه وارد کردند؛ این‏ را چرا فراموش می‏کنید؟ البته ممکن است در گوشه و کنار یک حادثه‏ ی بزرگ زد و خورده ائی‏ انجام بگیرد که انسان نتواند ظالم را از مظلوم تشخیص دهد؛ یا یک نفر در موردی ظالم، در موردی مظلوم باشد؛ این کاملاً امکان ‏پذیر است؛ اما در این قضایا، مسأله‏ ی اصلی گم نشود. خب، در انتخابات سال ۸۸، آن کسانی‏ که فکر می‏کردند در انتخابات تقلب شده، چرا برای مواجهه‏ ی با تقلب، اردوکشی خیابانی کردند؟ چرا این‏را جواب نمی‏دهند؟ صد بار ما سؤال کردیم؛ نه در مجامع عمومی، نخیر، به شکلی که قابل جواب دادن بوده؛ اما جواب ندارند. خب، چرا عذرخواهی نمی‏کنند؟ در جلسات خصوصی می‏گویند ما اعتراف می‏کنیم که تقلب اتفاق نیفتاده بود. خب، اگر تقلب اتفاق نیفتاده بود، چرا کشور را دچار این ضایعات کردید؟ چرا برای کشور هزینه درست کردید؟ اگر خدای‏ متعال به این ملت کمک نمی‏کرد، گروه ‏های مردم به جان هم می ‏افتادند، می‏دانید چه اتفاقی می‏ افتاد؟ می‏ بینید امروز در کشورهای منطقه، آنجاهائی که گروه‏ های مردم مقابل هم قرار می‏گیرند، چه اتفاقی دارد می‏ افتد؟ کشور را لب یک چنین پرتگاهی بردند؛ خداوند نگذاشت، ملت هم بصیرت به ‏خرج دادند. در قضایای سال ۸۸، این مسأله‏ ی ‏اصلی است؛ این‏را چرا فراموش می‏کنید؟» (بیانات در دیدار دانشجویان – ۶/۵/۱۳۹۲)
    ۹ دی و اهمیت آن‏
در این میان ۹ دی نشانه آگاهی مردم و زنده بودن انقلاب و همراهی نسل جوان با انقلاب است. ۹ دی نشان داد که تلاش ‏های دشمن برای جدا کردن نسل جدید از انقلاب با شکست مواجه شده است: «نسل سوم انقلاب را نتوانستند از انقلاب روی‏ گردان کنند. نهم دی را همین جوانها، همین نسل سوّم انقلاب به‏ راه انداختند؛ آن حادثه‏ ی عظیم را به‏ وجود آوردند؛ آن سیلی محکم را به ‏صورت کسانی نواختند که سعی ‏شان این بود که مسیر حرکت اسلامی را با ایجاد فتنه منحرف بکنند؛ این‏کار را چه کسی کرد؟ جوانها کردند، نسل سوّم انقلاب کردند.» (بیانات در دیدار مردم قم – ۱۷/۱۰/۱۳۹۳)
۹ دی نشان داد که وقتی ملتی آگاه و روشن در میدان است و با بصیرت و صبر بر کار کشور آگاهی دارد، دشمنان حتی با استفاده از برخی چهره ‏های به ‏ظاهر انقلابی نمی‏توانند به اصل انقلاب صدمه بزنند: «قوی‏ترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی و بیست و دوی بهمن وارد کرد. کار ملت ایران در بیست و دوم بهمن، کار عظیمی بود؛ نُه دی هم همین‏جور. یکپارچگی ملت آشکار شد. همه‏ ی کسانی‏که در عرصه‏ ی سیاسی به هر نامزدی رأی داده بودند، وقتی‏ دیدند دشمن در صحنه است، وقتی فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانی‏که قبلاً به آن‏ها خوشبین هم بودند، تجدید نظر کردند؛ فهمیدند که راه انقلاب این است، صراط مستقیم این است. در بیست و دوی‏ بهمن، ملت همه با یک شعار وارد میدان شدند. خیلی تلاش کردند، شاید بتوانند بین ملت دودستگی ایجاد کنند؛ اما نتوانستند. و ملت ایستاد؛ این پیروزی ملت بود. از بیست و دوم خرداد تا بیست و دوم بهمن – هشت ماه – یک فصل پرافتخار و پرعبرتی برای ملت ایران بود؛ این یک درس شد. آگاهی جدیدی به‏ وجود آمد. فصل تازه‏ ای در بصیرت ملت ایران گشوده شد. این یک زمینه‏ ی بسیار مهمی است. باید بر اساس این زمینه، حرکت کنیم.» (بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی – ۱/۱/۱۳۸۹)
    خطر فتنه‏ ها و نیاز به بصیرت‏
۹ دی به ما آموخت که خطر اصلی آن است که ملتی بصیرت نداشته باشد. «خطرناکترینِ این حوادث، حادثه ‏ای‏ است که فتنه باشد. فتنه، یعنی حادثه غبارآلودی که انسان نتواند بفهمد چه کسی دوست و چه کسی دشمن است و چه کسی با غرض وارد میدان شده و از کجا تحریک می‏شود. فتنه‏ ها را باید با روشنگری خاموش کرد. هرجا روشنگری باشد، فتنه‏ انگیز دستش کوتاه می‏شود. هرجا حرف بی‏ هدف، کار بی ‏هدف، تیراندازی بی‏ هدف، تهمت زدن بی‏ هدف وجود داشته باشد، فتنه ‏انگیز خوشحال می‏گردد؛ – چون صحنه شلوغ می‏شود. لذا مردم عزیز ما که بحمدالله در این بیست سال، هوشیاری حقیقی خودشان را در قضایای گوناگون نشان دادند، در این قضیه هم باید هوشیارانه مسائل را تحلیل کنند.» (بیانات در خطبه ‏های نمازجمعه – ۸/۵/۱۳۷۸) و اگر ملتی آگاهی‏ و بصیرت و صبر لازم برای عبور از فتنه را نداشته باشد با شکست مواجه می‏شود. «بعضی ‏ها احساس دارند، احساس مسئولیت می‏کنند، انگیزه دارند امّا این انگیزه را غلط خرج می‏کنند؛ بد جایی خرج می‏کنند؛ اسلحه را به آنجایی که باید، نشانه نمی‏گیرند؛ این بر اثر بی‏ بصیرتی است. حالا ما چند سال پیش در قضیه ‏ی فتنه گفتیم بصیرت؛ بعضی دهن‏ کجی کردند که بصیرت! بله، بصیرت؛ بصیرت که نبود، هرچه که مسئولیت و انگیزه بیشتر باشد، احساس بیشتر باشد، خطر بیشتر است؛ اطمینانی دیگر نیست به این آدم بی ‏بصیرت و بدون روشن ‏بینی که دوست را نمی‏شناسد، دشمن را نمی‏شناسد و نمی‏فهمد کجا باید این احساس را، این نیرو را، این‏ انگیزه را خرج کند. این پس شد رکن دوّم که بسیار بسیار لازم است. اگر این رکن دوّم نباشد، امر به معروفش هم اشتباهی درمی‏ آید، جهادش هم اشتباهی درمی ‏آید، امرِ مورد اهتمامش هم دچار خطا می‏شود و به کج‏ راهه می‏ افتد.» (بیانات در دیدار اعضای مجمع عالی بسیج مستضعفین – ۶/۹/۱۳۹۳)
۹ دی پایان یک دوران فتنه بود. در این روز ملت ایران توانست با حضور خود در صحنه نشان دهد که در برابر تبلیغات شدیدی که به مدد رسانه ‏های بین‏ المللی علیه نظام اسلامی صورت می‏گرفت، بایستد و حق را از باطل تشخیص دهد. تلاش برای بقای ۹ دی، صرفا تلاشی برای زنده نگاه داشتن یک خاطره نیست. ۹ دی نماد حیات و آگاهی ملت ایران در عرصه سیاست است و زنده نگاه داشتن آن به این است که امروز نیز در برابر فتنه ‏های احتمالی، آگاه و بیدار و روشن باشیم.



تاريخ : 10 / 10 / 1394برچسب:, | 19:37 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

مردم بصیر شهرستان ورزقان امروز چهارشنبه 9 دی همزمان با مردم سراسر کشور در اجتماع هزاران نفری خود در مسجد جامع شهر ورزقان و در روز میثاق امت با ولایت با دیگر آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری تجدید پیمان کردند.
 

DSCF2615 DSCF2618 DSCF2620 DSCF2622 DSCF2623 DSCF2627 DSCF2629 DSCF2633 DSCF2637  DSCF2654 DSCF2655 DSCF2660 DSCF2662 DSCF2666 DSCF2675 DSCF2680

DSCF2640



تاريخ : 10 / 10 / 1394برچسب:, | 19:33 | نویسنده : سعید علیزاده

 

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

روابط عمومی بخشداری خاروانا: صبح امروزپنج شنبه مراسم توديع و معارفه دو عضو شوراي شهر خاروانا بر گزار شده و اعضاي جديد معرفي شدند.

 

طي مراسمي با حضور اعضاي شوراي شهر و شهردار خاروانا در بخشداري خاروانا از خدمات دو ساله سيد ابولفضل حسيني و دكتر علي رضا زاده كه به بعلت مشغله كاري در شهرستان هاي جلفا و اروميه از عضويت شورا استعفاء كرده اند، تقدير و به جاي آنها حاج مقصود تنهايي و عباس حجازي ، دو عضو علي البدل شوراي اسلامي خاروانا معرفي شدند.

 

چندي پيش ابولفضل حسيني به عنوان مدير كميته امداد امام خميني(ره) شهرستان جلفا انتصاب و دكتر علي رضا زاده به عنوان عضو هيات علمي دانشگاه سراسري اروميه برگزيده شده بود.

 

بخشدار خاروانا با اعلام اينكه هدف ما از اين مراسم، تكريم دو عضو قبلي مي باشد تا توديع، افزود: اعضاي شوراي اسلامي خاروانا هر كدام داراي توانايي و بنيه ي فكري قوي مي باشند كه تا بدين حال توانسته اند با كمك مجموعه شهرداري خدمات خوبي به شهروندان ارائه دهند كه نبايد زود قانع شوند، زيرا ظرفيت توانايي اعضاي شوراي اسلامي و شهردار اين شهر بسيار بالاست.

 

 

عبدالهي ضمن آرزوي موفقيت براي حسيني و دكتر رضازاده افزود: خدمت به مردم بايد در اولويت كاري مسئولين باشد كه در صورت دستيابي به اين امر مهم و باز كردن گره از مشكلات مردم مي توانيم كامياب شويم زيرا اهالي قدردان بخش خاروانا لايق بهترين ها مي باشند.

 

در اين ديدار همچنين بخشدار خاروانا با اشاره به  انتخابات مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان رهبري و اهميت ويژه آن، خواستار رعايت اصل بي طرفي اعضاي شورا در انتخايات پيش رو شد.

 

 

نقدي زاده شهردار خاروانا با تقدير از حمايت و همراهي بخشدار خاروانا با شوراي اسلامي شهر و مجموعه شهرداري افزود: تنها هدف ما در اين مجموعه ارائه خدمات در راستاي برنامه هاي دولت محترم تدبير و اميد به شهروندان عزيز خاروانا مي باشد و اگر در اين راه كدورتي بين اعضاي شورا با شهرداري بوجود آمده صرفا در جهت بهتر نمودن عملكرد براي خدمت مي باشد.

 

 

منبع:http://td-kharvana.ir/index.php/news/2015-11-24-17-09-47/185-2015-12-31-10-02-04.html

 

 

 

 

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش آوای ورزقان؛ حجت الاسلام مسعود مهدوی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان ورزقان ضمن تبریک میلاد حضرت محمد(ص) پیامبر مهر و دوستی و امام صادق (ع) با اشاره به روز نهضت سوادآموزی اظهار داشت: مسئولین آموزش و پرورش باید تمام همت و توان خود را برای ریشه کنی بی سوادی به ویژه در مناطق محروم به کار ببندند.

وی گفت: ۹ دی، «روز میثاق امت با ولایت» روزی است که ملت همیشه درصحنه ایران اسلامی سیلی محکمی را به فتنه گران و کسانی که در تلاش بودند مسیر انقلاب را منحرف نمایند زدند و نشان دادند که هر موقع نظام اسلامی در خطر باشد ملت وارد صحنه می شوند و از عزت خود دفاع می کنند.

خطیب نماز جمعه ورزقان با تأکید بر اینکه بصیرت مربوط به شناخت ضروریات زمان و تشخیص دوست از دشمن است، تصریح کرد: کسانی که در فتنه ۸۸ منحرف شده و انتخابات را بهانه‌ای برای براندازی نظام قرار دادند عموماً خواص بودند که دلیل انحرافشان بی بصیرت بود.

وی افزود: ۶ سال از فتنه ۸۸ می گذرد اما بعضی عناصر داخلی با نزدیک شدن به ایام انتخابات آب به آسیاب دشمن می ریزند تا انتخابات را تحت تاثیر قرار دهند.

امام جمعه ورزقان خاطر نشان کرد: کاندیداهای انتخابات هردو مجلس خبرگان و شورای اسلامی باید با بصیرت و آگاهی اجازه نفوذ به دشمن ندهند چرا که دشمن از هر روزنه ای نظیر رد صلاحیت برخی کاندیداهای انتخابات به دنبال نفوذ است.

وی شورای نگهبان را دیده بان نظام اسلامی دانست و اظهار داشت: مردم باید در این برهه حساس که کشور قرار دارد آگاه تر از گذشته در همه صحنه ها حضور داشته باشند.

مهدوی با اشاره به تصویب برجام و عملیاتی شدن بندهایی از آن نظیر قبول اینکه جمهوری اسلامی فقط در زمینه صلح آمیز از انرژی هسته ای استفاده کرده و می کند اظهار داشت: آمریکا با پیمان شکنی به دنبال دور زدن و برجام از طریق مواردی چون؛ محدودیت ویزایی برای سفرکنندگان به کشور، تحریم سپاه و برداشتن نزدیک به دو میلیارد دلار از اموال مسدود شده ایران اسلامی است که امیدواریم این اقدامات صورت نگیرد و برجام نقض نگردد.

وی با اشاره به جنایات صورت گرفته در یمن، نیجریه، سوریه و عراق علیه شیعیان اظهار داشت: همه این اقدامات به پشتیبانی رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.

امام جمعه ورزقان با اشاره به روز ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی بیان داشت: باگذشت سه سال از زلزله سال ۹۱ ورزقان مردم هنوز ازمشکلات آن خلاصی نیافته اند و توان بازپرداخت وام ها و بازسازی مساجد آسیب دیده از زلزله را ندارند که این امر نیازمند توجه ویژه دولت به این مناطق است.



تاريخ : 1 / 10 / 1394برچسب:, | 16:17 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارس خبرنگار اجتماعی آوای ورزقان از خاروانا، محمد عبدالهی در جلسه شورای آموزش و پرورش بخش خاروانا گفت: هفته پژوهش و فناوری ایام بسیار مغتنمی است تا از افرادی که در جهت ارتقای سطح آگاهی، آموزش، دانش و علم کشور قلم فرسایی می کنند و افکار و ایده های جدیدی را برای سرعت گرفتن رشد علمی کشور به کار می بندند تجلیل گردد.

بخشدار خاروانا با قدردانی از تلاش های رزمی رئیس آموزش و پرورش خاروانا گفت: تلاش برای ریشه کن، کردن بی سوادی در ایران اسلامی خصوصا مناطق محروم و دور افتاده امری بسیار پسندیده و نوعی جهاد علمی محسوب می شود که مردم و مسئولین عالی‌رتبه نظام قدردان این زحمات بوده و هستند، از این رو دولت تمام تلاش و برنامه های خویش را در جهت رفع مشکلات و کاستی های موجود به کار بسته تا بتواند دغدغه های فرهنگیان را در حد توان کاهش داده و ضمن قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش و پویای جامعه در جهت نیل به اهداف رشد و توسعه علمی کشور گام مهمی بردارند که این امر محقق نمی شود مگر با تلاش ها و زحمات معلمان در تربیت نوجوانان و جوانان، که به فرموده مقام معظم رهبری آینده سازان این کشور می باشند.

وی با اشاره به انتخابات اسفند ماه مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی و نقش موثر فرهنگیان گفت: عرصه انتخابات ویترین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که بنای آن با هدف حکومت مردم بر مردم پایه ریزی شده و به وسیله خون جوانان این مرز و بوم استحکام یافنه است، از این رو حضور گسترده و مثال زدنی مردم در انتخابات اسفند ماه پشتیبانی قوی برای انقلابی خواهد بود که با خون دل خوردن و خون عزیزانشان به وجود آورده اند از این رو فرهنگیان می توانند با  آگاهی دادن به جوانان خصوصا دانش آموزان رای اولی زمینه ساز حضور گسترده مردم پای صندوق های رای باشند.

محمد عبدالهی با بیان اینکه امانتداری و بی طرف بودن لازمه برگزاری یک انتخابات سالم و قانونی است، افزود: تمامی مسئولین موظفند تمامی امکانات ادارات را برای برگزاری یک انتخابات سالم و با شکوه در اختیار مجریان انتخاباتی قرار دهند.

وی با اشاره به سخنان استاندار آذربایجان شرقی در جهت برگزاری قانونی و سالم انتخابات، اظهار داشت: تمام حرکات مسئولین بخش خاروانا مورد رصد قرار گرفته است از این رو اگر به نفع یا علیه نامزدهای انتخاباتی اقدامی از سوی مسئولین انجام گیرد یا از امکانات ادارات و بیت المال  سوء استفاده شود قطعا با متخلفین برخورد قانونی می شود.

IMG 7059